Gissa!!

okej vad säger ni om att vara med och gissa vilken dag jag ska bli moster!? ;-)

BF är 9/2-09

Ebbe gissar på  rrrrrrrjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjhhhhhh imorgon 31/1 (Eiras födelsedag)
Tomas - 11/2
Jag - 5/2

vad tror du??

jmmmmn bbee ren bbbe   e b bbbe  (Ebbe som försöker skriva sitt namn)   bbvffeeeeewqeb          bee€d

MÅSTE jobba nu..

Har nu på morgonen varit och lämnat blod inför ett besök jag har på länshälsan nästa vecka, har även hunnit lämnat ett cellprov.. jag jag som inte riktigt gillar att lämna blod ja eller ligga utan kläder... blev slut efter och har varit hem en stund för att ladda om batterierna. Nu ska jag dock åka på jobbet och ta tag i resten av dagen.

Ikväll ska jag ut och äta med Johanna, Johanna, Helena och Emma ska bli nice var ett tag sedan jag träffade dem.. ja eller Helena träffade jag på dagis i morse då vi lämnade våra små prinsar samtidigt.

nä nu JOBBET nästa!


BRUCE SPRINGSTEEN

Nu kan det gärna bli juni snart :-) Vi ska på BRUCE!!! hihi blir en helg i Stockholm för mig och Tomas tillsammans.. när gjorde vi något tillsammans bara jag och Tomas en hel helg??? hmmm ca 2 år sedan ;-) Hoppas nu vi får rum på vardrarhemmet på fridhemsplan och att vi sedan får tag på några tågbiljetter till bra pris.Rådjur

Ebbe och Tomas borsatde tänderna på Ebbe igår kväll, jag gick ner och skulle fixa en present till Freja då känner jag att någon tittar på mig.. tittar ut och ser tre rådjur! Häftigt att ha rådjur i trädgården, trodde aldrig de skulla komma in så här mitt i bostadsområdet... men de vill väl ha våra goda äpplen som ligger under snön ;-)

När vi var ute nu på förmiddagen har vi gått och letat efter spår av rådjuren och tittade där de stod och åt... tyvärr har det ju snöat så pass mycket att spåren inte var kvar :-( men vi har (dåliga) bildbevis.

Vi har nu sett både rådjur och igelkott på varan tomt :-)

NU: LUNCH

nu är det helg snart igen

ja veckorna går fort och helgena ännu fortare, i helgen har vi tänkt att prova familjegympa på friskis och sedan ska vi på 2 års kalas på söndag.

Nu ska vi på dagis.. Ebbe har pratat om dagis hela morgonen ... dck får vi se om han vill iväg nu, han ligger i soffan ch tittar på bolibompa och myser lite med sin mamma ;-)

Ha en bra dag!!!


Längtar

när jag har slutat jobbet denna vecka har jag längtat MASSOR efter Ebbe.. längtar ju alltid efter honom men denna vecka har jag skyndat mig hem och inte fått nog av att snusa på min prins. Ska bli härligt med helg ska ägna helgen åt att mysa massor med mina båda killar.

Imorgon ska jag och Jenny äta en lunch på stan, fira att vi fått lön denna månad också ;-) Denna månad har det varit LÅNGT till lön tur den kommer nu äntligen ;-)

NU ska jag  ta och lägga mig i sängen och titta på någon film eller kanske läsa.

Hör Ebbe där nere, han är inte ledsen men är ute från sitt rum för tredje gången, ja har ni läst God natt Alfons Åberg? mmm känner igen en liten Ebbe i den boken... hmm vi måste nog sluta läsa den på kvällen ;-) men han är fortfarande otroligt duktig som smnar sjävl utan några större problem.

Anna-Mia ska du jobba hela helgen? vi kanske måste träffas.. Ebbe frågar efter dig/er varje dag.. MOTER!!! DOBBE!!

