Sundsvalls nyheter

ja i veckans nummer av sundsvalls nyheter är vårat vardagsrum med, var en HEMSK bild vi var med på, tur den var liten Ebbe kände inte igen oss ;-)

http://www.sundsvallsnyheter.se/index.php?option=com_content&task=view&id=2935&Itemid=55






Foton från SN 31/10 - 2008

Nu njuter vi i soffan med massor med tända ljus, godis, trocadero och Idol *MYS*


Renovering av arbetsrum

Vi har idag startat renovering... ja eller egentligen inte renovering utan snarare inredning i vårat arbetsrum. Åkte ut till birsta efter att ha lämnat Ebbe på dagis, vi började ute på media markt därvi köpte några filmer och en kobra telefon. birsta city vart nästa stopp, där köpte vi lite nya kläder till Ebbe, ska in på stan imorgon och titta efter ett par byxor vi såg men det fanns tyvärr inte storlek.. har jag tur finns de i stan. Efter shopping på Åhlens gick vi in på IKEA och handlade alla hyllor, skivor, ben och skåp vi ska ha nere.

Träffade Carro ch Anna-Mia, passade  på att pratat lite med dem över en lunch. Carro ska snart flytta in i lägenheten jag bodde i på haga, det är en super bra lägenhet kan skana den ibland, trivdes verkligen där.

När vi kom hem städade vi i arbetsrummet och började sätta ihop skrivbord och hyllor.. ja vi hann ju inte på LÅNGA vägar klart men innan helgen är slut ska det nog vara klart ska ni se :-) Lägger ut en liten bild på hur det ser ut nu i bildbloggen ;-)

Nu BOLIBOMPA!

Jag ser det snöar :-)

Massor av snö faller ner och färgar allt vitt, vackert!

Haft en härlig dag ute, vi har varit på studie besök till kyrkogården. Spännande och mysigt för barnen.... ja och mig.




FYRA dagar ledigt

hihi imorgon är det fredag :-) eller det är ju onsdag men jag jobbar sista dagen för veckan och är sedan ledig FYRA dagar i rad sååååå skönt!!! På torsdag ska vi fixa här hemma och åka ut på birsta för att shoppa lite till arbetsrummet och lekrummet.

Att göra på torsdag:
- Städa och ställa iordning i arbetsrummet
- Möblera lekrummet
- Städa hallen och försöka få ner en kabel i golvet... hmm
- Städa toaletterna

ja vi kommer ju ALDRIG att hinna allt, har vi tur kommer KANSKE lekrummet bli klart... ja eller iaf toaletterna städade *suck*
om jag skulle ta mig i kragen och städa toaletterna nu skulle vi ju hinna med annat på torsdag... men jag tror inte jag orkar....

Fredag ska vi göra något skoj alla tre tillsammans, hoppas på fint väder.



Present tips!?

jag behöver HJÄLP! Min mamma fyller 50 år i mitten av december och jag har ingen aning vad hon ska få i present... Skulle ju helst ge bort en upplevelse, funderar kring en resa men skulle ju vilja ha med A-M då.. tyvärr kan hon inte åka förrens om ca 1 år då bebisen kommit ut och de funnit rutiner i vardagen.. Om jag nu skulle köpa en resa vart skulle de då gå?? TIPS TIPS ge mig tips på present!!!!

hmm hoppas mamma inte läser min blogg... men jag tror inte det ..... fast kan ju hända att hon tjuvläser utan att ha sagt något ;-)




Underbara EBBE!

Jag och Ebbe har haft en mys kväll tillsammans, vi började em med att sova uppe i soffan båda två ;-) Ebbe sov först en timme nere i sin säng så efter en timme vaknade han till och kom upp gråtande då satt vi oss i soffan och somnade båda två *mys* . Efter lite sömn som var mycket skönt då min förkyldning blir värre och värre :-( åkte vi på hemköp och shoppade lite bla potatiskrokar som vi åt till middag.

Vi satt tillsammans vid bordet hela middagen.. alltså jag hann också äta klart innan Ebbe drog. Vi skålade och hade en mysig middag. Efter middagen blev det popcorn och bolibompa, Ebbe satt brevid mig och sjöng med till Amigo ;-) Ebbe frågade var pappa var och jag sa på fest, då sa han ebbe ebbe (vill också på fest) när jag sa att mamma och ebbe kan ha fest började han skratta och sa hurra hihi min prins.

Man märker allt oftare nu att han är en stor kille som förstår det man säger och framförallt LYSSNAR på det vi säger. åååååå vad jag ÄLSKAR min mini PUSS

ska nog ta och krypa ner i min säng nu och titta på någon film, borde även sova tidigt för att bli av med förkyldningen innan jag ska upp och jobba på måndag... skönt skönt är att jag har kortvecka ledig torsdag och fredag JIPPI

Puss puss NATTI NATTI

Besök

Förmiddagen har gått fort men vi har hunnit mycket, först hade vi mys i sängen hela familjen, en lugn frukost sedan ut och krattat löv. Pappa och Tomas har varit till tippen med vårat kök... ja det gamla ;-) samt alla löv som ramlat av pilen vi har på framsidan. Sussie, Fredrik och Freja var förbi en stund. Ebbe och Freja bråkade om alla saker men framåt slutet började de bli vänner och hitta sin plats i leken ;-) Just när de hade åkt hem kom Jessica och Henrik även förbi för att spana på ett hus ;-) Vore ju inte helt fel att få dem till grannar igen!

Nu sover Ebbe och jag har städat undan efter fikat och leken. Är helt otroligt vad fort två små filurer kan dra många saker FORT .. är tur vi har bra lådor i vardagsrummet till leksakerna så det går fort att städa även.

var på Me&I party i veckan hos Johanna köpte:



Fanns mycket jag ville köpa men tur var att de var slut på den storlek Ebbe i det mesta av de sakerna ;-) Ska på ett till Me&I party i november ska nog kunna hitta något att köpa då också.. hihi



Njuter i soffan

sitter här i soffan med datorn i knä samtidigt som jag kan kan se på när mina älsklingar lagar mat ååå jag älskar våran öppna planlösning och vårat fina kök och vardagsrum hihi

tyvärr måste vi nog idag ta och plocka av den fina dukningen som är på köksbordet.. behöver ju kunna använda bordet när vi ska äta frukost och middag ;-)

nu dukning och sedan spagetti och köttfärssås

KLART!! JIPPI! ÄNTLIGEN!

Nu är det klart ja nästan.. små saker som man måste göra men det är sådant som knappt märks ;-)

Gick tidigare från jobbet för att träffa Lotta och Alexandra från Sundsvalls Nyheter, i bilen påväg hem sa jag till Tomas -men hur ska jag göra om det inte är fint och jag inte alls är nöjd ... jag kan inte låtsas som att det är fint då ju.
Som tur är var det inget problem ;-) vi blev väldigt nöjda och sååå skönt att ha ett kök och vardagsrum vi kan vara i och trivas i.. Just nu ser det ju ut som i en tidning men snart har vi vant oss.

Nyfikna? Kom och hälsa på om ni vill :-) annars ska det vara ett reportage om det i Sundsvalls Nyheter fredag vecka 44.

har lagt ut en bild på bildbloggen... kommer lite före och efter här när jag tagit mig fram till datorn ..

hihi sitter och njuter i våran nya soffa *pusspuss*

1 dag kvar...

Imorgon ska vårat vardagsrum var klart :-) Klockan 16.00 imorgon kommer de från tidingen och fotar *spännande* Har ni tur får ni se en bild vad som är på g ikväll och sedan en hur det blev imorgon .. titta in på bildbloggen om ni är nyfikna ;-) Sedan är vi nog i Sundsvalls nyheter på fredag... hmm hur man nu ska lyckas med att se glad, pigg och snygg ut efter att ha jobbat hela långa dagen .. ;-)


"jag måste ha retat gudarna"

Jag har hört
på radion idag
att vi har solsken
över hela vår stad
det låter väldigt underligt
för jag har bara
regn hos mig

jag har talat
i telefon
med din syster
hon bor en bit härifrån
hon sa hon låg och solade
men jag har bara
regn hos mig
(och jag måste ha retat gudarna)
(måste gjort nåt fel)
för ända sen den dan du for
så har jag bara
regn hos mig
(kom tillbaks och gör det fort nu)
(här blött och kallt)
för ända sen den dan du for
så har jag bara
regn hos mig

och jag minns när du var här
och solen lyste som sig bör
i trädgården vi solade
som andra människor gör
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
men det är en lika himmel
som gräset utanför
och jag blir inte torrare

mina blommor
har nästan gått bort
denna sommar
var verkligen kort
det låter väldigt underligt
men jag har bara
regn hos mig
(och jag måste ha retat gudarna)
(måste gjort nåt fel)
för ända sen den dan du for
så har jag bara
regn hos mig

det låter väldigt underligt
men jag har bara
regn hos mig

hmm det låter väldigt underligt
men jag har bara
regn hos mig

och mera det blir
vilket lågtryck
man har hamnat i
för ända sen den dan du for
så har jag bara
regn hos mig



Ikväll ska vi på Orup & Lena, längtar!!

Läget här är just nu är:
- Regn ute :-(
- Massor att städa
- En febrig son

är tur man har kvällen att längta till :-) Puss


Vill sova! trött...

hur många rubriker med ordet TRÖTT har jag?? hmm men jag är sååå trött känns som jag skulle behöva en helg med bara sömn och kärlek med bara min Tomas för nu känns det som det börjar bli lite mycket med renoveringar, jobb och dåligt med sömn på nätterna.

Lena och Orup till helgen vore inte helt fel.... Jag skulle även kunna ta ut min födelsedagspresent.. hmm måste nog lägga fram detta för Tomas.

Idag har vi varit en snabbis på IKEA där vi shoppade plast till lådorna i köket, fika hos Helena och Isak. Isak, Axel och Ebbe lekte i Isaks rum och drog fram typ ALLT ;-) Vi har även hunnit med att packa upp nästa allt i köket och middag spisade vi hos mamma och pappa.

Nu ska jag fixa klart i köket och sedna krypa ner i sängen och titta på ARN

Puss och natti

Ludde

åååå oooo jaja åååå ooo jaja



Denna sång är det just nu en glad liten kille som sjunger på ;-)

Duktiga barn!

ååå vilka duktiga barn jag har.. ja alltså på mitt jobb :-) Vi hade igår tacobuffe, pyssel där barnen målade på örngott, lekar, talangshow och kvällen avslutades med en film, och jag är sååå imponerad över vad duktiga barnen var hela kvällen. När jag kom bort tilljobbet var jag så trött att jag nästa bara ville gråta men när vi satt oss för att äta tittade jag runt på barnen och såg deras glada ansikten sedan gick resten av kvällen och natten super bra! kring 23 sova alla vilket betyder att jag fått sova utan att bli väckt på hela natten 23.30 - 6.30 :-)

Nu ska jag fixa mig lite och sedan ta med mig mina killar på en tur ut till birsta tror vi ska köpa oss en teve till sovrummet, pengarna från A-kassan räcker till tv, element och kanske något fint till mig! ;-)

Ha en härlig lördag!!

CARPE DIEM

vill inte riktigt...

ååå jag är såå trött vill ha en lugn mys kväll med mina killar.. men eftersom vi har övernattning på jobbet är det ju inget alternativ.. ska packa min sovsäck nu och åka till jobbet starx. Ha en mysig fredag det ska jag ha med Jenny och alla härliga barn!

puss puss


HURRA

jobba jobba jobba jag trivs bra på jobbet och är gärna där men jag känner att tiden med mina älsklingar bli liten... hinner hem och sedan ska Ebbe sova.. ja får kanske ta och gå ner i tid till våren... ja vi får se blir ju liksom som att man måste jobba 100% (minst) på 75% då.

Ebbe ropar HURRA så fort man såger dagis ;-) sen är det emma emma emma som gäller tror han säger det minst 100 gånger per dag ;-)

Torsdag ska jag ut och äta med ett gäng tjejer, ska bli skönt att få komma ut och inte behöva tänka på jobb eller renovering..

Nu ska jag lägga mig i soffan och ligga där hela kvällen!

Kanelbullens dag



MUMS med kanelbullar, vi fick nybakade av mamma. Var både kanel, socker och äppelmos på bullarna. Vi har plockat äpplen idag som vi ska göra äppelmos av, blir nog några äppelmosbullar senare i veckan. Vi ska även göra äppeldryck och äppelkaka, mormor gjorde alltid en god äppelkaka i långpannan den ska jag prova på att göra hade jag tänkt.

Varit med mamma på birsta en snabbis hon skulle shoppa kläder att ha på sig ikväll när hon skulle på fest hann då fynda två par stövlar till Ebbe på Wedins som hade halva priset på alla skor SKYNDA FYND om ni behöver nya skor! Blev ett par fodrade gummistövlar som han kan ha ute nu och även ett par vinter stövlar att plocka fram när snön kommer.

Nu är det film och ostkrokar *mys* blir fortsatt myskväll när Ebbe somnat och äpplerna är kokade till mos. Har hyrt filmen Fool´s gold som vi ska titta på.



hihi frådae Ebbe vad som är det godast som finns, han svarade bulle bulle ;-)

TRÖTT MAMMA

Ebbe mår bättre men är ännu lite trött i kroppen.. får se imorgon om det blir dagis eller inte, kanske bättre att stana hemma en extra dag så han inte åker på feber och snuva igen. Är väl antagligen bara att vänja sig sid alla dessa vab-dagar, är tufft bara när Ebbe är vaken hela nätterna och bara skriker efter mig när jag ska upp tidigt för att öppna på jobbet TRÖTT MAMMA! I natt sov jag 5 timmar ... upp starx innan 6, möte hela fm och sedan änglar änglar och ännu fler änglar ;-)