Less.. Migrän i över ett dygn nu, natten v...

img_0266 (MMS)

Less.. Migrän i över ett dygn nu, natten var hemsk :-( Ja att vi haft ett tufft och jobbigt 2010 är ju ingen underdrift så är väl lika bra att sluta året lika för att sedan 2011 få bli en ny start med BRA och roliga saker! Snygga tatueringar har vi iaf ;-)


Förväntningar

Jag har en MYCKET förväntansfull son, imorgon är den stora dagen - barnkalas med dagiskompisar! Det är party med maskerad som gäller och kraven på mamman & pappan är inte små.. Fika, tårta, lekar och skattjakt. MEN vad gör man inte för sin skatt!? Just nu ligger han i sängen vaken och har legat där i 1 1/2 h och prata för sig själv om kalaset och födelsedagen. Vi var på 4-års koll idag, gick bra förutom att han som alltid vägde för lite men längden låg på medel för första gången sen han föddes. Han hade även dålig hörsel på ena örat, ja nog ska man alltid få oroa sig för något.. Ny koll om en månad sen hörselcentralen om det är lika dåligt då. Bra är väl att de upptäcker det tidigt så man kan ha koll och sätta in hjälp om det behövs. Nä nu lite c-vitaminer - grapefrukt för det känns som förkyldning kommer smygande. Mår man inte illa så har man ont i halsen!

en GOD JUL

har vi haft och har :-) Vi har tagit det lugnt, ingen stress.. eller Tomas hade det lite stressigt på julafton när en huvudsäkring gick, diskmaskinen slog av och gästerna var max en timme bort + att jag jag höll på att fara i golvet och blev skickad i säng där jag trodde jag skulle bli liggande resten av dagen & kvällen. Men tänk allt fixade sig och efter en timmes stress så var det lungt igen och efter två timmar var jag på benen igen.

Vi var hela stora familjen här på julafton, 15 personer och två hundar.

Vi fick massor med julklappar alla tre, Ebbe tittade på sina julklappar på juldagen och sa:

-OJ!! men det är ju nästan för mycket julklappar.. ;-)

-mamma.. det är inte riktiga tomten va??

-jo, varför tror du inte det?

-han låter ju som morfar..

-men han kanske känner morfar..

-ja så är det nog...

så här glad blev Ebbe när han öpnnade ett STORT paket fullt med lego ;-)

av moster, Robin, Max & My fick han ett DS så helt klart var Robin värd en STOR kram :-)

En lycklig Max med sin skopa!

alla fina julklappar jag fick, halsbandet jag fick av systeryster finns dock inte med för det hänger ju runt min hals <3


Poff! Så hade jag en liten bebismage :-) J...

img_7548 (MMS)

Poff! Så hade jag en liten bebismage :-) Jag är i vecka 14 och har mått SKIT i 2 månader, legat i sängen, soffan & över toan :-( Nu har det börja vända och med hjälp av tabletter så orkar jag med att vara upp på benen några timmar per dag.


Fick vi av bästa syster med familj <3 När ...

img_1064 (MMS)

Fick vi av bästa syster med familj <3 När jag öppnade paketet med halsbandet kom tårarna, bland de finaste jag fått av någon kommer hänga kring min hals ofta!  Ebbe fick ett DS och han höll det i sina händer tills han somnade och 30 sekunder efter han slagit upp sina vackra ögon spelade han ingen ;-) glömde vällingen..  Ha en riktigt mysig juldag, vi ska slappa!  Just de tänk att nästa jul är vi fyra i familjen ;-) Längtar till midsommar!


Årets bästa julklappar!

img_3981 (MMS)

Årets bästa julklappar!


Mammas hjärta! Fy gör ont i hjärtat när fe...

img_0215 (MMS)

Mammas hjärta! Fy gör ont i hjärtat när febern inte går ner utan håller sig kring 40 grader  :-( Glass och en pannkaka har gått ner med lite hjälp. Jag hoppas verkligen febern går ner till imorgon mamman fixar inte att se sin prins så här sjuk...


Lucia

Upp TIDIGT ur sägen för att gå till dagis för att se luciatåg, är inte lätt för någon som är van att sova till 9-10 tiden att kliva upp 6!! Ebbe har längtat till lucia och beslutade sig för många veckor sedan att han skulle vara stjärngosse, han kunde alla sånger även den som bara 5 åringarna skulle sjunga ;-)

-mamma, du vet då ska jag inte sjunga MEN jag kan den ju!

Kvällen innan när han skulle gå till sängen tittar han på mig djupt in i ögonen och säger

-mamma när du knäpper kort på mig då vinkar jag till dig!

I början när de kom ut och ställde sig på sina platser såg man hur man letade ut i mörkret efter vart jag stod och så när han äntligen såg mig vinkade han försiktigt <3

KALLT -23 grader var det även, massor med kläder hade vi på. När vi kom hem var jag och mamma IS men Ebbe var som en liten kamin. När vi kom hem åt vi mysfrukost innan Ebbe & mormor drog för att ha en julpysseldag.Nobel

När jag var liten var jag imponerad över Nobelfesten, alla fina klänningar :-) Idag följer jag det lite extra och är otroligt glad över priset i medicin. När Ruth tog emot priset åt sin man Robert Edward kom det tårar i ögonen och jag fylldes av enorm tacksamhet! Utan honom hade inte våran älskade son funnits här hos oss. Går inte att beskriva hur tacksam jag/vi är. Skulle ha firat denna dag med vänner som följtsåt i längtan efter våra mirakel... men tyvärr har jag varit för hängig och hade ingen ork att följa med.. Är ledsen över det men vet att de firar åt mig också :-) Firat med lite sushi & clementiner hemma i soffan istället.

mini-Ebbe

Satt just och läste lite på systerysters blogg och hittade dessa bilder sen sommaren 2008
hihi är en mini-Ebbe

ojoj vad tiden går fort


Mina två

Nu är mina två älsklingar iväg och klipper sig, alltså kommer om någon timme hem två snyggingar ;-)

Hängde med Tomas bort till dagis och hämtade Ebbe, kallt men otroligt skönt med en liten promis. Jag har inte hämtat Ebbe på ganska många veckor så när vi kom titta han på mig, slängde sig runt halsen, sen fick jag massor med pussar och en lång kärleksfull blick <3 Tänk vad mycket så lite kan betyda för ett mamma hjärta och ett Ebbe hjärta :-)Fick nyss denna bild, redo att klippa sig och han sitter som alltid när han ska klippa sig.. helt tyst ;-)

ANNA

Grattis till min älskade syster på hennes namnsdag! Och till alla andra Anna där ute :-) 

Apelsinflickan

Vi lever bara en gång, och det är nu!

Jag har just sett en norsk film som heter Apelsinflickan och det blev visst lite för mycket för mig, gråtit massor av tårar och fick ont i hjärtat.. Det blev nära.. allt som hänt senaste 1 1/2 året i mitt liv flög över mig, sen är jag inte rikigt i form vilket inte gjorde saken bättre. Tänkte nyss springa och hämta Ebbe på dagis och ringa hem Tomas för mitt hjärta gjorde så ont..

Mycket fin film, men kanske inte bästa att se idag..


Denna vackra bukett står på vårt köksbord ...

img_0136 (MMS)

Denna vackra bukett står på vårt köksbord och piggar upp! Tack Sanna & Eira!