Semester!!

Min semester började i måndags har haft tre dagar utan planer, tagit dagen som den kommit och myst med Ebbe.

Måndag - Ebba & Linda var här på fm. Lek, bad, lunch och prat blev det. Efter lunch gick hämtade vi Alfred på dagis, han hängde med oss hem och lekte några timmar. Jordgubbar & glass hos Elin & Magnus. Storhandlade och fick även vårat badrum färdigt :-)


Två glada vänner!

Tisdag - Ebbe & jag klippte oss så nu är vi sommarfina i håret (syns knappt på mig för hon tog bara väldigt lite) Liten sväng på stan, en klänning fick föja med hem och Ebbe köpte gul hårfärg (spray) A-M & Max hängde med till oss där vi åt lunch och sedan lekte en massor ute i trädgården. På kvällen drog vi ut till Indal där det blev mat, vin, bad, lek, prat och skratt :-) Härlig kväll med underbara vänner!!


Onsdag - Sovit länge, städat, plockat blommor, lekt i lekparken, tittat på film och tränat. T har börjat sin tredje sväng med cellgifter idag, imorgon blir det mer och på fredag spruta = han kommer må pyton i minst en vecka :-( 


Jag och min underbara vänner!


Lek i MASSOR!


och killarna kunde man hitta vid teven, fast inte hela kvällen som tur var

Tråk!!

Fy för tråkväder!! Vill ha sommar typ NU men senast om en vecka sen får det gärna vara varmt och soligt länge.

Har kännts lite bättre idag inte lika många jobbiga tankar. Dock gör ju vädret att man känner sig en aning seg och trött.

Har jobbat hemma idag med att skriva kvalitetsredovisning tillsammans med Karin, har gått bra och vi är nästan klara. Nästa vecka ska vi läsa igenom och fixa till det sista innan vi skickar in den och innan vi går på semester :-) Känner att hela familjen är i behov av semster nu, Ebbe är trött och vill gärna stanna hemma istället för att gå på dagis.

På kvällen kom mamma, pappa, Anna-Mia och Max, de fixade middag och vi åt tillsammans. Max fick världens darrläpp när jag sa nej åt honom när han var påväg att lyfta ur porslin ur kökslådan och när han tappade ett kex på golvet som Skorpan åt upp .. hihi så söt även när han är ledsen :-) men mest var han super gladis och pratade på som bara den.

Nä bara skit på tv, ska gå ner och fixa lite i tvättstugan innan sängen. Ladda med en god nattsömn inför body pumpen och bröllop :-)
Cellgifter i massor

fy känner mig väldigt låg idag, har haft en tung dag då tankar på både Tomas & Pelle farit runt i huvudet på mig.. Borde varit på topp då vi först gick en stadsvandring och fick veta massor om den vackra staden vi bor i.. under vandringen kändes det lite lättare.. sen har vi ätit lunch ute i Galtström och haft lite planering ...  är tur jag är bra på att se helt okej glad ut fast jag bara vill gråta.

Tomas fick sin andra dos av cellgifter igår, de ska nu testa en annan "metod" än tänkt eftersom hans värden var för dåliga efter första omgången. Nu är det varanna vecka han får dropp två dagar i rad.. efter detta mår han tyvärr skit..

Jag vill kunna planera saker och göra saker, nu går jag och kan inte räkna med att Tomas kan vara med på de vi gör på semestern, kommer iof bli som en bonus när han mår bra och är med ... men idag känns det tufft :-(

För att inte sitta och må skit i soffan hela kvällen tog jag med mig Ebbe på en tur till birsta där vi åt middag och fyndade på rea :-) Blev några nya tröjor till T för att pigga upp honom och några små grejer till Ebbe.Morgon samtal:
-mamma när pappor har bebisar i magen blir de tjocka!
-Kan pappor ha bebisar i magen?
-Ja!
-Känner du någon pappa som har bebis i magen?
-Min pappa!
-Jaha vart ska den komma ut då?
-Genom snoppen!
-Okej... men är den inte lite liten för att de ska kunna komma ut en hel bebis där?
-Nä den är stor mamma!

:-)

Kväll samtal:
-Mamma blir pappor gubbar?
-Ja
-jag tänker inte bli någon gubbe.. bara en pappa

RÖD

Vi har idag varit på ett litet info.möte på avdelning RÖD där Ebbe ska börja efter semestern, kändes väldigt bra tror Ebbe kommer trivas bra. Blir många nya kompisar, de är fem från hans avdelning som ska flytta upp, tyvärr kommer han inte att gå med Alfred men de träffas ju på gården och hemma och vem vet snart gå de kanske på samma avdelning igen :-) Ebbe själv säger att han ska börja skolan, INTE på röd ;-)

Efter jobbet blev vi bjudna på hamburgare på öppet kyrkis som hade avslutning, tur för oss ;-) Var mysigt, Ebbe & Grim lekte och busade en massor, Grim är en av de barn som ska flytta upp från en annan avdelning och han är även granne med oss blir toppen att pojkarna får lära känna varandra bättre.

Tomas är på fotboll, Ebbe somnade ca 5 över 19 = Jag sitter (ligger) i soffan med nya Hus & Hem + lite frukt.. borde varit godis..

Just ja har även hunnit mysa lite på Max idag på kyrkis avslutningen, mosters mysprins!

Tid?

Hjälp!!! Tiden bara försvinner för mig, har haft tok mycket både på jobbet och privat senaste tiden måste bero på det att jag inte hinner med.. Är ju redan mitten av juni och jag skulle väl gissa på att det snart var maj ;-) Här är lite bilder som får sammanfatta vad vi gjorde i Maj :-)


Terminsavslutning ;-)


Sommarkonsert på dagis


Snygging ;-)


Mosters snygging


Tokisar


Målarmästare

Buzzador

Sugen att testa nya produkter? Buzzador söker nu småbarns föräldrar och gravida som vill testa nya produkter. Kostar inget och är inget stort jobb med det. :-)

Är du inte småbarns förälder eller gravid går det också bra att anmäla sig och vara med :-)

Jag har varit med i snart 4 år och har fått testa en del roliga och bra grejer under dessa år bla barnmat, barngröt, näsdukar, halstabletter mm Man får ganska mycket för att både kunna testa själv och låta sina vänner få prover.

Klicka här och anmäl dig:

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?&file=u-regstep1&lang=SE&refstr=MimmpanStolt, nöjd & trött

5.45 Uppe ur sängen
6.40 Dagis
7.00 Jobbet - frukost, promis till skolan
8.30-15.00 Möten .. är tufft för mig som är van att röra på mig att sitta stilla nästan en hel dag! :-/
16.00 Sommar"avslutning" på Ebbes dagis, han var såå duktig att sjunga & dansa Otroligt stolt mamma!!! :-)
16.30-19.30 Haft avslutning/drop in på jobbet Lek, aktiviteter, mat & pianokonsert med pianoelever Fick även en fin present av alla fina barn & föräldrar.

När nu HELT slut vill SOVA och SOVA ännu mer!!