Min dag:

En lägenhet mindre och en arbetsintervju avklarad :-)

Lite shopping har jag hunnit med också... fast bara lite ;-) ses imorgon A-M!!! ;-)


Att göra:

- STÄDA dammsuga, torka golv, putsa fönster
- Kratta och ta bort löven till majbrasan
- Plantera mina nya rhododendron
- LEKA med mina underbara son
- Gå på vårmässan med Sanna, Ebbe vara med morfar
- Babysim
- Köpa en storkruka att odla basilka och andra kryddor i, till balkongen

Ja jag hinner nog inte allt denna helg får se till att ha det klart innan nästa helg :-)

Våran dag

Haft en mysig och lugn dag med Eira och Sanna. Ebbe gjorde Eira lite arg ganska många gånger ;-) då han hela tiden tog de saker hon hade, inte lätt att ha med killar att göra.. Ska försöka ta mig ner till datorn och lägga in bilderna från idag så ni får se de underbara små trollen leka och mysa.

Efter att ha vinkat till Sanna och Eira vid bussen åkte vi ut till handelshuset med pappa/morfar och köpte en vind-dress till Ebbe, lite jord, två vita rhododendro buskar och lite berktyg för att kunna jobba i trädgården. Hemma igen klippte vi ner rosenbuskarna och nyponbuskarna, körde lite löv och nyponbuskarna till majbrasan sedan blev det pizza *mums* Nu gick pappa nyss hem och jag är TRÖTT..

Längtar efter Tomas men ååå så skönt att ha en egen säng att sova i på natten och slippa dela med Ebbe som nu tagit min ;-)

Ha nu en mysig kväll KRAM!!

Äntligen helg :-)

ååå vad skönt att redan idag få säga äntligen helg :-) ledig imorgon för att umgås med Ebbe, Eira och Sanna blir super mys!!

Ska se om jag kan städa lite här nu ikväll blir annars lite svårt för Sanna och Eira att ta sig in.. Saker ÖVERALLT!! tur Sanna vet hur duktiga vi är på att städa så hon inte får en chock när de kommer ;-) *hihi*

Vad jag just nu funderar på är varför alla löv i hela Österro ligger på våran gräsmatta?? Gör ont i mina händer efter att jag krattat både igår och idag... mycket kvar även....

Vart tog snön vägen??

image598

Ebbe och Alfred på jakt efter lite snö??

Lungt och skönt ;-)

Ebbe och jag har det nu lungt och skönt tills på söndag ;-) nä vi saknar redan.. Ja Ebbe har nog inte koll ännu på att pappa är borta men lär väl märka det i natt när han ska mysa in sig i pappas famn och pappa inte är där.. Dock får Ebbe en toppen dag imorgon då han först får vara med moster hela fm och sedan med farmor hela em, sedan på fredag är jag ledig från jobbet då ska vi passa på att leka med Sanna och Eira.

Nu är det dax att sova för att orka med natten... Natti natti!!

image596
Toker som tycker om att ha både mössa och skor på sig inne...

VÅR

Flytten gick snabbt och smidigt 8-12 på lördag och 9-13.30 på söndag, efter det vara alla möbler ute och hela lägenheten städad såååå OTROLIGT SKÖNT!!! Snart har vi även skrivit över lägenheten och kan helt tänka och koncetrera oss på huset.

Genast när allt kommit till huset kom vi på nya tankar att riva väggar .. oj ännu mer att göra ;-) men sovrummet är ju mini och vi behöver ju inte alla dessa rum blir ju bara förråd lika bra att slänga, sälja och skänka och istället få ett större sovrum.

Jag hara jobbat ett litet lagomt pass från 6.15 - 18 idag TRÖTT medan jag jobbade med andras barn var mina två älsklingar ute och njöt av våren med grannar och vänner. Jag längtar verkligen hem och vill vara med då jag pratar med Tomas och han säger att de har det super mysigt och varit ute i slen hela dagen, samt att Ebbe varit p toppen humör hela dagen ååå vad jag längtar till vi ska vara hemma tillsammans hela familjen 6/6 LÄNGTAR!!

Flytthelg

Denna helg är det FLYTT som gäller, lägenheten ska tömmas och städas. Just nu fixar Toma soch Rolf för fullt nere i vårat sovrum för att vi ska kunna ställa in säng osv där dirket imorgon.. såå skönt att det börjar bli klart i ett rum till :-)

Legat sjuk mer än halva veckan men har nu vara på benen och jobbat torsdag och fredag, är ju helt underbart att jobba på förskola när det är sådant här härligt väder ute kan vara ute och njuta av solen och värmen större delar av dagarna.

Efter jobbet idag åkte vi ut till birsta för att inhandla en möbel till balkongen.. kom hem med massa andra bra saker men ingen möbel.. går kanske bättre nästa gång :-)

Yes! äntligen!

