Snart är helgen slut :-(

*suck* hela helgen har gått åt till att tänka på att det snart är dax att jobba igen, blev bara en dags helg jobbade på Beijer igår. Är skönt att få jobba lite extra för att få lite mera pengar blir ju en liten bonus varje månad, men nu när det är tufft på jobbet och jag längtar efter att få vara med Ebbe känns det jobbigt att behöva åka iväg även lördag morgon och jobba.

Idag målar Tomas, jag försöker städa lite och just nu sover våran prins ute i vagnen. Prinsen våran har blivit förkyld, hoppas det är något snabbt övergående, vet inte om vi måste hoppa över babysimmet idag.. kolla läget efter han har sovit får vi se om han kanske är piggare. Är trist att missa, mysigt att få åka och bada tillsammans hela familjen.

Lägenheten är ännu inte såld, en till vising inbokad på onsdag då några till skulle komma och titta. När lägenheten är såld och vi fått lite tapeter på väggarna är det dax att ta en Toma soch Ida-Marie helg för som det är nu med allt hinner vi knappt ge varandra en kram ju.. och det man pratar om är Ebbe, lägenhetsångest och vilka färger vi ska ha väggarna i de lika rummen.. Vi ska INTE hamna där månag hamnar efter de fått barn och renoverat ett hus tillsammans!!!! LOVE YOU Tomas!!!!!

Nä måste leta reda på några kuvert och skicka in brev till Reko, förskoleansökan, landstinget och statiol, papper som borde varit skickade för flera dagar sedan men hamnat i en hög när vi flyttade.

Ha en mysig söndag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback