Tur

Är tur man har goda grannar! Ebbe har haft turen att få vara med Alfred och Magnus hela em.. jag hade tur att få i mig lite mat där även när jag hämtade Ebbe.  Måste nog ta vägen förbi där flera dagar påväg hem från jobbet ;-)

T är på resa med fotbollen så jag och Ebbe har det lugnt och skönt ... ja eller vi saknar våran T ganska mycket...

Ebbe igår kväll:

- Mamma, pappa kommer nu
- Nä pappa är på fotbollsresa och kommer hem på söndag
- Pappa kommer nu.... pappa kommer snart .... pappa kommer nu

Efter MÅNGA pappa kommer nu:

-Pappa borta fotboll, Ebbe sova pappas säng, mamma

Sen drog han iväg och flyttade kudde, täcke och Bamse till Ts säng.. var ju tur för mig att jag fick trängas lite i sängen ;-)

Våran trädgård...

Vi har denna helg ägnat MÅNGA timmar ute i trädgården, vi har:

- Klippt ner buskar
- grävt upp rosenbuskarna
- tagit ner ett täd
- tagit bort en stor buske
- tagit upp alla högar med äpplen och löv som legat kvar sedan hösten
- börjar klippa i hallonbuskarna
- gjort ett försök att klippa ner vinbäsrbuskarna

ja det är ganska roligt.. fast slitigt och tar väldigt mycket tid.. MEN tänk vilken fin trädgård vi ska ha till sommaren ;-)

Nu har v nyss ätit pizza och satt hos ner i soffan och tittar på dumbo.. ja eller T sover.. jag sitter här och Ebbe är det som tittar på dumbo :-)

Se håller vi en tumme för att ett par goda vänner ska få köpa sig ett hus och bli goda grannar till oss snart igen! ja bli inte på samma gata men det skulle ta ca 5 minuter att gå och hälsa på dem. Hoppas hoppas!

2 dagar kvar

Nu är det två dagar kvar till det på påskledigt, ska bli helt underbart att åka upp till Enafors och få njuta där i 1 1/2 vecka. Hoppas på strålande sol, mycket sömn, trevligt sällskap och att hela familjen ska få vara friska och pigga.

Ebbe säger jippi om att åka till Enafors och längtar efter att leka med Felix, Isak och Otto... fast han nog inte kommer ihåg dem ;-) men vad gör det roligt ska det bli iaf.

Tomas är på fotboll.. vi går om varandra hela tiden nu :-(  men vi får väl ta igen det till helgen och nästa vecka.


LÅÅÅÅNG DAG

Satt min fot på jobbet strax efter 7 och gick ut nu ca 13 timmar senare .. LÅNG och intensiv dag och det är bara början.
Vi har byggt upp scener över hela nedervåningen i kyrkan, påskpysslat, haft genrep på påskvandringen och avslutade dagen med en genomgång av morgondagen då vi får en massa härliga förskolebarn på besök i kyrkan.

TRÖTT som bara den. Vid 12 tiden trodde jag att jag skulle somna, när klockan var 16 var jag väldigt lätt road :-) nu är jag trött men har lite jag måste fixa med innan jag får sova.. bla måste jag öva in replikern ainför onsdag då jag ska vara Maria vid Jesus grav.

Jag har ett väldigt underbart jobb med varierande och roliga arbetsuppgifter.. och fast jag kanske klagar lite så är det en underbar känsla i kroppen efter varje avklarat moment.

nä nu måste jag göra klart allt jag ska göra så jag får sova Natti natti

Stressig och nervös

Ja så har mitt veckoslut sett ut... Jag var så stressad i fredags att jag knappt kunde åka från jobbet, klockan var över 18 när jag tillslut tog mig i kragen och åkte hem... sedan gjorde jag mitt bästa för att ha en bra lördag gick sisådär, dock en trevlig kväll med A-M, Max och Ebbe. Kom i säng vid 00 efter att ha skrivit klart på texten jag läste på gudstjänsten idag (återkommer till det), färgat håret på mig själv och tittat på en film somnade jag tillslut.

Upp ur sängen vid 7 STRESSAD och väldigt NERVÖS inför den delen i gudstjänsten då jag skulle prata. Stress stress till klockan var 11.00 och Gudstjänsten började. och tack gode gud det gick bra :-) Ja barnen var underbara och hela gudstjänsten blev väldigt fin.

Nu är vi trött här i huset.. ja alltså jag och Tomas.. Ebbe går runt och säger att jag är ledsen och gjort illa fingret.. hmm tror inte jag gjort det ;-)

Snart blir det grillning och kanske lite vin?! hos Elin, Magnus och Alfred. Blir en perfekt avslut på denna vecka, bra laddning inför veckan som kommer.

Önskelista

Ja det är ju mittemellan jul och min födelsedag så jag tänkte passa på att lägga in en önskalista om någon skulle vilja köpa en present till mig ;-)

ja det blir väl kanske mer saker jag får unna mig själv med här i vår...

- Marit Bergman - The tear collector
- Moneybrother - Real control
- Ruiz Zafon Carlos - Ängelns lek
- Jonas Gardell - Om Gud och Om Jesus

ja och så skulle jag vilja ha
- en fin vår
- ett nytt badrum
- en kamin
- vit målade dörrar
- en färdig hall

solen borta ... bakom molnen

Vid frukost idag tittar Ebbe på mig och säger -oj mamma, solen borta ... han tittar ut genom fönstrena på båda sidorna och säger sedan -bakom molnen mamma  När jag sedan lämnade in Ebbe på dagis berättade jag det och då sa en av hans fröknar att de brukar prata om solen och molnen när de sitter och äter mellis. Ebbe sjunger och pratar mycket om vad de gör på dagis, är underbart då detta känns som ett säkert kvitto på att han trivs bra där.

Jag är hemme idag också, men känner mig betydligt piggare idag. Igår vid lunch tid kändes det som jag aldrig skulle bli frisk igen men nu verkar det som det vänder och nu tänker jag var pigg och frisk hela året!! :-) ja det vore bra om Ebbe också var frisk och pigg resten av året.

Ska bädda ner mig i soffan och titta på ett avsnitt nip/tuck.