Ensam..

Tomas har åkt iväg med jobbet till någon hotellanläggning i Hälsingland och genast blir det ju såklart väldigt synd om mig ;-) Har därför ringt och bjudit in mig själv på middag hemma hos min syster för fy vad trist det är att äta middag själv. Sedan ska jag försöka få med mig henne till birsta för att titta om rean på brio barnvagnarna har startat, funderar även på att handla lite söta bebis kläder. Är sugen på några söta plagg jag sett på Lindex.. Har köpt ett nattlinne där men skulle även vilja ha en liten overall.

Efter att haft en super dålig dag igår måste jag säga att dagen varit betydligt bättre, kännts skoj på jobbet och jag är inte så trött att jag måste slänga mig i sängen nu när jag kom hem.

Liv och rörelse i magen, kännt flera gånger under dagen hur Pyttis rör på sig otroligt skönt att känna sin älskling!!

Yoga

Dagen började med att jag sa fel i varje mening som kom ut ur munnen och vad barnen på jobbet heter var helt bort, var tur vi skulle ägna förmiddagen i skogen. Resten av dagen var väl inge bättre utan jag kände att mitt tålamod fanns inte och tröttheten fanns i hela kroppen. Har inte haft tid att sätta mig ner och ta det lungt många sekunder under de veckor jag hunnit jobba nu, mycket som ska fixas och barn som vill ha hjälp med allt från toabesök till vävning. Dagens yoga pass var räddningen för att jag inte skulle falla i säng gråtande av trötthet.

Är otroligt glad att jag beslutade mig för att prova på yoga, är verkligen underbart att under en och halv timme få gå in i sig själv, släppa alla tankar och bara andas för mig och Pyttis. Måste försöka göra passet hemma någon gång i veckan också, det är ju tyvärr inte lika lätt att ta tiden att sätta sig ner och koppla bort omvärlden när man sitter ensam hemma och har en lägenhet med massor med saker som borde göras.


Ultraljud

Igår var vi på ultraljud och såg våran nya familjemedlem, att man kan bli så kär i någon man aldrig träffat (hmm..) eller träffar hela dagarna utan att se?! Aldrig har 20 minuter gått så fort, hade kunnat legat där hela dagen och bara tittat på våran Pyttis ;-)

Pyttis

På kvällen besökte vi mamma och pappa då passade jag på att skanna in bilderna så jag kunde skicka till blivande farmor, faster och gudmor de måste ju få se underverket de också. Blivande farmor skickade mail tillbaka där hon skrev att tåren kom i ögat då hon såg bilden och det gjorde den nästan när jag i morse tittade på bilderna på kylskåpsdörren.

En kompis från när jag gick på mellan- och högstadiet ringde igår efter att hon hört att både jag och en kompis ska ha barn och berättade att även hon ska ha barn i börja av året. Känner ett helt gäng nu som ska ha barn i slutet av detta år och början av nästa. Kommer ihåg när vi var ca 15 år och pratade om när vi skulle få barn och vem av oss som skulle få först osv. Tänk nu ska vi ha samtidigt tre av oss och en fjärde ska bli stolt gudmor ;-)