Julmust och snö

Jag och Ebbe har varit med Jessica på birsta city, shoppade några små julklappar, blir endast små julklappar i år känns inte som vi har riktigt råd att shoppa massa julklappar när vi behöver alla ören vi har till vårat hus. hihi vi har ett hus.. ja eller snart har vi ett hus. Vi tittade på matgrupper, soffor och andra fina inredningsprylar, ååå längtar efter att få flytta in och fixa iordning. Vad som är trist är ju att det kommer ta LÅNG tid innan allt är fixat och klart, tur T är pappaledig hela våren så han kan fixa allt medan jag jobbar ;-)

Vet inte vad jag ska hitta på ikväll??? Läsa massa inredningstidingar eller titta på en film eller fixa fint i köket och vardagsrummet eller sitta och hänga framför datorn?? svårt .. Tomas är på grabbmiddga och lär inte komma hem innan söndag, Ebbe sover och gör förhoppningsvis det hela kvällen.. ja det blir nog den där högen med inredningstidingar, godis och julmust ;-)


image359


Här är Ebbe i farten nu på kvällen, han hittade en kana inne i köket som självklart måste undersökas:

    

Just ja första riktiga snön kom inatt, har kommit lite snö innan men ingen som legat kvar, idag har det varit snö ute hela dagen och den är fortfaranda kvar.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Vilken söt body!!! Vart har ni köpt den? ;)

2007-11-03 @ 20:17:58
Postat av: Ida-Marie

Bodyn är i märket småfolk, köpt på krabat tror jag.. Fått den i present på sin 6 månadersdag av sin "gudmor". Den är verkligen super fin!

Postat av: AnnaMia

Ah vad gott med riktigt godis, kan du skicka hit lite?!!! Och vilken duktig liten klattrare...:) puss o kram fran saigon :)

2007-11-06 @ 12:41:10
URL: http://annamiia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback