Grattis finaste Henrik & Jessica!

Våra kära grannar från när vi bodde i Granlo har idag fått en dotter!! Fick en fin bild på underverket, hon är otroligt vacker! OCH äntligen får jag köpa en present till en liten flicka ;-) Massor av GRATTIS till hela familjen!
Body pump

Sitter och laddar för att ta mig ut till bilen som är en snöbil.. ska åka iväg och träna ett body pump pass, lite bastu och snabbis på stan efter. Halsen gör lite ont men jag får ta det lite lungt, hoppas på att halsen känns bättre efter lite lätt träning ;-)

I em ska vi till Sörfors och fira Anita igen, släkten och några vänner till henne kan jag gissa.

Ebbe tittade på min mage igår och sa:

-Mamma, har bebisen flyttat in nu?
- Nä mamma har fortfarande ingen bebis i magen..
- jo en liten liten
- nä tyvärr...
- jaha. Men mamma Jenny har en bebis i magen!

;-)

Senaste veckan

Har inte skrivit på ett tag, har inte haft riktigt tid... mycket i huvudet.. mycket på jobbet, på fritiden och lite träning.

TRÄNING-
Jag har sedan veckan 2 tränat i snitt tre gånger i veckan! Känner mig otroligt nöjd över mig själv. Är även skönt att det fortfarande känns roligt att gå och träna. Body pump, core, cykling är det som gäller, har även till veckan tänkt börja med body attack. Att ha finaste karin som sällskap på tränngen gör det ju helt klart lote lättare att komma iväg :-)

JOBB-
Mycket i huvudet just nu när det gäller jobb... men fortfarande bästa jobbet man kan ha! :-) ja farmförallt bästa arbetskamraterna!

VÄNNER-
Vi har firat Axel och Filips 3 års. Haft liten myskväll med Karin. Ätit middag med Eira & Sanna.

FAMILJ-
Myst med mosters bästa Max! Firat Anitas 60 års dag! Lagt lite middag med pappa och sedan ätit den underbart goda maten vi lagade tillsammans med mamma, Tomas & Ebbe :-) Ätit sushi och tittat på UPP med mina bästa killar.

Ja väldigt kort senaste veckan :-)

MAX!

 Nivå 3 - Operation

Nu är vi snart framme vid nivå tre, nästa torsdag är det inskrivning på kirurgen och tisdag vecka 10 är det dax för operation. I måndags när vi var på sjukhuset var de väldigt positiva och ville operera nu :-) Dock kan det bli med cellgifter senare i vår men det tar vi då.

Nu ladda vi för detta, fokus att hela familje ska må så bra som möjligt under operationen och återhämtningen. Vid förra operationen mådde hela familjen pyton.. T för han hade ont, Ebbe för han blev "rädd" för sin pappa som inte var sitt vanliga jag och jag för att jag skulle hålla uppe allt. Är en större operation denna gång men jag hoppas vi är mer redo nu....
Vänner ♥

Jag har haft en otrolig tur att på de senaste två åren lärt känna många nya människor både via jobb & föräldrarledighet. Några av dessa människor har hunnit bli otroligt goda vänner, som betyder massor för mig. Vad tråkigt det skulle vara utan vänner.


♥♥♥♥♥♥

Min helg har varit toppen, träffat många underbara människor som gör livet enklare och roligare!

Fredag - Fest hos Karin med flera av hennes vänner. Mycket skoj! Mera fester åt folket ;-)
Lördag - Firade vi Alfred, härligt att se Ebbe med sina vänner och att jag samtidigt fick träffa några av min ;-) Lördagen avslutades med en myskväll hos Jenny, spa, sushi, skratt och slager tillsammans med de bästa arbetskamrater men kan ha!!!


Söndag - Sovmorgon! Utelek med en dagiskompis till Ebbe, en super härlig dag ute med sol, lek och fika. Nu väntar vi på Nina som kommer förbi och myser med oss.

Ta hand om varandra både era nära och kära! ♥♥♥

och ni alla fina vänner ha en underbar alla ♥ dag!
Skridsko premiär


Odd Molly

Jag verkligen älskar Odd Molly kläderna.. men har inte riktigt råd att köpa mig dess kläder.. HM & Lindex är mer min prisklass.. MEN nu har jag efter att ha tittat länge på en kofta köpt mig en Odd Molly ull kofta. Rea (annars hade jag inte haft råd) Den är såå snygg SUPER nöjd :-)

 

Två försök att få med min underbara kofta på bild! ;-) Jag verkligen älskar den!


Tandis

Lång dag blev det idag fast jag hann sova en stund mitt i ;-)

Ebbe har varit på sitt första tandläkarbesök idag, han var så duktig och gapade utan besvär. Han svarade snällt att han åt godis på lördag och att han brukade få hjälp att borsta sina tänder. Blir nytt besök till hösten då de kallar alla -06or.

Nu på kvällen har jag varit på röda korsets hjärt- och lungräddning på barn, är en kort kurs på två kväller. Alla borde som har eller jobbar med barn borde gå en sådan här kurs för det är ju så viktigt att kunna.

Nu less och ännu mer less.. Längtar till helgen då jag ska på party hos Karin på fredag och till bästa Jenny på lördag för en spa-kväll.

Min underbara älskling som förlorat massor av vikt nu när han varit sjuk :-( han hade ju liksom inte så mycket att ta, magen syns snart inte. Idag till middag åt vi soppa, han tog upp skeden och sa:

- så här gör jag på dagis ... mmm mumsigt

sen åt han ca i msk av soppan och var mätt :-( fyfy vad det tar på hela familjen av att han inte vill äta..

Men vackra ögon det har han och är det bästa!


Min söndag

Idag har jag:

-jobbat

-fått lite frisk luft & SOL

-städat

-tränat

-myst i soffan


Dygn 2

Ebbe fortsätter kräkas men Tomas mår bättre.. en av två påväg att bli frisk. Jag känner ännu inga tecken på att jag har magsjuka... imorgon har det gått två dygn..

Vi fortsätter mysa i soffan, just nu är det pippi som gäller. Jag ska ta en snabbis till affären nu när Ebbe somnat, blir nog några hyr filmer för jag orka inge mer pippi nu.


Magsjuka IGEN

S*KIT! Vi startade våran morgon med att Ebbe och Tomas fick magsjuka samtidigt.. mysig morgon... NOT

Tomas har legat nere i sängen, jag och Ebbe har legat i soffan. Min skatt har varit som ett litet plåster och vi suttit tillsammans i soffan tittat på barnprogram och sovit. Där mellan har de sprungit till toan.....Bästa mamma och pappa kom nu på kvällen med liet blåbärsoppa, fil och innan de åkte skottade de hela våran uppfart!!! UNDERBART! TACK!

Bästaste MAX fyller 1 år idag och vi missade hens stora dag :-( men vi får ta igen det så fort vi är friska igen. GRATTIS MAX!

Testar nya kameran