Nu har Tomas varit och skrivit papper på lägenheten samt fått handpenningen.. som kommer till vårat konto när föreningen godkänt köparna vilket inte borde vara något problem då de faktiskt fått lån på banken. såååå skönt :-)

Vad gör lite migrän en sådan här dag, lägenheten såld och blommorna börjar slå ut i mina rabatter ;-)


ja då var vi sjuka IGEN

Inte riktigt läge att vara sjuk men det är väl såklart då man blir sjuk!? Ebbe har fått feber och är snuvig.. tror febern beror på att det är flera tänder på gång. Jag är helt slut i kroppen, ont i magen och mår illa... ja något magsjukeliknande MEN vi ska bli friska FORT för på lördag ska vi träffa Sanna och Eira *längtar*

Imorgon kl 10 ska det skrivas papper på lägenheten, ja vi vågar såklart inte tro för mycket på detta men nu är det nära.. Blir alltså ev firande med god mat imorgon och till helgen blir det mys bara jag och Tomas... ja det blir även flytt för den 1/5 ska de flytta in och eftersom vi är uppbokade helgena efter denna är det denna helg som gäller, men dte är mest bara möbler och städningen kvar.

Idag har jag även fått ett samtal från kyrkan där jag sökte två tjänster och blev kallad till intervju för ena av tjänstena :-) känns ju super att bli en av de fyra som får komma på intervju utav många (tydligen många sökande enligt Eva på kyrkis)

image595
Våran trötta Älskling

hur länge orkar man??

MItt jobb tar massor av mig ... ja det har det gjort sedan jag började jobba men just nu är det saker som gör att det känns extra jobbigt :-( ja jag försöker tänka att det inte är lång tid kvar som jag ska jobba där men samtidigt kommer jag att sakna mina kollegor och alla underbara barn. Men hur länge orkar man jobb när man knappt orkar med sig själv när man kommer hem från jobbet??

Håll era tummar HÅRT för att vi imorgon kommer att skriva papper på våran lägenhet och alltså får den såld.. Vårt liv kommer bli betydligt mycket bättre om vi kan få våran lägenhet såld, slippa gå dagligen och ha ångest.. Får vi såld lägenheten imorgon blir det antagligen bio, middag och lite shopping för mig och Tomas.. Ebbe får vara med mormor och morfar ;-)


Renovering pågår

HALLEN- Rivit tapeter, spacklat, rivit ut en garderob, rivit en liten liten vägg, tagit bort en dörr, målat taket, lagt golvvärme och lagt granitplattor på golvet.

      

TRAPPAN- Slippat, tvättat, målat, satt in en luftvärmepump och tapetserat.

     

EBBES RUM - Rivt ner strukturtapeten, spacklat, slipat, grundmålat väggarna och rivit ut heltäckningsmattan.

    

HALLEN NERE - Tagit bort strukturtapeten, spacklat, slipat, målat taket och tapetserat.

             

TV-RUMMET - Målat väggarna och taken, lagt in nytt golv, satt nya lister och fönsterbräda.

   

Ja det är MYCKET kvar en en bit på vägen har vi hunnit :-)

GALEN

Jag blir GALEN på att vi inte kan hålla någon ordning!!!!! Ja just nu kan det ju bero på att vi lever utan säng, matbord, stolar, soffa, byråer och i ett renoveringskaos.. och vi lär göra det i x antal månader till är jag rädd för. Att vi sedan inte fått sålt lägenheten ännu blir jag också GALEN av, nytt lägre pris sedan i torsdags hoppas vi kan hjälpa till att få iväg den.

Skulle nu lägga ut lite bilder på det kaos vi lever i men eftersom datorn inte vill som jag blir jag även GALEN på den och åker istället ut en sväng till birsta och skiter i att städa ;-)

Ha en bra dag, det ska vi ha då vi besöker våra vänner ute i Klockarberget.

KRAM!

Härligt med ledighet

Hemma från fjällen och åter till vardagen. Vi har haft det kanon bra i fjällen, härligt att få umgås med familjen mer än bara över helgen, vilket verkligen behövdes nu. Känns lite lättare att ta tag i veckorna fram till det är dax för sommar och LÅNG ledigt (arbetslös). Sitter nu och fixar till mitt cv då jag är på g att söka några tjänster som det är anställning på till hösten, vore skönt att få ett fast jobb men man ska väl inte hoppas på för mycket.

image571

TRÖTT och ont i huvudet är det just nu men eftersom ansökningstiden på två av tjänsterna går ut på torsdag måste jag få till och iväg dessa ansökningar imorgon är ju redan tisdag idag..

Några bilder från våran påsklovsvecka: