SKRATT & TÅRAR

För första lördagen i år har vi inget planerat varken på dagen eller kvällen, riktigt skönt att bara vara och ta dagen som den kommer.

Vi (jag & I) startade dagen 5.50 med att titta på Pippi, efter frukost gick vi ut och tog en tur på skridskoplan. Alla glada & pigga när vi gick... när vi kom hem grät Irma för hon tappat vanten och Ebbe för han ramlat från ett träd + att Tomas hade ont i axeln för han gjorde ett dyk på plan... resten av dagen blir alltså lugn!

Lyckan är stor nu hos Ebbe att han och jag äntligen får se mello tillsammans, tror han missat att mello inte riktigt är mitt favorit program ;-) men med det perfekta sällskapet är även mello bra!


PROMENAD I SOLEN

Nästan pigg och utvilad vaknade jag i morse, trött i ryggen och lite ont men mycket bättre än senaste dagarna.

Irma & jag har varit lediga idag och eftersom det varit fantastiskt väder idag så det blev en promenad med trevligt sällskap och sen fika + lek här hemma.

Nu bygger mina tre <3 lego och väntar på middagsbesök.


OCH LITE MIGRÄN

Efter två dagar med värk i ryggen och en dag med migrän känner jag mig både blåslagen och aningen bakis. Imorgon tänker jag vakna pigg, frisk & utvilad!!

Planen för dagen idag var att läsa och titta på film MEN då migränen tog över mig blev det istället sova och ligga blundande i soffan större delen av dagen till Tomas kom hem och fixade migräntabletter åt mig.


AJ

Legat i soffan mest hela dagen, ska ju vara bra att röra sig när man har ont i ryggen men det riktigt bränner mellan skuldrorna när jag gör några större rörelser så det har mest varit små rörelser när jag gjort ordning lunch och kaffe.

Nu har jag även fått sällskap av Ebbe som kommit hem, vi tittar på järnjätten och äter päron.


PAPPA 60 ÅR.

6/2 fyllde min älskade pappa 60 år! Vi firade med sång & dans (av två små prinsessor) god mat och tårta. Presenten han fick av oss & resten av familjen är en resa till Budapest i april.

Ska verkligen bli skoj att åka iväg med pappa, Tomas, A-M, Robin, mamma, Uffe & farmor. Bonus är att alla barn stannar hemma ;-)


Helgen kom och gick

Haft en extra lång helg med ledig fredag ändå har helgen bara sprungit förbi.

Fredag - fm på drakborgen med tre busiga barn, perfekt att åka på drakborgen när vädret är tråkigt och barnen är gnälliga. Ebbe fick flera presentkort där när han fyllde år, han fick även på himlabadet, bio och bowling. Bra present till 6 åringar är presentkort om nu inte någon önskelista finns.

Fredagen avslutades med thaimat, två glas rött och trevligt sällskap av min man <3

Lördag - äntligen SOL ute!! Utelek, innefix och en promenad i solen.

Var även på en trevlig och mysig tjejmiddag i lördags med god mat och trevligt sällskap.

Söndag - idag har vi åkt skridskor och haft huset fullt av barn :-)

Nu ligger jag i soffan med hemsk värk i ryggen.. hoppas verkligen värken försvinner SNABBT!!! kan knappt röra mig just nu :-(


MAX 4 ÅR.

Idag blev min fina Gudson 4 år <3 Tänk att det redan gått 4 år sedan en liten fin Max kom till världen.

Vi har firat dagen med att bad, ätit pizza & byggt lego.

Irma verkligen stor trivdes på badhuset, vi har inte varit på badhuset på många månader och jag var redo att knappt få ner henne i vattnet MEN hon var ett riktigt vattendjur ;-)


1 FEBRUARI

Hurra för min man idag!!! Ikväll blir det kalas :-)