En liten bil?

Är ju konstigt att tänka att för ett år sedan så låg jag här i sängen och spydde som bara den pga den underbara figur som ligger här brevid nu. Går knappt att förstå att han varit inne i min mage, gå rinte att förstå att vi kunnat leva utan våran underbara prins.

Ebbe har nu under helgen lärt sig att spruta saliv runt omkring sig, han ligger och leker och kör runt med tungan både i och utanför munnen, låter som en liten bil, det gäller att ha massor med små IKEA handukar liggande överallt så man kan torka när man får sig en dusch. Är även en allt glader lite kille vi har han skrattar åt ljud och grimarser, pratar även på med sina nya ljud (de byts ut varje dag). Leksakerna han har, har även börjat blir allt intressantare och både teven, tidingar och böcker är mycket intressanta. Ja det är helt otroligt från en liten underbart söt sovande lite bebis som på 4 1/2 månad har blivit en liten glad, bestämd, busig, leksugen pojke (nja han är väl bebis fortfarande..) 

image154
Ebbe och Filip på Yogan i tisdags


Våran helg -
Onsdag hade vi Axel, Johanna och Jens på besök nere i stugan. Vi tog en liten promis, grillade, åt, pratade och hade trevligt.



Torsdag var vi på födelsedagskalas hos Ts farmor, Ebbe hade fullt upp med att mysa med alla som var där ;-)



Fredag åkte vi på auktion, hade hoppats på fin väder men fick sk*t väder, kallt som bara den. Vi stannad en timme men hann handla lite små fynd ;-) Jag köpte en lampa, sex små somriga glas och tre glasskålar i olika storlekar. A-M köpte en fin fågel och massa burkar. hihi



Lördag var det dax att ut och åka igen för jag måste hem till stan och jobba. Efter jobbet åkte vi ner till stugan igen film och popcorn kväll.



Söndag kom farmor och farfar (Ebbes) och firade Rolfs födelsedag. Vi grillade och åt gott. Vi hade köpt honom en dörrmatta med texten A golfer and a normal person live her guess whos home passar fin fint i deras hall hihi


Kommentarer
Postat av: Helena

Supersöta bilder, som alltid! Har du börjat jobba?

Postat av: Ida-Marie

Jobbar var tredje lördag, har gjort det sedan i februari. Skönt att få tjäna några kronor i månaden ;-)

2007-05-22 @ 08:31:31
URL: http://mimmpan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback