Varmt

Härlig dag i värmen! Efter att ha tagit det lungt på morgonen, först läset vi tidiningen, lekte lite, läste boken om max och lampan, Ebbe sov lite, vi åt frukost, lunch sedan tog vi en promis till Sanna och Eira. Eira och Ebbe lekte på golvet, snart kryper Eira också. Hon hade blivit så mycket mera med bara sen jag träffade henne sist för en vecka sedan, är helt otroligt hur de växer och lär sig saker för varje dag. ååå ni är så underbara våra små frön!! Tänk vilken tur man har som får vara med när inte bara ens eget barn växer och lär sig nya saker utan även Eira, ja och alla andra små kompisar vi har :-)

image248
Tuffaste tjejen i stan :-)

Ja idag har vi också varit hos Sara  på mamas-party och köpt ett par badbyxor åt Ebbe till babysimmet. Fick fika och satt ute i gräset och hade det mysigt med alla andra mammor och blivande mammor som var där. Sedan gick vi genom stan med Sanna och Eira innan vi promenerade hem.

Tomas på fotboll och jag och Ebbe tar det lungt, Ebbe leker med sina saker och jag ska starx gör honom sällskap innan det är dax för gröt.

     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback