Syskon?? tror inte det va!!

Fick denna bild i ett mail av Johanna:Haha, detta är verkligen våran familj :-) Är tur vi får en bebis som inte ska bo hemma hos oss utan som vi får mysa med och vara med när h*n är på bra humör och har torr blöja ;-) närå h*n får vara ledsen och bajsig också för et blir ju mosters snuttis.

Bits

*suck* nu har Ebbe bitit tre gånger denna vecka först Axel på dagis, sedan Tomas och idag Alfred, ååå jag blir så arg och förtvivlad.. vad gör man? blir även orolig att de inte kan säga till ordentligt på dagis om det händer där.. Han älskar ju att leka med sina kompisar och att vara på dagis, han blir glad när vi kommer dit på morgonen och även glad när vi ska hem. Han är mammig så in i norden.. Det kanske är allt som är nytt som gör det, att helt plötsligt vara borta från mig och tomas hela dagarna, nya rutiner och nya människor. Vore ju inge vidare att behöva gå hela dagarn och fundera på om han bitit någon på dagis.. :-(  

Nytt golv

Ja nu är det fullt arbete som gäller här, Tomas, Rolf och pappa jobbar hårt med att få in vårat nya fina golv. Det har dockc inte gått så enkelt som vi hade hoppats men nu tror jag de fått koll på hur de ska göra.

Ebbe myser i soffan framför en film och med en banan i munnen ;-)

Har nu jobbat 3 veckor och oj vad tiden går fort, på måndag börjar skolan och alla barn är tillbaka, kommer bli skillnad men samtidigt skillnad eftersom vi inte är med barnen hela dagarna då. Trivs kanon bra på jobbet och hoppas att det vill hålla i sig, det som känns jobbigt är bara att jag inte hinner med att vara med Ebbe så mycket jag skulle vilja...Jobb och lite mera jobb

Helgen har varit JOBB, jobb och lite mera jobb både på beijer på marknaden och här hemma även hunnit med marknaden tillsammans med Sussie, Fredrik och Freja och trevligt besök av Pelle med familj nu på eftermiddagen.

Nu ska vi slipa balkarna och måla taket i köket innan vi kryper ner i sängen, blir en tidig morgon för hela familjen imorgon.
Ebbe går sina första heldag på dagis 7.30-16.30, kommer nog att gå toppen för Ebbe hur det går för Tomas är en annan sak ;-) Vi ska jobba heltid båda två men har hjälp av världens bästa mormor och farmor.. ja även moster som ska hämta tidigare några dagar i veckan nu fårn början för att inte dagarna ska bli för tuffa för våran prins.

blablabla nu måste här jobbas.. ha en mysig söndag kväll!!

BEBIS ;-)Denna filur är beräknad att komma till världen 7/2-09 och denna filur har ju turen att få mig som moster hihi
Ebbe ska få en liten kusin strax efter att han fyllt 2 år, kan gissa på att han kommer lära honom/henne allt han kan ;-)

Skönt att land lite efter första veckan

Våran första vecka på jobb/förskola är avklarade, har ju gått ganska bra för både mig och Ebbe.. ja varken jag eller Ebbe har sovit på våra jobb positivt för min del men kanske inte lika för Ebbe.. går nog bättre nästa vecka och antagligen ännu bättre när inte jag eller Tomas är där.

Mikaela är i stan!! vi ska passa på att umgås med henne så mycket som vi hinner, kanske det blir en sväng på stan och titta på alla drakbåtar + lite lunch.

Ebbe hade tur igår och fick ett par skor av Alfred, tusen tack!

NU FRUKOST

Dagis-pojke

ja nu är min bebis stor ;-) Imorse påväg till dagis stod Ebbe på bron med sin ryggsäck på ryggen och jag insåg plötsligt vilken stor kille vi har.. han är verkligen ingen bebis längre... känns lite sorgligt men samtidigt spännande och roligt.

Första dagen på dagis gick väl bra... lite krångel vid lunchen men det ordnar nog sig när alla föräldrar försvinner till sina jobb om några dagar. redan imorgon får de som vill prova att sova efter lunchen. Fröknarna känns bra och jag känne rmig lugn att lämna min guldklimp till dem.

Ja dåligt med foton blir det då jag inte hinner med att ladda in och fixa med fotona, kan ju inte göra det här på denna dator men ni kan ju ta en titt på bild-bloggen där kommer den in några kort då och då :-)

trött

har knappt gjort något förutom att släng massa fula sidenblommor på jobbet.. de bara råkade åka ner i papperskorgen ;-) men jag kan inte jobba i den kaos som råder där nu, är mycket som behövs rensas, slängas och fixas. vad jag fundera på är hur trött jag kommer att vara efter en dag med 25 barn? nu har det ju bara varit tre och jag är helt färdig ;-)

sugen på godis


Toppen

ja det känns toppen bra med mitt nya jobb så här efter första dagen :-) Tre barn och två pedagoger samt mängder av kaffe för att sitt aner och lära känna kollegor som kom och gick hela dagen :-) alltså inte mycket annt gjort än att lära känna och känna av. Tror jag kommer trivas konon bra.

Har nu ikväll märkt alla Ebbes kläder, alltså är vi redo för förskolan på onsdag :-)

Natti natti

1 timme och 15 minuter

Ja nu är det dax att börja jobba, efter en LÅNG ja eller kort natt känner jag mig faktiskt laddad. Har berättat för Ebbe här på morgonen att jag ska jobba och att han ska börja dagis samt att Tomas också kommer att jobba så vi kommer inte att vara med varandra på dagarna, han tittade på mig och sa hela tiden ja .. ja .. mm ..ja ;-)

Nu sitter mina prinsar och titta på barnprogram.. ja eller Ebbe tittar och Tomas sover.

Winnerbäck igår var hmm magiskt, sååå otroligt bra. Först piggade Miss Li upp med sin härliga utstrålning och glada låtar. Winnerbäck blev bättre och bättre för varje låt. Regnet kändes inte och man längtar redan efter nästa konsert :-)

ha en bra dag!!!
Bilder

Jag har nu även en bild-blogg som jag kan skicka bilder till från min mobil:

http://mimmpan.blogspot.com/


LOVENatti natti :-) *puss*

Vardagen närmar sig med STORA steg

Måndag - Jag börjar jobba

Onsdag - Ebbe börjar på förskolan

Ja Tomas han får vara hemma några veckor till. den 18 är det dax för honom att börja jobba igen.

Vi har haft en härlig sommar med mycket skoj, nu senast har vi varit i stugan, en tur till Furuvik & Gävle och firat min födelsedag.

Har ju såklart MASSOR med bilder som du ska få se Nina :-) ja ni andra får också se..