LE

TUFF dag på jobbet och det ligger flera orsaker bakom det.. ibland önskar man att man hade ett jobb där man satt helt själv och inte behövde samarbeta eller ha med andra människor att göra. Ja fast frågan är ju hur fort jag skulle bli uttråkad då?? ;-)

I tisdags var jag på en super bar föreläsning som handlade om att man kan välja att ta livet positiv eller negativt och tar man det positivt, ler mera, äter nyttigt och tar en promenad på 30 minuter varje dag lever man flera år längre. ja nu låter det väldigt så där jaja det vet vi väl men man fick verkligen en motivation att börja ta hand om sig bättre. Underbar man som höll i den Nils Simonson tror jag han hette. Så LE och tänk positivt alla mina kära vänner!!

Hade stägning på jobbet så jag hann bara träffa Ebbe i drygt en timme innan han skulle sova sådant gör dagen ännu tuffare, dock somnade han i brevid mig och jag låg ett långt tag och bara luktade på honom.


Rösten försvinner... :-(

Snabb besök av Malva, Carro, Johan och Lena nu på kvällen, de tittade in när de var ute och övningskörde. Ebbe och Malva pussades och Malva undersökte Ebbes leksaker ;-) Mysigt att få besök och ännu mysigare när vi får ordning då vi kan bjuda in på lite fika.

Lägenheten är fortfarande till salu känns just nu som vi föralltid kommer att ha kvar den.. fick ett bud av en kompis till Tomas idag men det ganska många 10 000:- under vad vi tänkt oss ;-) Flera visingar nu i veckan och som det ser ut är det två killar som är intresserade men ingen har lagt något bud.. bläblä ...

I huste har vi nu lagt golv inne i tv-rummet blev fäldigt fint, skulle gärna ha de golvet i hela huset men det får vi ta den dagen vi har lite mera pengar .. så där om 10 år kanske.. Målat taken nere i vårat sovrum och hallen men det lev dåligt pga dålig färg, Tomas var och köpte ny färg så innan helgen ska vi se till att målat taken för att kunna tapetsera och jag hoppas vi hinner det. ja bilder skulle jag gärna visa om jag hade hittat laddaren till kameran..

I övrigt är jag påväg att bli förkyld 1:a tecken är att min röst är påväg att försvinna.. Ebbe sover, Tomas är påväg att åka på träning och ja ska strax hänga lite tvätt för att sedan krypa ner i sängen och läsa vidare på Harry Potter.


Blodpudding = radhusbiff?

Frkuost - Grahamnsgröt
Lunch - Kålpudding
Middag - Blodpudding

När jag skriver vad jag ätit idag känns det som det skulle varit en dag jag ätit lite och tycket att maten smakat blä.. men nej då en mycket bra dag när det gäller maten. Hon som jobbar i köket på jobet är otroligt duktig på att laga mat, är nog det ästa med mitt jobb att jag får god mat...

Ebbe och jag har busat massor nu på kvällen är så underbart när han skrattar och leker. När klockan börjar närma sig 19 är det samma sak varje kväll, Ebbe blir SUPER trött! Idag var han så trött att han tog sig en tugga i min axel *AJ* gjorde himlans ont!!!!! Skrek högt och ställde ner honom på golvet, han blev super ledsen och har sedan resten av kvällen varit väldigt mysig ;-)


1 års kalas * 2

7.05 vaknade Ebbe = då vaknade hela familjen, efter att vi duchat och gjort oss ordning åkte vi på beijer för att titta på lite flera tapeter, golv och kök. Kanske har hittat några tapeter som känns bra nu. Strax efter 11 kom vi ut till Axel för att fira att han blir ett år på tisdag, blev tårta, kaffe och lek. Tack för ett mysigt kalas Axel! Stressade vidare för att hinna till Filip till klockan 13 där det belv ännu mer tårta, kakor och lek. Fick även passa på att mysa lite med Eira gumman min, fick väldens mysigaste kramar av henne .. känns trist att jag inte hinner träffa Eira och Sanna mer nu sedan jag började jobba :-( saknar er!! Nästa helg kanske vi skulle ta och hitta på något skoj?! Filip fick en massa paket och myste på med alla sina vänner. Vi 14.30 var jag helt slut i huvudet och vi tackade för oss och gav oss ner på stan för att hälsa på syster en sväng, trödde Ebbe skulle somna men nej nej

image494
Filip, Ebbe och Mikaela när vi var på bänkåsviken i juli

image479
Axel och Ebbe för snart ett år sedan

Ja tyvärr har jag inga nya bilder från idag de ligger kvar på kameran...

Åkte in till Henrik och Jessica påvägen hem för att äta lite smårgåstårta då även Henrik hade kalas idag. När vi kom hem var Ebbe så övertrött så han har nu farit runt i huset och skrattat, gråtit, åkt på näsan och legat på golvet. Nu har han precis somnat och jag kan tro att han sover gått efter att bara vilat i ca 1 timme idag, han som brukar vila minst tre timar per dag.

Tomas är på lagfest och jag tror faktikt att jag ska lyxa till med ett glas röttvin och lite mörkchoklad *mums* + lite veckotidningar.

LÄngat såååå till sommaren känner mig otroligt trött och slut i både huvud och kropp min jobb ångest och stress tar på..

Hoppas ni har en härlig lördag!

My love

Ja jag ville ju bjuda på en alla hjärtans pojke också men jag kan inte ladda in några bilder i denna dator och min är inte inkopplad ännu så får ni här Ebbe för ett år sedan. ja dte har hänt en del, där låg han snällt och stilla som man ville ha honom.. om han inte råkade somna ;-) Nu springer han omkring och har man tur hinner man få en bild på ryggen hans.. eller när han ställer sig riktigt när kameran och smilar upp sig.

image471

Alla hjärtan!

