Flytta?

Nu har vi tittat på huset/radhuset vi vill bo i och även lagt ett bud på utgångspriset, bara att hålla tummen och hoppas på det bästa nu. Var ett välbevarat och fint radhus som trotts heltäckningsmattor och väv kändes riktigt fint.
Han som ägde huset nu var med på visningen, man kände att han var stolt över sitt radhus och ville att den som skulle köpa skulle ta väl hand om det. och JA vi skulle göra det :-)

http://www.hemnet.se/search/maklarutbud/object_frame.asp?objektid=3588343&service=hemnettogp&caller=main&area=19&kommun=227&oresundssok=&url=http://www.bostad.dn.se/bostadsborsen/sok/results/

KOmmer gå och vara nervös nu tills detta är klart och lär bli super besviken och budgivningen gå över den summan vi har som tak..


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hoppas att ni får det! Då behöver ni ju knappt flytta :-)

2007-05-03 @ 21:04:36
Postat av: annamia

Ja det ser väldigt välbevarat ut, men kanske man inte vill ha sådär jämt. Men som sagt det är ju inte någon fara att flytta in utan att renovera någonting innan. Kan ju vara skönt att bo in sig lite först. :) HOppas ni får den nu då!!!

2007-05-04 @ 13:53:38
Postat av: Helena

Håller tummarna för er!!
Bra med bergvärme, fint badrum. =)
*hoppas, hoppas*

Postat av: Lina

Haha, känner mig jättevuxen, men den känslan försvann nu. Inte nog med bebis - radhus också! Det kan man kalla vuxet :) Det såg riktigt trevligt ut trots heltäckningsmattorna. Och tapeterna var ju värsta retro och såg ut att vara i bra skick så om ni ska renovera kan ni ju behålla fondväggar med dem, hehe ;) Hälsa Ebbe från tant Lina förresten :)

2007-05-06 @ 23:51:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback