Lite nere..

urk jag har kännt mig lite nere på em idag... :-( är nog mest trötthet, förkyldning och stressen över att aldrig hinna det jag vill hinna.. Gjorde dock ett bra försök när vi kom hem att muntra upp oss (mig och Ebbe) Vi drog ner på affären och handlade grejer för att kunna göra bullar MUMS ;-) Ebbe var mycket duktig och hjälpte mig från början till slut.. men han tyckte inte det var roligt när de skulle jäsa.. tog lite för lång tid. Men LYCKA när de ÄNTLIGEN var klara :-)
Mellan bullbakningen åt vi middag, ostbollar och lite godis ;-) Vi har helt klart haft en myspysig kväll jag och min prins.. ja vi har saknat T men han har det nog trevligt med sin jobbpolare kan man tro.

NU - DANS Heja heja Magnus, Morgan och Laila

kors i taket

japp nu ska ni får höra ;-) jag ha ni på kvällen tagit en promenad med Elin japp set är sant varit ute och motionerat och ja det var skönt att komma ut röra på kroppen och få frisk luft! typiskt att tanten på länshälsan hade rätt ;-) Nu gäller det bara att göra en rutin av att gå ut och röra på sig... hmm ja vi får se...

skönt var det även att vara tillbaka på jobbet.. fast tyvärr var Jenny sjuk :-( men imrogon hoppas jag ha henne tillbaka hos mig.. känns liksom tryggast så ;-)

ARG liten kille...

Ebbe är ARG och vill INTE sova!!! eller han ska sova med mig och inte med pappa.. vilket gör honom galen och då beslutar han sig för att vara arg och skrika sig hes istället mmmm mys pojke ... NOT

Vi har nu på fm varit på kalas hos Alfred, äntligen efter en veckas sjukdom både hemma hos Alfred, Ebbe och Ebba är alla friska och vi kunde fira honom. Små "tårtor" saft, kaffe och kakor satt ju inte helt fel till ... ja nästan frukost ;-) ....

Om ca 1 timme ska vi vara hos Axel på kalas.. ja om nu Ebbe tänker lugna ner sig och sova en stund annars kommer det inte gå så bra att gå på kalas är jag rädd... pappan där nere hotar lite nu att om han int elägger isg ner och vilar nu så blir det inget kalas.... hmm blev tyst nu ;-)

Vi har tänkt att försöka åka in en snabbis till Max också för Tomas vill ju mysa lite på honom och jag måst eju få se hur stor mosters mini mår samt hur mycket han har växt på en vecka :-)

Många minus grader

Vi hade tänkt att gå ut idag.. men det är MÅNGA minus grader och eftersom vi inte är helt friska är det nog inte så bra att gå ut i denna kylan.. tyvärr :-( Annars mår vi mycket bättre idag lite snuva, hals ont och host men ganska pigg i huvudet. Ebbe är fortfarande dålig i magen och är han inte bättre ikväll blir det inget kalas för hans del hos Fille imorgon.

Sugen på just nu:
- Hamburgare
- Strips
- Cola
- Små godis
- Frisk luft
- Semlor


V.9

Japp då var det fixat, vecka 9 ska mattorna (2 st lika) och en duk vara hos oss :-) Nu måste jag bara bli helt frisk så jag orkar ut på stan och leta gardiner också.

Annars är det lite bättre hos oss idag, Ebbe hade feber på fm men nu på kvällen har han varit pigg och nu när farfar kom och hälsade på blev han en MYCKET glad pojke och man kan knappt tro han varit sjuk ;-) farfar har en magisk kraft på honom tror jag. Jag har inte haft feber idag men hostar hostar och hostar, men imorgon tänker jag vara så pigg att vi orkar oss ut och få lite luft (hoppas jag) för nu börjar det bli väldigt instängt efter snart 1 vecka inne i sängen. SOL och FRISK LUFT vill vi ha imorgon.

Ha en mysig kväll! jag lyssnar på ljudbok och myser under en filt. KRAM

H&M

Nu har jag hittat matta till köket plus en duk.. och vi måste alltså byta gardiner ;-) De gardiner vi har nu är snygga men inte så våriga och nu vill jag har VÅR!Fanns mycket fint på H&M Home som jag blev sugen på men behöver jag.. nej jag har handdukar, grytlappar, kuddaroch massa grejer ;-)

Influensan?

Hur vet jag om jag har influensa?

Om du får mycket plötsliga symptom som:

  • Huvudvärk.
  • Svår torrhosta.
  • Feber omkring 38-40 grader.
  • Ömmande muskler och leder samt bröstsmärtor.
  • Dålig aptit.
  • Trötthet och svaghet.
  • Rinnande näsa och ont i halsen.
  • Frossa och frysningar.
  • Orolig mage, antingen kräkningar eller diarré.

