Stan SJÄLV

japp jag har varit på stan själv idag SÅÅÅÅ skönt, att det var lungt på stan gjorde ju inte saken sämre. Jag köpte en tröja till mig själv, till Ebbe blev det en skinnjacka, en jeansjacka, två par shorts och strumpor. Hade ju tänkt titta efter något fint på rean till mig själv men det blir alltid Ebbe som får nytt :-)

Har även varit och tittat på ny mobil, min är ju ca 6 år kanske..? börjar funka lite dåligt och vore ju skoj med en kamera på mobilen. Får se om det bli en ny nu i veckan, ska läsa och titta runt lite... nokia eller sony.. hmm svårt

Två veckor sedan är det jobb igen..

ja jag har varit hemma i 6 veckor redan, veckorna har gått super fort. Försöker tänka på nu och här och inte nervositet och lite stress att börja ett nytt jobb om två veckor .. ja men det går ju inte så bra ;-) Jag längtar faktiskt att börja jobba samtidigt som jag känner en liten ångest inför detta med förskolan.. men jag vet ju att det kommer gå bra för Ebbe och att han kommer att trivas. Mitt egna nya jobb känns spännande och jag tror det kommer bli toppen.

Två veckor har vi alltså kvar av ledighet tillsammans jag och mina två killar :-) Dessa veckor ska vi fixa hemma, åka till Gävle/Furuvik och fira min födelsedag. Hoppas att hallonen i våran trädgård hunnit mogna till min födelsedag .. mums med hallontårta.


Bad.. hmm... regn :-(

Packade badväskan och hoppade in i bilen, kom fram till sjön vi skulle bada i, Ebbe och Alfred badade en liten stund, en fika och sedan kom regnet ... hmm svensk sommar!!

Med renovering av kök och vardagsrummet är statusen just nu:
- Inga golv
- Spacklade väggar
- DAMM
- Balkarna har kommit upp
- El-kille var här igår och fixade, nästan klart

med ett ord - KAOS

jaja nu åker vi till stugan några dagar och hoppas att det är lite mindre kaos när vi kommer hem :-)


Vi har idag..

Städat, fixat men inget blir liksom klart... konstigt...

Fixat klart i Ebbes rum.. ja eller det är nästan klart, gardinerna ska upp, några tavlor och en krok i taket till hans "vindspel"

På eftermiddagen tog vi en paus, tog först en cykel tur ner till bergsåker ip där det var loppis, sedan hälsade vi på hos Elin, Magnus och Alfred. Ebbe och Alfred blev väldigt gladad över att träffa varandra igen :-) Deras ögon glittrar verkligen när de tittar på varandra .. av BUS !! :-)

Nu är det dax för film..

Rättvik - Göteborg - Ullared - Gränna - Rättvik

Vi har haft en bra resa genom Sverige, ja förutom en liten pojke som inte vara helt med på att vi skulle vara borta hemifrån flera dagar på rad och byta stad och säng flera gånger.. ja och sen var det bilresan också...

Ebbes topp 5 med de som faktiskt var roligt:

- Bada i Rättvik och i Filipstad
- Liseberg
- Träffa Mikela
- Leka i Irmas rum
- Äta massa glass ;-)

Mitt topp 5:

- Träffa Mikaela, Emma och Marika .. (oj det blev ju tre på en ;-) )
- Ett restaurang besök i Götborg då vi åt SUPER god pasta, drack ett glas vin och framförallt Ebbe var på bra humör och satt stilla i sin stol med oss hela middagen.
- Ullared (3000:- fattigare men ojoj vilken affär)
- Rhapsody in rock i Dalhalla
- Bad, sol och avslappning i Rättvik

Bilder kommer senare... kanske imorgon

Planen är..

.. att åka imorgon. Vi kommer inte hinna få upp några balkar eller dra någon el.. tyvärr.. men vi hoppas att de hinner med att göra det medan vi är borta. Att sätta upp balkarna är tydligen inge svårt eller tar någon låg tid men elen måste vara fixad före. Vi hoppas att detta inte ställer till allt för mycket problem för Lotta, men det är inte mycket vi kan göra åt saken.

NU: Packa och städa lite lätt nere.. Vore ju skönt att komma iväg ganska tidigt imorgon.