IRMA 8 MÅNADER

Våran bebis är nu 8 månader, hon räknas ju knappt snart som bebis.. hmm konstigt 

 

Irma är en liten tjej som gillar bollar stora, små, mjuka, hårda vart hon än tar sig fram har ju med sig MINST en boll. Barbapapa som nästan är en boll är favoriten som alltid finns i närheten.. börjar bli ganska äcklig måste nog tvätta den... Har hon en sak i varje hand så tror hon att hon kan stå och rekordet att stå själv med endast en boll i varje hand är 15 sekunder.

En annan favvo lek är titt-ut, hon leker den med oss och med sig själv framför spegeln, att sitta upp i trappan och titta när någon går ner är även väldigt skojigt ;-)



Idolen - EBBE Allt han gör och säger är det roligatse i hela världen även när han gråter är det roligt

Hon gillar all mat är ingen mat (ännu) hon inte ätit upp allt av, frukt är ännu godare och allt som vi andra stoppar i oss vill hon även ha. Sätter vi oss vid bordet är hon där på ca 10 sekunder och gapar åt varje tugga vi tar ;-)

 

Sover gör hon helt okej, nappen ska i nån gång och vid 5 vill hon komma till våran säng då får hon även lite välling. Misstänker hon växt massor sen vi var på bvc sist då hon äter som en vargunge. Hon har senaste veckan även börjat sova lite längre stunder på dagen.

 

Tänder har hon två av och hår har hon kanppt något.

En liten sammanfattning av våran prinssesa vid 8 månaders ålder, skoj att gå tillbaka och minnas. Går ofta tillbaka och läser om Ebbe när han var i samma ålder
http://mimmpan.blogg.se/2007/august/


Kommentarer
Postat av: AnnaMaria

De är rätt lika varann Ebbe och Irmis ändå. Iallafall när man kollar på Ebbe i samma ålder! Också är hon väldigt lik dockan som ligger där på första bilden dessutom! :D

Postat av: Marie

Guuud va stora dom blir! Kul att läsa och se hur Irma och Mirah ligger i "växakurvan" mot varandra. Verkar följa varandra ganska så bra hittills när man läser om Irma! :)

Kram på er!

2012-02-13 @ 20:23:54
URL: http://speckstahuset.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Ja, det är roligt att gå tillbaka och läsa! Och ja, Axel var spindelmannen på kalaset. Jag hade ju sytt en dräkt, en mantel och en tröja med ett silver-A och tre silverstjärnor och svarta tights, men det dög inte ;-)

2012-02-14 @ 14:12:38
URL: http://dolk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback