RÖSTA!! igen ;-)

Vi har gått till finalen så nu måste ni rösta och be alla ni känner att rösta... igen :-) chansen att vinna renovering för 100 000:- har aldrig varit så nära. Bidrag nr 2 är det som ni ska rösta på!

http://www.sundsvallsnyheter.se/index.php?option=com_content&task=view&id=1964&Itemid=1

RÖSTA NU!!!!

Tävling avslutad...

spännande nu är röstningen avslutad.. kanske kanske är vi en av tre i finalen *hoppas*

Öppnar på jobbet så idag får jag åka hem tidigt till mina underbara killar. Ganska trött då Ebbe sovit dåligt inatt, det gör han jämt då jag har öppning... Hoppas på att han sover då jag kommer hem så jag kan krypa ner brevid honom och sova en stund ;-)

Härligt med fint väder, njut av dagen!!

Våran helg..


   


image611

Mors dag

Min dag:
* Fick sova länge imorse :-)
* Fått en biljett till Lars Winnerbäck, som spelar den 3/8 vid Tonhallen
* Städat ... hmm borde vara förbjudet på mors dag
* Cyklat med Ebbe runt Bergsåker
* Varit ute på våran tomt där vi lekt, dragit maskrosor och legat i hängmattan
* Ätit god mat med min underbara familj dock saknade vi Nina :-(
* Suttit ute på balkongen och njutit av värmen
* Kokat/kokar rabarbersaft

Kalas-dag

T och Ebbe har hunnit med att fira två födelsedagar, när jag var och jobbade var de till farfar (Ebbes) och firade honom sedan åkte vi hem till min farbror (Ebbes gudfar) och firade honom. Tyvärr missade vi ju tårta hos Sussie som också hade födelsedag. GRATTIS till er alla tre!! ja de hade inte födelsedag just idag alla tre men nästan ;-)

Vi fick mat och tårta hos Uffe *gott* blev till att åka hem ganska tidigt då Ebbe var påväg att balla ur totalt. Han busade MASSOR med sin bästa moster.

Är skoj att se hur hans språk utvecklas, ord han använder mycket nu är:
pappa = pappa
papma = mamma
pafa = farfar
oa = morfar
borta
slut

sedan har han börjat att så fort man säger mormor så gör han imse vimse spindel eller dansar lite :-) Sen förstår jag inte vad som har hänt med ordet mamma.. han har sagt mamma länge och nu har han helt plötsligt börjat kalla mig för papma

Stress..

Stressad över att inte hinna få klart på jobbet innan jag slutar... måste ta tag i det genast imorgon!

Stressad över att det är SÅÅÅÅ mycket att göra här i huset, saker som borde ha gjorts för flera veckor.. månader sedan.

Stressad över att jag inte hinner med mina vänner....


Natti

Ja så här sent är jag sällan vaken ;-) men eftersom kameran krånglat när jag skulle ladda in bilder och det varit massor med bra på teven har klockan hunnit bli mycket.

11 dagar kvar att jobba... :-) :-( :-) :-) hoppas nu bara lite värme vill komma till dess

image607
Våran fisk ;-) som nu kan allt om babysim, här är från sista gången på kursen

Natti Natti nu MÅSTE jag sova annars blir jag ingen bra fröken och ingen bra mamma imorgon

Ny frisyr

Nu har jag äntligen fått mitt hår fixat, var 1/2 år sedan sist jag vara och klippte mig sist. Blev samma färg som innan men mycket kortare än vad jag haft på länge, känns faktiskt ganska bra att vara korthårig igen ;-) Dock har jag massor med färg i hårbotten som sitter HÅRT hoppas det försvinner när jg tvättar håret imorgon.

Kyrkis avslutning med hamburgare, frågeslinga, sång och gissa antal kulor i ett glas som jag & Ebbe vann :-) Har massor med fina kort som jag ska ta och ladda in imorgon så ni får se hur mysigt vi haft det ikväll.

Ebbe skriker... dax att sova

urk och fy

Ebbe slog ett sitta stilla rekord igår när vi var i kyrkan, han satt, lyssnade och tittade i 45 minuter, sista 15 sprang han runt men vi trodde han skulle sitta stilla i max 5 minuter. Var på en familjegudstjänst när de bara jag kommer ha på fritids till hösten hade avslutning. Efteråt bjöds det på både lunch och tårta *lyx* Kändes som jag kommer att trivs bra med de som jobbar där på kyrkan, blir spännande till hösten att lära känna alla barn och vuxna.

Efter kyrkan åkte vi hem och sov.. ja eller Ebbe sov medan jag och Tomas tog tag i hallonbuskarna så nu är de fina :-)

Sista babysimmet, film, pussel och pizza hos A-M. Dagen avslutade vi med att att Ebbe kräktes upp alla han ätit under dagen rakt i mitt ansikte :-( Kände mig ganska äcklig hela natten... fick liksom inte bort lukten och smaken på hela natten fyfyfy

Super förkyld är även jag, åkte hem tidigit från jobbet, struntade i att vara med på planeringen på em och vilade istället för att kunna jobba igen imorgon känner mig lite piggare nu på kvällen, hoppas på att vara pigg och frisk imorgon.

RÖSTA!!!

http://www.sundsvallsnyheter.se/index.php?option=com_content&task=view&id=1964&Itemid=1

Gå in och rösta på tävlingsbidrag 4 !!! Vårat "fina" vardagsrum ;-) RÖSTA!!!!!!!!!

Iiiii nytt jobb!!!

Jag har fått jobb, känns helt toppen blev otroligt glad när de ringde och erbjöd mig tjänsten. MItt första "riktiga" jobb, ska bli skönt att slippa vara vikarie och hela tiden gå runt och vara orolig att jag inte ska ha något jobb veckan därpå.

Den 4/8 börjar jag alltså min karriär som fritidspedagog, blir ju något nytt för mig men det vara ju förskolelärare också, och det gick ju bra ;-)

Arbetslös 6/6 - 3/8 men vad gör det jag har ett jobb som väntar på mig och en härlig sommar att njuta av me dmina killar.

obehagligt...

http://www.st.nu/toppnyhet/index.html

Här kan ni läsa om vad som hände på/utanför mitt jobb idag :-( Jag satt i ett möte med min chef då kommer en av mina kollegor in och berättar att det står en man utanför stacket och slaktar ett rådjur.. sprang ut för att se till att inga barn var där och såg vad som hände, sedan in där min chef ringde polisen som var där efter bara några minuter. En annan kollega tog kort på honom som vi lämnade över till polisen. Hur tänker man när man gör något sådant mellan två förskolor??? fyfy obehagligt som bara den.


Tack Elin Magnus & Alfred!

Vi firade in våren igår tillsammans med Elin, Magnus, Alfred, Petter, Linda och Ebba. Grillat, ja vad annars till sista april ;-) Våra små troll lekte och tittade på film.. ja i säkert några sekunder satt de alla tre och tittade på teven ;-) Annars innehåll kvällen allt man kan tänka sig: Klämda fingrar, första fyllan ;-) och en promenad för att titta på brasan.Tack för en god middag och ett mycket trevligt sällskap!