Hur mycket snor ryms?

Ja jag blev ju sjuk :-( fyfyfy vad jobbigt det är, kände mig lite hängig och helt plötsligt hade jag 39 graders feber och var helt utslagen visste knappt var jag var. Gjorde ont i alla delar av kroppen så det gick inte att sova, jag var helt orkeslös orkade inte ens lyfta Ebbe. Som tur var så var febern bara på ett litet besök så på tisdag morgon var den borta (ej välkommen tillbaka). Nu sittrer jag här med massor med snor i huvudet, hur mycket snor ryms det egentligen i huvudet??

Såg idag att det faktiskt börjar bli grönt ute, bladen har slagit ut på björkarna måste hänt idag under dagen..



I måndags var vi hos Sanna och Eira fick super god soppa och Ebbe lekte(?) med sina vänner medan vi mammor satt och pratade massa babyprat och minnen.

 
Bild 1 Eira spanar in Ebbe med stor nyfikna, vackra ögon!   Bild 2 Eira, Adrian, Filip och Ebbe leker(?)

Nu har älsklingen min somnat men nyss låg han i sitt gym och arbetade hårt så snygg så ;-)

26/4-07

Sol igen?

Fint väder igen? ser nästan ut som det :-) Har kännt mig trött i kroppen i natt hoppas verkligen inte jag är på gång att bli förkyld.. Hua jobbigt att vara en rolig aktiv mamma som leker med sin son när man är sjuk, går liksom inte att bara lägga sig under täcket och ligga där hela dagen. Han behöver ju mat, byta blöja och leka även om jag skulle vara sjuk.. jaja nu tänker jag ju dock inte bli sjuk så det är lungt ;-)

Vårat senaste objekt på husfronten känns väldigt intressant och vi har nästan börjat inreda, nu gäller det ju alltså att vi få det under våran max gräns så vi också får flytta in där. Har även kommit ut två andra hus som känns intressanta, kanske kanske kommer vi verkligen att ha flyttat innan det blir höst *hoppas*

Idag ska jag baka muffins eftersom jag somnade igår när jag skulle gör dem ;-) sedan är det yoga och i kväll ska jag till Ylva och får träffa Signe för första gången. Johanna och Axel ska hämta upp oss vid 17.45.. hmm måste fixa något mat att ta med mig även.

Frukost dax... hmm ja eller lunch kanske det heter vid den här tiden?!


Sk*t väder

Tänk vad humöret åker ner snabbt när vädret vänder, efter att suttit inne på bio i ca 2 h kom vi ut till regn,snö, kallt och otäckt väder :-( Allt blir helt plötsligt tråkigt och jobbigt...

Ja idag har vi alltså tittat på ännu ett hus eller ja detta var ett radhus, var verkligen super fint men läget är inte vad vi letar efter, vill kunna gå ut och ha en gräsmatta att sola, leka och äta lunch ute på. Här kan ni se det hus vi tittade på idag, super fint!! Hade vi inte haft en lite Ebbe hade detta varit super bra, men nu vill vi ju ha en lekpark han kan springa till och massor med barn som bor i närheten.

http://www.hemnet.se/search/maklarutbud/object_frame.asp?objektid=3565645&service=hemnettogp&caller=main&area=19&kommun=227&oresundssok=&url=http://www.bostad.dn.se/bostadsborsen/sok/results/

Nu är det bara att leta vidare och hålla tummen för att vi hittar "vårat" hus innan Ebbe börjat springa omkring.


Tandis

*blä* varit hos tandläkaren idag, trodde jag skulle ha minst ett hål på varje tand pga av att jag knappt kunde borsta tänderna alls i början när jag väntade Ebbe. Efter en undersökning som gör att man blir super nervös för de säger massa konstiga grejer man fattar noll av tittar min tandläkare på mig och säger att jag måste skölja med flour varje kväll, ta en flour tablett efter jag ätit och använda tandtråd varje dag. Hjälp tänker jag nu har jag verkligen hemska tänder men nej då jag hade två hål som jag haft i några år men de har varit små så de har väntat med att laga dem, nu hade de blivit lite större så hon ville laga dem. Ja ni ser hur pengarna flyger förbi :-( 860:- per hål *snyft* hade varit ett par snygga skor, en ny väska, lite kläder till Ebbe och kasnek en ny tröja till mig...  Men jag är glad att det inte var ännu värre.

