1:a advent

1:a advent är alltid så mysigt man tänder massa ljus, gör fint hemma med lite julpynt.. i år är det inte så.. Istället sitter vi här hängiga, trötta och orkeslösa. Ja vi fick lite adventsmys hos mamma och pappa som tur var, och jag fick ett avdentspaket av mamma :-) Är tur man ha en underbar familj då blir man gensat lite piggare.

Mycket till orsaken att vi känner oss less är att detta med lägenheten hänger över oss och att jullådorna står längst in i förrådet och vi får inte ut dem.. ja vi skulle nog få ut dem om vi jobbade lite men efter som det är dax att flytta snart känns det onödigt att dra fram massa när man ska packa. Vore skönt att ha det mesta packat innan jul så när vi får huset kan vi fixa massor där och slippa tänka på annat. ååå vore lätter med allt om vi hade haft lägenhetn såld nu, man vill ju inte visa den omöblerad i januari..

depp, depp här kommer lite skojiga bilder istället som man blir glad av :-)



hihi inget gick riktigt som vi tänkt oss när vi fotade våra små troll i fredags, Ebbe var SUPER trött, Eira var ledsen för hon ville inte ha någon luciakrona på sig, det var tur Fille var på gott humör :-) Igår fotade vi Ebbe igen de korten blev bra, kanske blir ett julkort av något av dem..

Kommentarer
Postat av: Helena

Ha ha! vilka underbara kort!! =)

Postat av: Johanna

En sån söt pepparkaksgubbe att man skulle kunna äta upp honom ;-) Ska bli kul att se julkort!

2007-12-03 @ 18:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback