Jympa

Eftersom jag krossat min tå och inte kan ha riktiga skor = jag kan inte träna :-( så blir det "sportskola" med Ebbe och hans polare idag :-) vi ska köra ett jympapass och sen hinderbana. Har inte varit med någon gång innan så det blir spännade specielt eftersom jag lär ha ett helt gäng med föräldrar som publik när jag kör minirörispasset ;-)

Igår kväll var Max, My, A-M & R här på middag och fredagsmys <3


Mysan myser med Nina

dsc02179 (MMS)

Mysan myser med Nina


Kanske dax att göra kväll när alla 3 små p...

dsc02175 (MMS)

Kanske dax att göra kväll när alla 3 små prinsarna gråter?! ;-)


Min nya leksak..

nää telefon menar jag såklart :-)Om två till fyra veckor är den MIN :-)

Mys och bus i soffan Och jag har nyfixat h...

dsc02174 (MMS)

Mys och bus i soffan Och jag har nyfixat hår :-)


Kändisar i huset

Startade dagen med att städa och städa ännu mer för att sedan fylla resten av dagen med nära & kära.

Vid 10 gick Ebbe, Alfred & Tomas på "sportskola" nere i hallen på Österro skola. Jag, Elin & Wille tog en härlig promis runt Bergsåker. Kaffe, lunch och lek för hela gänget. Vid 13 kom Jessica, Henrik & Lykke och hälsade på oss, mycket längesedan vi sågs sist, förr (när vi bodde granne med dem i granlo) umgicks vi massor.. hmm hoppas de flyttar snart så vi blir grannar igen. kl. 14 (eftersom jag tydligen inte kan tänka och skriver olika tider) kom A-M, Max & My.


Hade lite svårt att koncentrera mig eftersom i huvudet åkte tankar kring kvällens kändistema maskerad runt i huvudet... Med god hjälp blev jag Marilyn Monroe SÅÅ snygg!! Tack får lånet av peruken Jessica & Tack för lånet av läppstift Elin!

Dukade fint, tände massor av ljus och gjorde mig snygg. Vid 18 kom hela gänget Maria Montazami, Lady gaga, Björk, Britney Spears & Precious ;-)
En trevlig kväll med massor av mat & prat... och foton...

(foton på mig "lånade" av Carolina)

Ja just det, jag avslutade kvällen med att krossa min tå, så nu hoppar jag på kryckor .. ja kanske mindre lyckat men är man klumpig så kan det bli så.. tyvärr..


Tingeling

..tittar jag & Ebbe på *mys* popcorn till fast det är måndag ;-) lite måndagsmys behöver man!

Tomas sover redan efter tt varit på behandling idag, ser ut som han även denna gången kommer sova flera dygn. Han sover sten hårt, Ebbe skrek, ringde på dörren och skrek ännu mer men inte ett ljud eller rörelse från soffan. MEN bättre att han sover än mår dåligt!

måndag, fredag, måndag, fredag

Vart tar veckorna och helgerna vägen?? är ju bara måndag & freag hela tiden.. konstigt...

I helgen har vi hunnit mysa med Mysan, lekt med Maxen, ätit middag 2 dagar hos Mamma & Pappa :-) jobbat, fixat lite med julklapp som är till Max & My HEMLIGT!! ;-) Handlat tyg på ikea till ett överkast, kuddfodral & till en fotölj som ska få ny klädsel. Ikväll/em har vi haft Freja, Nova, Sussie & Fredrik på mellis & middag, goda vänner vi knappt hunnit träffa under de senaste året.. Fått ett glad överaskning och myst med mina två älsklingar.

Nu ska jag de mig på överkastet, ska nålas och sen fram med symaskinen omjag har någon ork till det ikväll..


Härlig dag! Varit ute med båten på Enan, s...

dsc02134 (MMS)

Härlig dag! Varit ute med båten på Enan, stannade vid Enaforsholm för att fika och mysa i solen. Efter lunch tog vi fika med oss och tog en mini promis, då tog Ebbe på sig fin mössan och vilade sig i gräset ;-)


Härlig höstdag i fjällen, en tur upp på År...

dsc02105 (MMS)

Härlig höstdag i fjällen, en tur upp på Åreskutan & höstmarknad är det som gäller idag