Kalas för Eira

snö :-( urk urk urk jag vill inte ha mer snö ju.. Förra veckan var det ju vår ute och snön var påväg att försvinna, jag hade tänkt gå ut i skogen idag och plcoka lite björkris att ha till dopet men nixpix får hitta på något annat istället.. hade ju även hoppats på att hitta tussilago och ha på borden men även det är nog kört.

Vi har varit hos Eira idag och ätit tårta, hennes underbara mamma, mostrar och morfar hade fixat fint åt henne. Dagen till ära var Eira en riktig gladis, skrattade, log och pratade på som bara den. Här är en bild på henne från tidigare i veckan när hon visade hur stark hon blivit i sin rygg och nacke :-)



Var första gången som Ebbe, Eira och Filip träffade varandra samtidigt alla tre. Hihi tänk om ett år då springer de omkring och ger oss inte en lugn stund. Se ni vad snygga kläder Ebbe har? gjort sig snygg för att imponera lite på Eira ;-)


Tre s?tisar

Tidigare i veckan har vi varit på babysång, Ebbe sov även denna gången men jag fick ju sjung lite känns inte alls konstigt att sitta med en sovande liten i famnen och sjunga ;-) Vi har även träffat Axel för första gången, han var så stilig så.

Axel och Ebbe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback