Anders

Om Anders braska ska julen slaska :-( typiskt ..

Clementiner

I torsdags fotade A-M våra fina små tomtar, det är ingen enkelt sak att fotografera tre små tomtar mellan 2 månader & 4 år, men av de ca 50 korten och knäppte tror jag tre blev helt okej ;-)


Årets julkort till släkten, tre små söta tomtar!

Visst är My en bladning av Max & Ebbe? Ibland är My väldigt lik pappa/morfar, det var Ebbe också.. och är även nu när det gäller att ha spring i benen och inte ha något tålamod :-)

Hade tänkt att göra lite mer advent fint här hemma men har ingen ork, clementiner och smågodis i soffan känns mycket bättre. Kanske när Tomas och Ebbe kommit hem att vi kan hjälpasåt = Tomas ta fram och göra fint,
LOVE YOU TOMPSKLING!


FredagsMYS

Tomas drog till birsta för att handla mat och kalender. Jag och Ebbe myste ner oss i soffan först läste vi Bamse sen slog vi på Nicke nyfiken - om du vill får du hämta lite ostkrokar i en skål - okej, får jag ta vilken skål jag vill? - ja ta en som är bra att ha i knäet - okej Tillbaka i soffan tittar han på mig och ler med hela ansiktet och lägger sitt huvud mot mig - jag älskar dig mamma! Nu tittar vi på Nicke... Vi säger inget till pappa ;-) Jag kan nog leva flera veckor på kvällens mamma & son mys, glädjen i ens barns ögon är stort! I like FredagsMYS!

Mysiga Mysan

img_0108 (MMS)

Mysiga Mysan


Mys söndag

Idag har vi haft besök av Jessica & Lykke, när Ebbe var bebis var Jessica en stor favorit för honom men sen har de tyvärr inte träffats nästan något sen Ebbe fyllde 1 år men nu när de lär känna varandra igen är hon fortfarande en favorit :-) Igår grät han när han hörde att Jessica varit förbi och han inte hann träffa henne. Tur de kom idag igen! ;-) Max, My & A-M har varit förbi en sväng så jag fick lite moster mys <3

Pepparkakor

Jag vill ha upp min stora stjärna idag, har längtat efter den senaste veckan. Känns som det börjar bli okej att ta fram adventsgrejerna nu är ju faktiskt första advent nästa helg.


Här är från julen 2008 och där i fönstret ser ni min älsklings stjärna ;-)


Idag ska Ebbe och mormor hänga med varandra de ska baka pepparkakor men först "sportskola" och Erikshjälpen. Själv känner jag mig piggare i huvudet idag och ev har jag lite orka till att göra annat än att bara stirra på tv... hoppas jag..

 

Pratade med en kär vän igår och fick super bra besked, goda vänner och goda besked!! Finns det något bättre?! <3


Önskelista

Nordljus har MASSOR med fina saker, hittade två gobitar som jag tror jag lägger till på min önskelistahttp://www.nordljus.net/se/

 


Fars dag

..har vi firat med att jag sov längst i familjen då jag inte kunnat sova något vidare i natt, brukar sova bra när Tomas inte är hemma men i natt gick det inte låg och tänkte att något skulle hände när han skulle åka bussen själv hem måste vara min trött kropp som ställde till det i huvudet för mig.

Pga att jag legat hemma senaste veckan har jag ju tyvärr inte hunnit fixa någon fars dags present varken till min pappa eller till Ebbes pappa. SÅ efter en mini promis (första friska luften på nästan en veckan, UNDERBART) bjöd jag in våra pappor (mammor, systrar och syskonbarn) på middag. Dock fick pappan i detta hus göra middagen och A-M fixade tårtan.

MEN Tomas har ju tur som har mig och Ebbe fast han fått göra allt själv på sin dag ;-)


Min iphone4

Testar att blogga från min nya iphone4 :-) Super nöjd med den!! Lätt att använda och såå snygg. Har legat hemma i en vecka, gått mellan soffan, toan, sängen och toan. Nu kan jag äta lite bättre och slipper toan.. Ikväll ska T på herrmiddag och jag & Ebbe tittar på Draktränaren för tredje gången på två dagar.