Börjar med att skirva ett stort GRATTIS till Alfred som blir ett år idag *hurra*

Har haft fullt upp hela dagen, flera av mina kollegor hemma med sjuka barn eller ligger själva med feber. Jag har fått jobba inne med de stora barnen idag och oj vad jag skulle vilja göra det istället. De små är mysiga men jag känner att jag får ut mer av min utbildning och mig själv när jag jobbar med de äldre barnen.. ja fast även de är i yngsta laget.

Påvägen hem åkte jag in och shoppade lite alla hjärtansdag mys, choklad, bakelser, ost och kex lite rött vin till det vore gott också men får nog vänta med det tills imorgon man ska ju orka med att jobba imorgon också..

Nu ska jag fylla in en kompetensutvecklingsplan som skulle varit inne för flera dagar sedan till min chef.. *oj*

KRAMAR!

Snart är helgen slut :-(

*suck* hela helgen har gått åt till att tänka på att det snart är dax att jobba igen, blev bara en dags helg jobbade på Beijer igår. Är skönt att få jobba lite extra för att få lite mera pengar blir ju en liten bonus varje månad, men nu när det är tufft på jobbet och jag längtar efter att få vara med Ebbe känns det jobbigt att behöva åka iväg även lördag morgon och jobba.

Idag målar Tomas, jag försöker städa lite och just nu sover våran prins ute i vagnen. Prinsen våran har blivit förkyld, hoppas det är något snabbt övergående, vet inte om vi måste hoppa över babysimmet idag.. kolla läget efter han har sovit får vi se om han kanske är piggare. Är trist att missa, mysigt att få åka och bada tillsammans hela familjen.

Lägenheten är ännu inte såld, en till vising inbokad på onsdag då några till skulle komma och titta. När lägenheten är såld och vi fått lite tapeter på väggarna är det dax att ta en Toma soch Ida-Marie helg för som det är nu med allt hinner vi knappt ge varandra en kram ju.. och det man pratar om är Ebbe, lägenhetsångest och vilka färger vi ska ha väggarna i de lika rummen.. Vi ska INTE hamna där månag hamnar efter de fått barn och renoverat ett hus tillsammans!!!! LOVE YOU Tomas!!!!!

Nä måste leta reda på några kuvert och skicka in brev till Reko, förskoleansökan, landstinget och statiol, papper som borde varit skickade för flera dagar sedan men hamnat i en hög när vi flyttade.

Ha en mysig söndag!!

Sover gott!!!

Känns redan som hemma här i huset, var lite rädd att jag skulle längta tillbaka till lägenheten men vi trivs kano bra här hela familjen, både jag och Ebbe sover bättre här dock anser Tomas att han sover sämre.. hur nu någon som kan somna typ stående kan sova dåligt på en skön madrass ;-)

Jobbet är upp och ner och känns väldigt tungt, hoppas det kommer ut något spännande jobb snart, fick höra om en tjänst som kommer bli ledig under våren som låter  väldigt intressant *hoppas* 

Idag har Tomas fixat så vi har nu åter hemtelefon efter några veckor utan, även internet är inkopplat så nu ska vi nog klarar oss utan tv några veckor ;-)

Nu åter till att städa och fixa, MYCKET att göra har vi typ några år framöver ;-)

NATTI NATTI


Flytt!

Imorgon flyttar vi in i vårat hus, från imorgon är alltså hemma i huset.. konstigt... fast skönt. Blir lite jobbigt nu i början med alla kartonger, färg, tapetsering, inga sängar och inget köksbord, men det ska nog gå så bra så. Hoppas vi får sålt lägenheten FORT typ på måndag direkt efter visningen så kan vi få flytta säng, soffor och matmöbler också. Ja vore ju skönt så vi får lite pengar till ett nytt kök, lite tapeter, golv, betala av lite lån och slippa har mera ångest över att vi komme rha två bostäder i flera år.

Eftersom vi flyttar nu åker ju även datorn med och jag vet inte om det kommer fungera med telefon och datorn där bort, men så fort datorn är igång igen återkommer jag så ska ni få se hur fin våran trappa blivit!!

Här har ni mina underbara killar som arbetar hårt i hallen:

image558

Hoppas ni har en härlig lördagskväll, vi ska avsluta våran nu med att packa ner lite mera grejer och sedan lägga oss i sängen och mysa. Kram!

EIRA 1 ÅR & TOMAS 28 ÅR!

För ett år sedan (igår) fick jag ett helt underbart samtal av min underbara vän Sanna som ringde och taladae om att hon fått en liten flicka, kan idag ett år senare fortfarande gör i huvudet vad hon sa när hon ringde och känna känslan när jag började gråta av lycka över att allt hade gått bra. Igår var vi alltså och firade att detta underverk fyllde 1 år, god tårta och massor med kakor bjöds det på *mums*

image552

   

Idag var det Tomas tur att fylla år, firade honom i morse med en puss ;-) och nu på kvällen firade vi med att måla panelen i huset och äta lite pizza. Har han tur ska han få lite tårta imorgon och kanske något paket.. fast antagligen inget av mig och Ebbe för vi vet inte vad vi ska köpa... men några fler pussar skulle han ju kunna få för pussas är vi ganska bra på både jag och Ebbe ;-)

image557
GRATTIS TOMAS/PAPPA VI ÄLSKAR DIG!!!!!