längtar...

lite välling (borde han inte fått), tandborstning och potta då kom allt upp igen :-( En trött pojke med tom mage somnade söt efter en dusch.. hoppas han får sova hela natten utan mera illmående..

Nu är det Idol, Greys och True blood som gäller ååå vilken härlig tv-kväll!

.. men... jag längtar så det gör ont i mitt hjärta... i dessa dagar känns det väldigt extra tungt att vara utan sin älskling brevid sig i soffan...


Sjukstuga

Hämtade Ebbe på dagis där han hade haft en bra dag och varit pigg.. efter ca 30 minuter hemma är han kokhet och somnar nästan fast han hade sovit en timme på dagis. Mikaela kom för att hälsa på oss och då somnarEbbe i min famn HELT slut. Han sov en stund, la sig sedan och tittde på Pippi och efter en stund kommer det kräks över hela honom och mig.. NEJ NEJ tänker jag inte magsjuka nu ... Mikaela åker hem och Tomas åker till M&P för att undvika alla risker att bli smittade.

Nu flera timmar senare mår han helt okej.. lite feber och trött men inge mera kräks eller ont i magen TUR!

Känns som helt fel läge attt bli sjuk nu, efter fredag okej men framför allt måste Tomas vara frisk på fredag så vi får veta hur allt ligger till och vad som händer här framöver.

Jag och Ebbe bor alltså själva nu tills att Ebbe är pigg igen och det hoppas vi är mycket snart för vi längtar redan efter våran älskade älskling och pappa!

Twilight

har jag varit och hyrt.. är filmen utifrån första boken i serien om Bella och Edward Den först boken heter Om jag kunde drömma och jag tycker verkligen ni ska läsa den, lättläst och bra :-) Den fljs av tre till böcker När jag hör din röst, Ljudet av ditt hjärta och Så länge vi båda andas författaren heter Stephenie Meyer. Andra boken har även blivit film och går nu under hösten på bio.. tror jag...



Jag har jobbat några timmar på fm idag.. skulle ha jobbat em också men känner att jag inte orkar.. film, Max, syster, Tomas, Ebbe och Mikaela är det som gäller i dag och ikväll.

Idol

Sitter och tittar på Idol men inser att jag knappt lyssnar... finns inget fokus just nu känner jag.....

Har haft underbart fina grannar på besök på em/kvällen, var super trött när jag kom hem och lite så *suck* men efter att fått i mig middag var det skönt att få träffa dem och pratat med dem. Innan Vincent gick hem sa han att han skulle stanna och sova här ;-)

Tror jag ska lägga mig med min bok isället för att sitta framför teven och inte ens titta... hmm.. ja så får det bli

Nattinatt

S*it natt

Somnade gott och sov i ca en timme... sen gick det inte att sova mer fick världens ångest eller panik eller något.. ingen kontroll över något kändes det som. Efter att ha druckit vatten, varit på toa, tagit en dusch och tittat på tv somnade jag för att sedan vakna flera gånger om innan morgonen.. :-( TRÖTT
Har sovit en timme nu på morgonen, hade tänkt gå in och jobba i skolan idag men kroppen sa helt ifrån och jag ska lyssna på min kropp. Misstänker att nervositeten inför fredag börjar smyga sig på... fy vill ha fredag nu samtidigt som jag aldrig vill att det ska bli fredag....

Party

Igår var det smyckesparty som gällde, jag fick ett halsband och ett armband för att jag var värdinna. Tur för mig :-)
mmm snygga nu hoppas jag de kommer snart. Jag kommer vara såå snygg i dem ;-)
Idag har jag varit på me and I party hos Carolina, handlade inget JAG DUKTIG!! Fanns några saker jag hade kunnat shoppat men inget jag liksom MÅSTE handla ;-)
DOCK bröt jag mitt shoppingförbud på lunchen idag.. köpte en ny snygg väska OJ
MEN det var jag värd..
GRR all text far samman .. hmm vad är fel.. varit såhär flera dagar nu ju..

Fina vänner!

Idag (eller igår) har våran goda vänner och grannar kommit hem, känns tryggt att ha dem på gatan igen ;-) Ebbe var lycklig att äntligen få leka med Alfred igen efter en hel LÅNG vecka utan honom.
Att ha goda vänner i livet är en stor lycka!
Om 30 minuter ska jag ha smyckesparty http://www.likadesign.se/page1.php är en kompis till A-M som är säljare för dem, är fina smycken till ett bra pris. Är ju skoj att ha något annat än barnklädesparty. Tror vi blir kring 10 tjejer.. T smyger iväg till Magnus & Elin :-)

Armband



http://dolk.blogg.se/silversmycken/

Tack Johanna!

Grabbar i farten







Sol på Norra

Fixat ny frisyr! sååå skönt att få lite mindre hår på huvudet har varit väldigt varmt av allt mitt hår, inga stora förändringar men jag har plan att spara ut mitt hår lite nu så det är ju svårt att göra någon stor förändring.
Vi har även shoppat nya skor till Ebbe så nu är vi redo för kylan, blev ett par från Vincent.
På em träffade jag och Ebbe, Johanna och Axel på Norra berget, Johanna hade med och bjöd oss på fika *lyx* Jag fick även ett underbart fint armband, har fotat och ska lägga in så ni får se. Titta in här så får ni se andra smycken hon har gjort:
http://dolk.blogg.se/silversmycken/
Grabbarna lekt bra tillsammans och ingen av dem ville åka hem ;-)
NU blir det bio

Fredax

ska vi har på jobbet idag med barnen och det brukar ju alltid vara skoj.. hmm undra vad vi ska hitta på idag ;-) är barnen som planerar hur em ska se ut. Disco.. film.. lekar eller kanske en frågeslinga.
MEN först ska jag till sjukhuset och träffa en kurator.. känns skönt att få komma och pratat med någon som står helt utanför allt.
Räkningar betalda, Ebbe är på dagis, Tomas ska iväg och äta lunch med två av sina vänner,lite st ädning blir det ikväll och en massor av mys!
Ebbe och morfar på ridskolan

Ebbe har njutit av allt besök vi haft den senaste veckan och att han fått göra saker vi annars inte "hinner" med.. Ridskolan och hälsat på hästarna med mormor och morfar, kulturmagasinet och lånat böcker, lekt med både Eira, Freja och Ebba- alla hans brudar ;-)

LÅNG väntan

Satt i över en timme och väntade på T på sjukhuset, hann fika och läsa flera kapitel i min bok.. men jag hann även bli nervös att något var riktigt fel eftersom det tog sån tid.. När han äntligen kom ut igen hade han just som vi trodde inte fått veta något nytt utan måste vänta till nästa fredag då vi får svar på allt av läkaren.. LÅNG väntan...

Vill få nästa vecka avklarad och gå ur den med glada besked och endast positiva tankar... nervöst och tungt just nu

trött.. nervös...

Imorgon ska vi iväg till sjukhuset för magnetundersökning, är väldigt nervös fast vi vet att vi inte kommer få veta något mer förrens 2/10.. men bara tanken på sjukhuset och vad de kommer kunna se eller inte se är väldigt skrämmande..

Jobbar inget imorgon utan lägger all tid och energi på att orka med dagen, planen för imorgon är att lämna Ebbe på dagis och sedan ta en promenad tillsammans i friska luften, sedan lunch och efter det sjukhuset.

Trötthet... Jag gör kanppt något på dagarna.. kliver upp, Ebbe till dagis, åker till jobbet.. där jag knappt gör något, hämtar Ebbe, middag och sedna orkar jag knappt titta på tv utan hamnar i sängen tidigt med en bok som jag somnar ifrån.. Jag är sååå trött av alla tankar och all den kraft som jag behöver just nu för att orka med vardagen..

Nu ska jag sova Puss å kram alla underbara vänner och bekanta!

Tuff dag

Allt kändes bra även efter en timme på jobbet kändes allt bra MEN sedan gick det inte längre, kroppen ville inte som mig. Pratade mycket med min arbetsledare och ringde sjukhuset för att få tid att träffa en kurator som jag kan få pratat ut hos och som ev kan sjukskriva mig på ev 50% för att jag ska kunna följa med på alla sjukhusbesök och för att orka med dagarna..
Den tid på dagen det gick bra på jobbet var det skönt att få vara där och tänka på annat, känns lite konstigt att släppa kontrollen.. vill gärna ha kontroll över det mesta ;-) men jag vet långt där inne att det bästa just nu är att försöka släppa taget och jobba utifrån vad kroppen ork med.



Lek och skratt

Idag har dagis haft stängt så jag och Ebbe har lekt med Sanna och Eira :-) Två små busungar var det som for runt här hemma, på kulturmagasinet och på stan ;-) Jag bli så glad att se dessa två små (hmm stora) leka och vara glada.

Ebbe lånade några böcker som vi nu läst här hemma, bajsboken var lite av en favorit ;-)

När vi kom hem kom farmor och farfar på besök för att titta till oss lite, är otroligt skönt att ha våra föräldrar så nära att vi kan träffa dem när vi vill .. utan några längre resor.

Imorgon ska jag prova på att jobba, får se hur det fungerar.. är det fullt upp ska det nog fungera.


Kyrkoval

Vi har varit upp till Selånger och lagt våra röster i kyrkovalet, efter det tog jag och Ebbe en tur till den riktiga kyrkan ;-) i Granlo. Hade tänkt stanna på gtj men det kändes för mycket... att träffa B och alla andra fina människor där i kyrkan gjorde att tårarna var nära.. Ebbe ville vara kvar så jag fick locka hem honom med lite godis för att få komma ut till bilen och ta oss hem.

Nu blir det lunch med Sussie och Freja

Familjen, vänner och bekanta

Vi har sån tur! vi har en fantastisk familj, underbara vänner och arbetskamrater som verkligen bryr sig.

Vi tar en dag i taget och gör det bästa av den! Idag har vi varit en sväng till stugan, tog oss iväg på auktion där vi satt och fikade en stund.. blir liksom som vanligt när man är bland folk och det är väldigt skönt att hjärtat få vila lite så det inte värker sönder.

Jag VET att vi fixar detta, det kommer bli jobbiga dagar då vi knappt kommer orka och andra dagar då allt är som vanligt.. vi ska igenom dem och när vi är det ska vi fira med att resa till Thailand och ha en stor fest!

Ont i hjärtat

Mitt hjärta värker.... Den person som är mitt allt mår inte bra, känslan av att hjärtat ska gå sönder har jag aldrig kännt innan men fyfy vad det värker nu.

Vi har pratat om målbilder, samla kraft och positiva bilder samt att vi ALDRIG få tappa hoppet i natt när sömnen inte ha velat infunnit sig..

ÄLSKAR DIG!!

Orättvist och ofattbart!

(18/9 6.34)

varmt och skönt

blä blä blä känns som den dumma förkyldning som är i min kropp aldrig tänker försvinna blä blä

Har för dagen en mycket argt litet monster till son AAAAAA blir lätt galen allt gnäll.. nu spelas barbapappa för 10 gången sen han fick den i helgen, men det som är bra är att han faktiskt inte gnäller just nu.

Dax att gå ut och plocka äpplen Puss å Kram

ja rubriken varmt och skönt stå ju för det underbara vädret ute :-)

Riga

Min helg i Riga ja eller på en båt och i en buss kanske jag skulle säga, fredag började med att jag var tidigt till jobbet för att fixa klart med lite grejer, när det är ca 7 minuter kvar till bussen ska gå märker jag att ojoj min plånbok ligger hemma i köket !!!! OJ! Slänger mig i bilen och kör som en galning hem och tillbaka MED både pass och plånbok ;-) Lunch i Tönnebro och sedan ner till Frihamnen där våran båt stod.

Fick egen hytt trodde jag efter som de hade sagt det innan vi åkte, packar upp lite ur väskan och kryper ner i sängen för att vila lite innan kvällen har nästan somnat när någon öppnar dörren, både jag och Carin bli tok-rädda. Tydligen har vi fått samma hytt iaf, konstigt från början att dela hytt med någon man aldrig träffat innan.. men hon var trevlig och söt :-)

Middag, drinka och dans sedan i säng vid 2 då vi inser att vi snart ska upp för att orka med en dag i Riga.

Riga är en otroligt fin stad och vi fick en guidead där vi på ca 3 timmar fick se HELA Riga tror jag .... vi stressade i oss lunch vid 14.30 för att stressa till en stor marknad där vi snabbt köpte några strumpor var och snabbt tog en taxi för att vara åter på bussen 16 :-) Haha ja verkligen en stressig dag i Riga... Var synd vi inte hann mer för det fanns mycket vi ville se och shoppa...

Lite jobb på båten och sedan drinkar, drinkar, mat (kl 22.30), drinkar och dans :-)

Påväg hem gick bussen sönder SÅKLART men vi hade tur och bara ca 30 minuter bakom oss kom en tom buss och plockade upp oss.

Vi har haft en toppen rolig och händelserik helg... men lite för lite sömn.. :-)



På denna gatan stod två män och spelade Sveriges nationelsång när vi kom gående med våran guide ;-)

buuuu på er alla baciller

- cyklat till jobbet flera dagar i veckan
- promenad 5 gånger i veckan i rask fart
- Tvättat händerna OFTA
- och verkligen tänkt på att inte ta mig uppe i ansiktet osv

så VARFÖR ska jag alltid bli sjuk, har ju verkligen jobbat för att slippa undan.. hmmm

Imorgon är jag iaf frisk för då ska jag till Riga och har det skoj med mina arbetskamrater. Har inte växlat några pengar, inte packat och vet inte om jag orkar det just nu heller. Men visst borde man kunna ta ut pengar i Riga?

Skickar många tankar och kärlek till en vän som har det tufft just nu. DU är bra och viktig! Ta han dom dig själv i först hand!!





vill INTE

åkte in på jobbet och insåg att sängen är det som gäller idag.. ont i huvudet, halsen, kroppen och jag tror jag har feber men vågar inte titta efter.. VILL INTE!!!! Men nu gäller dett bli frisk till på fredag kl 9.00 för till Riga ska jag förlja med och med feber kan det ju bli svårt så nu är det sova sova sova som gäller.



Äpplen i våran trädgård

japp nu är de klara ;-) är ju härligt med egna äpplen sen kanske inte lika härligt att vi måste ta reda på allt... hmm det är några...många kvällars jobb nu några veckor framöver. ja och det är ju skönt för då får vi ju mycket friskluft ;-)

Mamma har idag även satt upp våran kompost som vi fick av henne i julklapp.. Ebbe säger att det är hans koja. Nu ska vi se om det ska få stå där ho satt upp den eller om det finns en bättre plats.. svårt när man inte vill att den ska synas så mycket.

Har haft besök av ett gäng tjejpolare nu på kvällen, längesedan vi sågs men det blir kanske lite oftare nu när hösten och vintern kommer. Eftersom alla har familjer, jobb, hus är det ju inte lätt att hitta en tid då alla kan träffas.


LÅNG sommar..

Varit lite mycket på både jobb och fritid de senaste veckorna, orkar kanppt ha ögona öppna när jag kommer hem.

Våra dagar har sett ut så här:

- jobba/dagis
- middag
- lekparken
- sova

Vi jobbar på att ta tillvara på fina kvällar och helger till att göra sommaren LÅNG NEJ NEJ inte höst ännu ;-)

På jobet kör vi hårt med en stor barngrupp, tar tid och energi att lära känna alla barn och få ihop gruppen. Men snart är vi där ... hoppas jag...

Idag har jag jobbat ... mmm.. bäst att inte trappa ner på jobb så man skulle få vila lite ;-) Det har varit drakflygning på kullarna i Granlo. Fint väder, mycket folk och bra med vind = en perfekt drakflygningsdag.

I helgen har vi även hunnit med en tur till stugan, Ebbe och pappa/morfar åkte tåg ner i fredags *spännande* igår var vi på marknad i Hudik köpte tre böcker som Nina tipsat mig om och sedan blev det lite godis såklart!!

Vi har bokat resa till Thailand, ska bli så härligt att få åka med mina älsklingar till ett fantastiskt land. Ebbe laddar för att flyga flygplan, rida elefant och bada... ja typ samma saker som hans mamma laddar för.

Min vecka:
Måndag: Besök av min tjejgrupp, blir prata och fika BEHÖVLIGT just nu
Tisdag: Föräldrarmöte på jobbet
Onsdag: Handla
Torsdag: Packa finkläderna ;-)
Fredag - söndag: Riga med jobbet :-)