Godismonster

Vi har idag haft en riktig Ebbe-dag, vi startade dagen med att äta hallonsyltgröt (risgrynsgröt) för att sedan åka ut till drakborgen. Första 15 minuterna sa Ebbe -mamma, roligt vara drakborgen säkert 50 gånger ;-) och jag riktigt såg i hans ögon att han njöt av att äntligen få vara där och leka igen. Lunch blev pannkaksbuffe för Ebbe, hamburgebuffe för Tomas och Alfred och vi mammor var nyttiga ;-) och tog sallad.Telefonen pep på fm med en inbjudan till lek och blåbärspaj som vi självklart tackade ja till. Eira hade plockat blåbär och bjöd oss på paj som var väldigt god. Eira och Ebbe fick i sig massor med glass och jag vet inte hur många kakor de åt. 


Nu tittar Ebbe på Dumbo för 10 gången denna veckan (veckansfilm) och äter sitt lördagsgodis, vi har under denna sommar fått ett riktigt litet godismonster.. där morfar varit den som lärt upp Ebbe.. hmm ja vad ska man säga..

Härliga semester

Jag har en underbar semester!! Har mer än halva semestern kvar och har redan hunnit med en massor av de jag ville hinna på semestern. Är härligt att få vara med mina två älsklings killar hela dagarn uatn några måsten.

Första veckan av semestern var det sol och bad som gällde, smat gatufesten. Andra veckan har vi varit i stugan och tagit några dags utflykter till Järvsö där vi var på Järvzoo och på Moläta. Hudik-shopping, Gröna systrar och i helgen var vi till Söderhamn - Trönö - Kyrkbyn där vi hälsade på Karin. Vi hade ett toppen roligt dygn i Kyrkbyn där vi fick bo på kollo ;-) och så som man gör på kolla så sov vi inte på hela natten och hade det skoj ;-)

Nu är det projekt skrapa och måla huset som gäller.. ja spöna om också..

har många fina bilder i kameran som jag ska fixa in.. kanske ska se om jag orkar nu..

Gatufesten

har nu varit torsdag, fredag och lördag på gatufesten, hunnit med att se många bra artister Min absoluta favorit är Marit Bergman!! ja och bara lite efter henne kommer Moneybrother, Miss Li och Lars Bygden.sen kommer två bilder som inte blev så bra.. ja jag ser ut som ett monster men det bjuder jag på ;-)


Frissan

Har nyss plågat mig upp ur sängen, prinsen ligger fortfarande och sover. Är ju helt underbart att ha en morgontrött 2 1/2 åring :-), igår sov vi till 9, ååå nu hör jag små steg i trappan :-)

Ska snart till frissan, hoppas på att ha en väldigt snygg frisyr om någon timme ;-) Ebbe ska få åka upp och vara med morfar medan jag är inne på stan.