Kalas *2 har det varit i helgen. Igår fira...

img_7783 (MMS)

Kalas *2 har det varit i helgen. Igår firade vi Filip & idag Axel. Gott fika, lek, fiskedamm och idag skattjakt :-) Nu är hela familjen trötta & nöjda, visst är det helg några dagar till??


Säkert!

img_7932 (MMS)

Säkert!


Äta, sova, jobba.

Jobbet har tagit mycket av (kanske all) min tid den senaste veckorna, brukar kunna släppa alla tankar och gå hem men det har varit väldigt svårt.. Känns som mina två senaste veckor har varit: sova, äta, jobba, äta, sova, jobba, jobba, jobba (även i sömnen) och plus på det en febrig pojke och massor av mardrömmar. Alla hormoner gör mig galen, jag drömmer MASSOR och mest är det mardrömmar, jag har NOLL tålamod och är TRÖTT typ jämt. MEN jag mår inte illa iaf :-)

Idag ska jag iaf på Säkert med Sanna & Mikaela ska bli super skoj, först blir det middag på stan så vi hinner prata lite med varandra också.


En kudde.

Jag - Ebbe kan du ge mig en kudde? Ebbe - du har ju en där! Jag- vart? Ebbe - där (pekar på min mage) har du ju en stor vit  Hmm mer lik sin far & morfar för varje... ;-)

Naprapat

Nu har jag fått nog av all huvudvärk! Sen jag slutade träna (började må illa) har min huvudvärk blivit allt värre, känns som värken kommer från ryggen el nacken. Ringde en naprapat idag, han ville jag skulle ta ett blodtryck innan vi bokar en tid. Ringde mvc för att boka en tid och komma och ta en blodtryck, sköterskan som svarade sa gång på gång -det är väldigt sällan blodtrycket är dåligt så här tidigt OKEJ tyckte ja, men jag får inte komma till naprapaten om jag inte varit till er först! Tillslut fick jag en tid imorgon, efter att ha påpekat för henne hur snabbt det går och att det är ju dumt att riskera något.

När jag var på massage för ett tag sedan sa hon att jag såg sne ut över axlarna.. så kanske kan jag få lite hjälp att titta på det och vad jag ska göra för att slippa dena hemska huvudvärk. Dock svindyrt men helt klart värt det om det hjälper.
MYRAN.

sedan fortsatte ju början av veckan både bra och riktigt dåligt..

Vi har fått sett våran nya familjemedlem, en liten söt och helt underbar liten varelse var där inne i magen h*n var vaken nästan hela tiden när vi kollade och grejade en massor med sina händer och armar.

Jag var super nervös innan och började med att kräkas på parkeringen pga det, men det är iof inget ovanligt att jag gör det av olika anledningar. Sa även till sköterskan som gjorde ultraljudet att om hon säger att det är två som kommer jag kräkas! ;-) MEN det var en liten där inne som är beräknad att titta ut den 30/6, har alltså gått halva tiden nu 140 dagar gjorda, 140 dagar kvar (typ imorgon tror jag).


Vecka 8Vecka 20

Är ju overkligt hur mycket de växer där inne i magen på bara några veckor. Nu är det ju en liten mini människa man ser på kortet. Ebbe tittade på korten och jag berättade vart de olika delarna på kroppen var, han log och frågade vart är snoppen mamma? sen tittade han på mig och sa att det är ju ingen kille... den har ju ingen snopp ;-) Dock kollade vi inte efter om det var en tjej eller kille så vi får se om ca 140 dagar om den har snopp eller snippa.

Det dåliga idag är att jag har en son med magsjuka :-( fy och fy och blä.. VILL INTE ha mer sjukdom och vab. jag vill jobba de veckor och månader jag har kvar att jobba innan Myran kommer ut till oss.

Våran duktiga prins som springer in på toan när han mår illa och kämpar med att både äta och dricka fast inget vill stanna kvar i magen..


Stockholm.

Vi har haft en helt underbar helg i Stockholm!!

Vi har ätit gott


det sista kanske inte ser så gott ut MEN det var helt fatastiskt gott! Kan varmt rekommendera Tabbouli ute på Kungsholmen, Libanesisk restaurang!

Vi har shoppat en massa saker och gjort av med massor av pengar :-/ Tomas fick sin 31 års present en snygg skjorta och en snygg kofta. Jag fick min du är världesn bästa sambo och mamma present ;-) en jacka, ett par jeans och en väska. Sen handlade vi lite grejer till nya tvättstugan/badrummet.

Jag har firat Karin som fyller 30 på torsdag, var en helt fantastisk dag. Att få överraska Karin, träffa hennes kompisar från Söderhamn och Göteborg, gå på spa, äta gott och skratta var ju helt underbart!

 

Ja helgen har varit en 10 poängare! :-)


Idag är ingen vanlig dag..

..för det är Tomas födelsedag HURRA HURRA HURRA!!

Vi har inte städat något, det finns ingen middag och ingen tårta. Han fick kliva upp själv i morse för att ställa iordning frukost till mig och Ebbe sen åka upp jobbet utan ett grattis. Men fyller man 31 måte jag ju fixa att ta eget ansvar över sin födelsedag ;-) Nä om vi hade börjat jobba samtidigt hade vi givitetvis firat honom nu på morgonen men nu hade ju jag och Ebbe sovmorgon och för att minska risken för toa-häng så klev vi inte upp 5.30 för att sjunga.

MEN vi älskar dig mest i världen iaf !! Alla vi tre som ligger i sängen fortfarande och myser ;-) LOVE YOU