Inköp

Igår gjorde jag en list över vad som måste handlas innan Pyttis kommer, ojoj vad mycket saker som behövs som man inte tänker på. Är tur det är skoj att shoppa, och nu har jag ju någon att skylla mina inköp på ;-) Idag hittade jag en till overall och kunde såklart inte låta bli den, men nu har jag en i storlek 62 och denna nya är i storlek 50/56 så det ska ju inte behövas någon mer till denna vinter. Hittade även ett par små vantar jag köpte förra vintern som jag skulle ge bort men bebisen som skulle få dem hann bli för stor så nu blir det Pyttis istället.



I veckan har jag även köpt en pyjamas och en body på HM, blir mycket kläder i brunt. Är jus vårt att handla när man inte vet om det är en pojke eller flicka men brunt passar både pojke och flicka samt att jag gillar den färgen. Den pricka bodyn har jag köpt på tradera, kunde inte låta bli den var ju sååå fin, strumporna hittade jag på Polarn och pyret och eftersom det även där var en snigel följde de med hem, shoppoholik vem?? inte jag!! Den randiga body har faktiskt Pyttis pappa köpt, hans första inköp tänk att inte ens han kan låta bli.



Jobbade idag på jobb nummer två, vi pratade då lite om vad det kan vara för någon inne i magen och gubbarna där var säkra på att det var en flicka, de kunde inte tänka sig att jag kunde få något annat en en liten söt prinsessa. ååå jag vill vet NU vem som är där inne, hur ser h*n ut, vad har h*n för egenskaper och personlighet??

Kommentarer
Postat av: Helena

Jättefina kläder! Den prickiga bodyn var ju helt underbar. Har kikat lite på tradera på såna pyjamaser men de går ju upp så mycket...
Tror nog oxå att det är en liten flicka. :-p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback