Värderat

Idag har en mäklare varit här och värderat våran lägenhet och det gick bra, blir nog så att vi tar mäklare när det är dax att sälja. Skönt att slippa ta hand om det själv, visst kostar det lite mer, men man får förhoppningsvis ut mer eftersom att de når ut till flera att just våran lägenhet är till salu :-) 

Annars på bostads fronten inte mycket nytt, vi ska ev lägga ett bud på ett hus imorgon, men vi får se.. är mycket att göra på det och vi vet inte om vi orkar... Fast jag kan säga att just nu så känns våran lägenhet helt okej och jag håller inte på att bli lika galen som för några veckor sedan av att vara hemma. Men lite fixning här hemma kan vi nog bo här några månader till, fast då måste vi göra en rejäl rensning av våra grejer.From here to eternity

För två år sedan på midsommarafton fölovande vi oss, var väldigt romantiskt, vi hade sovit i tält på natten. Jag vaknade av att Tomas kom in i tältet med blommor han hade plockat. Vi gick ner till vattnet och satt oss längst ut på piren, byte ringar och kysstes. Enklet fast dock sååå romantiskt.. Ja alltså i år har vi alltså varit fölovande i två år men ännu inga klockor ringa för giftemål ;-) för att skjuta upp giftemålet ännu något år så fick jag denna midsommar en ny ring av T och Ebbe. En Eva Attling ring med texten FROM HERE TO ETERNITY, den sitter nu på min tumme och varje gång jag tittar på den tänker jag lite extra på mina underbara killar!! ÄLSKAR er överallt!!!


   


Midsommar helgen har varit toppen, vi har haft mys, fest, skoj och lek hela helgen. Stugan var full med skratt, prat och ja folk ;-) Är ju underbart att man har så många nära och kära i våran närhet!


image172

Semester

ja eller jag och Ebbe har ju det hela dagarna hela året men nu har moster/syster Anna-Mia också semster. Så vi drar till stugan och myser där fram till midsommar med henne. Blir promisar, god mat, klippa mitt hår måste hon göra!! en tur till shopping staden hudik ;-)

Vi önskar er en underbar, rolig, mysig och hejdundrande midsommar helg!!

image167

Lungt och skönt?

Att vara mamma-ledig är allt annat än lungt och skönt! Känns som jag stressat hit och dit de senaste veckorna knappt hunnit med att ta hand om mig själv... Tror jag måste boka in ett spabesök, biobesök eller kanske en krogrunda ;-) Nästa vecka blir lugn, blir nere i stugan och myser hela veckan ska bli otroligt skönt - ingen dator, ingen telefon inga måsten.

Haft fullt upp idag varit på en lunch med mitt förra jobb, varit in och jobbat två timmar på mitt extrajobb, varit på me&I-party och haft Petter på besök.

När jag kom hem från me&I partyt var Ebbe super busig, han blir bara busigare och busigare för varje dag *hjälp* kommer få det jobbigt när han börjar ta sig runt ;-)

image166Spruta nr 2

Haft en lugn dag ute i solen med Sussie och Freja. Först åt vi lunch utanför deras hus sedan var vi på bvc och Ebbe fick vaccin-spruta nr 2 gick bra fast efteråt var han ledsen och trött :-( Gick en promis, köpte godis och dricka ;-)

image165

Imorgon ska faster Nina vara med Ebbe medan jag är på BVC-träff, ska träna på hjärt -och lungräddning så det var bra om bebisarna vara kvar hemma. Vi hoppas att Ebbe är på gott humör och inte bajsar allt för mycket ;-)

En mysig, härligt, roligt, trevlig och varm helg!

Sol och värme hela helgen, skönt men lite besvärligt när man har en liten att skydda från sol och värme. Efter vi varit på skolavslutningen och sett de barn jag hade i höstas sjunga fint gick vi upp till mamma och pappa och la oss ute på gräset. Fick sällskap av deras grannpojk som gärna ville ha vattenkrig med Ebbe ;-) Njöt av värmen i skuggan på en filt *mys*

  

Lördag morgon packade vi in oss i mamma och pappas bil och gav oss av mot Östersund och dop. Var fint i kyrkan, super god smörgåstårta, underbara beskvier och efteråt en trevlig middag.

Idag har jag badat, första gången för i år! Även Ebbe har badat (fötterna) gjorde ett litet pip när fötterna kom ner i vattnet men sedan var han nöjd och glad :-)

  


Sommar

jaja ja jippi äntligen är det sommar :-) Njutit av solen och värmen nere i stugan så mycket vi bara kunnat nu senaste veckan, vilket har blivit en hel del farande fram och tillbaka. Hade det inte varit dop på Frösön på lördag hade jag och Ebbe varit kvar där men eftersom vi åker på lördag morgon upp till Östersund så åkte vi istället hem till våran helt underbara varma lägenhet *urk*

Idag ska vi åka och hälsa på Johanna och Axel, har satt på mig bikini, kjol och linne verkligen sommar klädsel. Ebbe har börjat på sin 68 garderob idag och fick då på sig en somrig sparkdräkt med kortabyxor och kortarm super snygging!

Suck måste fixa klart tvätten :-(

Just ja titta in på min väns blogg hon har fått/köpt en sååå söt hund, måste hälsa på dem!!
http://sidebysidesmalva.blogg.se/