Max med i sängen

Just nu ligger Ebbe i sin säng och läser Max... ja själv ... Tomas läste för honom och sa sedan godnatt.. efter en stund går Ebbe upp tänder lampan, tar sin max-bok och lägger sig i sängen igen.. hmmm Ja jag får ju säga att han är duktig som ligger kvar i sängen men.. ja meningen är ju att han ska sova ;-)

Själv har jag onti halsen, huvudet och kroppen :-( Men ska NU sova för jag ska inte vara sjuk imorgon!!!!!!!!!!


Pirum parum

Var en snabbis nu på kvällen in på pirum parum och fynade på rean :-) Blev en Nova star munkjacka, en nova star filt och en tröja med en uggla på ryggen med märket ej sikke lej. Fanns massor med fint där, när det fins mera pengar ska jag in och köpa ett par snygga jeans därifrån till Ebbe... dyra men jag har varit förälskad i dem sedan jag såg dem när vi var på liseberg i somras.
Ebbe somnade på 5 minuter... men han var verkligen super trött idag, är rädd han tänker bli sjuk :-( Nu GODIS!!! Längtat flera dagar nu ;-)

Ebbes ord lag!

Dag 4 (att somna själv) gick också bra, Ebbe gick upp 2 gånger men gick och la sig direkt igen när jag kom in till honom, när jag sedan gick ut igen började han pratat med sina djur (Bamse, mini-skorpan och en giraff) efter ca 40 minuter sov han gott. STOLT mamma!

Vi har idag hunnit med både birsta, stan och ett besök hos mamma och pappa. Inna vi åkte hemifrån krånglade Ebbe lite då sa Tomas -Pappas ord är lag till den dagen du fyller 18 år  Ebbe tittade på honom och sa - Ebbes ord lag! Hahaha han är inte korkade våran son inte ;-)


Nervös... för inget

Vi laddade och laddade för att orka ta tag i att Ebbe skulle somna helt själv i sitt rum, så beslutade vi för 4 dagar sedan att nu kör vi!  Nervösa för att bli galna av alla gångr vi skulle få bära honom tillbaka till sängen och allt skrikande och alla protester... men vad händer?!

Dag 1 - Ropar/skriker mamma ett tag, går upp 2 gånger och somnar efter ca 40 minuter SJÄLV!
Dag 2 - Klagar lite när jag säger godnatt, men somnar sedan själv efter ca 20 minuter
Dag 3 - Springer in och lägger sig i våran säng och har beslutat sig för att sova där ;-) När vi släcker lampan ligger han och pratar med sina djur ch med isg själv sedan somnar han SJÄLV även denna dag utan att klivit upp en enda gång :-)
Dag 4 - Ja det är ju idag... vi får hoppas det går lika lätt

Är ju tur man laddat ordentligt så man får en gång får känna att något går mycket lättare än vad vi trott ;-)


Dagen idag har vi ängnat åt att besöka drakborgen tillsammans med Alfred, Elin och Magnus. Grabbarna ÄLSKAR att leka där, man ser hur lyckliga de blir när de ser alla bollar, kanor, hoppbogen och bilar. Verkligen fint och bra där ute.. ja även ganska skoj för ss vuxna som får leka lite.. :-)


Även har vi hunnit städa och ätit god middag. Nu ska vi mysa ner oss i soffan... typsikt inget godis...

LÅNG vecka

ja då var man igång med första "riktiga" jobb veckan för i år.. känns faktiskt bra FAST jag skulle gärna vara med Ebbe lite mera.

Just nu väntar jag.. ja vi på att bebis ska komma ut! Är konstigt att man nästan längtar mer efter att h*n ska komma ut än när Ebbe var i magen. Spännande vem som är där inne, ja en underbar lite mini vet vi ju redan! SKYNDA UT NU!! ja kan vi vara gansa m[nga fler veckor vi m[ste v'nta och l'ngta ..

grrrrrrrrrrrrrr nu verkar tangentbordet f[tt spel >/*

Kläder att klicka hem?

Ja jag börjar bli riktigt sugen på lite nya vårkläder... men tyvärr finns det annat att lägga pengarna på just nu.. men snart kanske ;-)
ja till Tomas finns ju en del fint också... fast det skiljer sig ibland vad jag tycker är fint och vad han tycker är fint.. :-)

Allt detta är från HM
Sista dagen på den långa ledigheten

Min sista lediga dag!!! :-( :-) Ja de känns både tråkigt och roligt.. tråkigt att inte så vara med Ebbe och Tomas hela dagarna men skoj att få komma tillbaka till jobbet och träffa alla kollegor och barn. Ja jag njuter av sista dagen nu och längtar efter ljusa vår eftermiddagar.

Idag har vi tittat (jag sovit i soffan) på bolibompa i 1 1/2 H på morgonen... var helt färdig då Ebbe ville kliva upp 7 !!! Efter frukost och lite lek tog vi bilen ut till birsta och köpte plastlådor att lägga alla julsaker i, bra med plastlådor istället för alla pappkartonger som man inte ser vad de innehåller. Ebbe köpte även en present till sin kusin ;-) Jag skulle LÄTT kunna köpa hur mycket små bebiskläder som helst men får väl vänta tills vi vet om det är en liten flicka eller pojke.

Nu ska jag väcka prinsen och sedan ska vi klä på oss och gå ut en stund.

Våran jul ledighet

RUTINER??

Nya sov rutiner!! Ja vi har från idag börjat införa nya sovrutiner innan vi blir GALNA:
- Byta om till pyjamas och byta blöja
- Mysa i soffan
- Välling i soffan
- Borsta tänderna
- Läsa bok nere i sängen
- Säga godnatt
- Somna SJÄLV!

Ja första dagen gick så där.... Efter att ha suttit och väntat på att han skulle somna i ca 1 timme, lyft upp honom i sängen några gånger trodde jag han sov, jag gick upp och efter 5 minuter hör vi små steg upp för trappan... *suck*  Ja nu sitter Tomas där nere och jag hör fortfarande en liten envis prins som pratar där nere.

Ja jag antar att vi kommer att få jobba på detta några veckor innan det funkar helt, men vi ska försöka att inte ge upp.

SOV!!!!!

Jag blir GALEN!!!! Efter att legat brevid en nästan sovande Ebbe i ca 40 minuter börjar han kämpa för att inte sova och lägger sig på mig, över mig, försöker krypa in under mig... åååååå måste verkligen ta tag i att han ska somna själv på kvällen för detta tar massor med energi och tid. Nu ligger han ner i sin säng och pratar på som bara den... himlans unge SOV!!!!

I övrigt är detta första dagen på hela min ledighet som jag kännt mig pigg, utvilad och lugn. Typiskt att jag börjar jobba igen imorgon ;-) men det är en lugn start är ledig sedan tisdag & onsdag sedan är det bara två dagar och helg igen. Men jag tror det kommer bli en TOPPEN vår med massor av skoj på jobbet både med barnen och med mina arbetskamrater.


2009

GOTT NYTT ÅR!

Ja nu är det nytt år igen och det kan ju inte annat än bli ett SUPER år hoppas jag :-) Vi har en underbar liten kille som göra våra dagar spännande, roliga och lite galna ;-) Jag ska blir moster SNART jag det kan ju faktiskt bli väldigt snart om den är lika snabb ut som sin mamma, sin moster och sin kusin.. vi får se... Sedan har jag en underbart jobb med underbara arbetkamrater, en underbar älskling som jag enligt 118100 ska gifta mig med ;-) Sen börjar ju funderingen kring bebis komma.. fast jag måste säga att jag har ingen längtan alls.. men 3- 4 år mellan vore ju bra om man nu ska ha flera... ja vi får väl se, på ett år kan MYCKET hända!

Våran nyårskväll var trevlig vi hade många av våra vänner här, vi åt gott och drack lite vin.. öl.. snaps.. cider... men det blev lagomt med tanke på att vi hade fem små skatter som låg och sov (?)