Under mitt tanläkar besök var Ebbe hos Tomas på jobbet han var såååå duktig och skrek till han var helt slut och somnade i Tomas knä, så där satt han och vågade inte röra sig. Var en lite hungrig pojke som slängde sig på matmaskinen (ja alltså jag) när han vaknade.

Tittat på två hus idag, tyvärr inget som var något att ha. Imorgon är det dax för nästa, kanske kan var det hus vi ska bo i ja fast troligast är väl att detta antingen blir för dyrt eller för mycket att fixa... som vanligt...

Sugen på godis, undra vad min tandläkare tycker om att jag äter lite godis istället för att skölja tänderna med flour ikväll?? Ja antagligen tycker hon det är bra för då tjänar hon ännu mer pengar ;-)

Besök av sommaren!

Helt underbart!!! Igår och även idag är det varmt, soligt, skönt och helt underbart ute, svårt att tror att det är mitten av April och inte mitten av Juli. Både fredag och lördag blev det alltså grillning, lite tjuvstart då vi annars alltid grilla årets första grillning på sista april.


Bilder från helgens grillning, kalas och promenad

Tidigare på dagen igår var vi först på 25 års kalas hos Tomas kusin och sedan gick vi från henne in till stan, gick längst vattnet, konstigt att det kändes så fint att gå där fast det inte alls är fint för det ligger massor med skräp och är stora tråkiga företagslokaler längst med vattnet.

Nu är det dax att göra sig iordning för vi ska promenera in till stan för att se Tomas spela fotboll hoppas på att möta Sanna och Eira på vägen så vi får lite sällskap.

Ha en härlig dag i solen!!!

Fotboll *urk*

Jag är sååå less på Tomas alla träningar och matcher, ihlegen har de ju lovat över 15 grader och sol hade varit super att få åka ner till stugan för att vår städa och mysa lite men nej hej då är det fotboll.. Ja jag vet att han tycker det är super skoj och mår mycket bättre än av att bara sitta hemma men kan de inte hålla sig till vardagar och ha helgerna fri? Jaja så är det och inte mycket att göra åt, får passa på att sitta ute i solen och titta på fotboll på söndag kanske får man lite färg på kinderna ;-) Med mig som tränare skulle det vara träning måndag, tisdag och match på torsdag.. fast det är klart med mig som tränare kommer de knappast vinna serien ;-) ja eller man vet aldrig...

Vi har beslutat att Tomas ska ta ut en föräldrardag i veckan under juni, juli och augusti och jag tar fyra, blir mindre pengar men vi klarar oss och vi får mer tid tillsammans hela familjen. blir fin fint då blir det lång helg nere i stugan hela sommaren *jippi* ÅÅÅ längtar till sommaren!

Nu vaknar min prins, hör hur han ligger där inne i sängen och pratar *love*

Påsk, storm, vår och sol

Glad fj?llpojke


Haft det mysigt i fjällen fast väldigt stormigt, troode vi skulle blåsa bort med hela stugan natten mellan onsdag och skärtorsdag men som tur var så stod huset kvar på samma plats när vi öppnade dörren på morgonen. Vi försökte ta oss ut på skidorna varje dag för att få luft och för att Ebbe skulle sova en lite längre stund, han vill helst inte sova om vi är inne hela dagen. På onsdagen var det dock endast turen till och från bilen för jag vågade inte vara ute med Ebbe för han höll andan när han fick vinden i ansiktet.. inte skoj... Vi fick två fina dagar fast den ena av dem var när vi skulle åka hem.


 

Är så härligt att det är vår nu och solen är uppe allt längre på kvällarna och solen värmer när man sitter ute. Haft lunch här hemma idag och då satt vi ute i solen och drack kaffe och åt kaka, helt underbart! Imorgon blir det rester av dagens lunch när Johanna och Axel kommer, hoppas vi kan sitta ute i solen då också...



Älsklingen min har varit vaken typ hela kvällen idag, brukar somna vid 19 tiden men idag somnade han då och vaknade 20 minuter senare och var pigg sedan har han suttit i mitt knä och brevid mig här vid datorn när jag fixat in alla kort vi knäppt i fjällen. Är ju lustigt att så fort man tror man fått in en rutin så händer det något nytt ;-)


image130