Jag är helt slut, tyckte jag mådde dåligt i söndags och igår men nu mår jag SKIT febern bara stiger hosatn gör att det känns som revbenen ska å sönder och som att jag ska tappan andan :-( Kroppen värker och näsan rinner, halsen värker.. Alla symptom som jag hittade på netdoktor.se stämmer på mig.. Hoppas nu bara att det går över fort .. hmm redan inne på tredje dagen ... Japp tycka synd om sig själv stund är det här ;-) 


Feber och hosta

Här har vi sjukstuga :-( Ebbe har feber, snuva och har idag börjat blivit riktigt dålig i magen :-(
Jag har feber, hosta i massor och ont i halsen, Tomas har varit sjuk i två veckor och börjar äntligen bli friskare.. Hoppas nu bara att det inte sitter i två veckor för mig och Ebbe.

Är skönt att jag och ebbe är lika sjuka för han har inte emot att ligga i sängen läsa böcker, titta på film och sova. Är ungefär vad vi orkar med båda två idag. Just nu leker han med sin mobil och går runt och pratar med mormor och morfar - Bosse, Ebbes boppa!! min mommo min boppa. Ebbe leka boppa Ebben mamman suka. :-)hej fater, hej moter, hej torpan oj hunden pringer FORT ;-)

SOL!!!

Vi har ängnat fm åt att jympa tillsammans med Axel, Johanna och massor med andra barn (och föräldrar) på friskis. Ebbe längtade efter att få jympa hela morgonen men när jympan började blev han hängig och ville nästan inte göra något.. plus att han blev varmare, varmare och somnade nästan. ja i bilen hem somnade han och nu ligger båda mina killar i sängen och sover.. :-( hoppas det bara var trötthet och inte någon otäck feber.

Men om nu mina båd akillar tänkre ligga i sängen hela dagen så ska jag ta mig ut i solen en sväng, sååå härligt ute idag!! Planen var/är Sidsjön men vi får se om en timme när de vaknat igen.

Ha en härlig dag ute i solen!!

Utmaning

F[tt en utmaning av Jessica d'r jag ska l'gga ut det fj'rde bilden i den fj'rde fotomappen h'r p[ datorn.. hmm tyv'rr har jag ju v'ldigt lite foton h'r p[ den b'rbara datorn men h'r 'r kommer bildenSkickar vidare utmaningen till Jenny http://mrseastman.blogg.se/ och till Johanna http://dolk.blogg.se/

hmm ja nu funkar inte [ ' ;  igen </( hmmm

Friskus

ja nu har vi varit på friskus (friskis och svettis) tillsammans med Eira och Sanna. Eira och Ebbe dansade med varandr och var super duktiga på att jympa båda två!! :-) När vi kom hem somnade Ebbe nästan när vi åt lunch, tufft att jympa.

Vi sk åka och en sväng när Ebbe vaknar och hälsa på MAX, Anna-Mia och Robin. Tomas är lite förkyld så han vågar inte åka med... plus att han TOKstädar inför sin Herrmiddag ikväll. Jag och Ebbeär nämligen utkörda ikväll... hmm ... jaja men då åker vi till mormor och morfar. Antagligen sover vi kvar där även.

Nu ska jag packa lite och sedan plocka upp i Ebbes rum.


Hälsade på i smyg ;-)

Jag smög mig in på BB idag och myste på "mini" ;-) han är så otroligt söt och otroligt lik sin pappa.. helt klart en mini-Robin ;-) Är en fantastisk lukt den där bebislukten ;-) När de kommer hem kommer det nog bli ganska många besök för att få mysa på honom, nu får man sin dos av bebis så behöver man inte fundera på det på ett tag ;-)


MOSTER!

Nu är jag moster!! MItt på dagen kom en liten kille ut, jag hoppas att jag får träffa honom en snabbis i morgon :-)GRATTIS till Anna-Mia och Robin!!!!

Längtar efter att få träffa dig "mini"

4/2-09

Ingen som gissade på dagens datum ;-) och som det ser ut just nu så kommer bebisen att komma ut idag!! hihi jag kommer nog bli moster innan dagen är slut. Lovar att uppdatera med bild, tid, vikt, längd så fort h*n är ute. ååå jag har inte sovit sedan 4 då Robin smsade och A-M ringde en lite stund efter.. nervöst...spännande

Blivande trött moster som måste jobba nu fast jag helst skulle åka upp på förlossningen och dra ut bebisen ;-)


Halsen gör ont :-(

Halsen, öronen.. hela kroppen gör ONT :-( Ska sova strax för jag ska INTE bli sjuk. Tomas sover redan, hoppas nu bara att inte Ebbe bli sjuk också.

I helgen har vi firat både Eira och Tomas. Blir många kalas i februari (ja och i januari börjar redan i december ;-) ) Mamma, Ebbe, Freja, Eira, Tomas, Pappa, Alfred, Axel, Filip, Anita.. plus en liten mini som kommer ut snart även h*n i februari.

nä NU sova