Struntar i att städa

Jag har verkligen tagit semester från typ allt :-) Är så skönt!!! Jag sitter kanppt vid datorn, jag låter telefonen ligga inne när jag går ut, jag struntar i att städa och jag bara njuter av att vara med nära & kära. Jag hoppas orken att göra annat än att bara vara kommer tillbaka om någon vecka för just nu vet jag inte hur jag ska fixa att jobba igen och ha rutiner igen. Semester är verkligen underbart! Sen har det ju varit ett STORT plus att det varit sådant underbart väder hela semestern, inte varit under 20 grader och mest legat kring 25-30 grader Vilken sommar!

Idag har vi lekt och lekt och lekt och varit en sväng på birsta. Kan väl säga att det är tur jag har otroligt duktig son, är som han förstår att när Tomas mår dåligt måste han lyssna extra och vara en duktig kille. Hade han inte varit det är det svårt att förstå hur vi skulle orka. Blir verkligen jag & Ebbe på heltid de dagar Tomas mår dåligt efter cellgifterna, är tur vi vet att det finns ett slut på detta illamående... i slutet av oktober.. känns länge men snart är vi där.

Inköp som gjordes på birsta idag var:

Ebbe
- en fotboll
- pärlor

Jag
- skor (70% rea)
- klänning (70 % rea)

Till Tomas
- två hamburgare ;-)


Bad!

Väskorna packade, tajm att hämta mamma och köpa lunch att ta med. Bad och skoj står på schemat för dagen, Eira, Sanna & Mikaela ska också med! :-) Känns som det kan bli en toppen dag. Har tänkt att avsluta dagen med att åka in på GF och lyssna på Lisa Nilsson.

Puss

NJUTER!

jag och Ebbe har haft en toppen helg i Västerås, mysigt och trevligt att få träffa alla där nere! Vi hann med både konfirmation, gatufest, marknad, shopping , lek, karusell, bus och trevliga samtal. Ebbe fann en ny kompis, min kusins syster Hanna som också är 3 år, de fann varandra dirket och lekte hela lördagen :-)

- Ebbe vad har varit bäst med resan?
- geväret!
- mm vad kommer sen då?
- allt det andra!

:-)
Min morbror och pappa tog fram pistol, gevär och hattar sen var det lek för ALLA barn :-) Tror Ebbe kommer minnas denna resa även om några år, för den gav både mig och Ebbe mycket energi och roliga minnen!!

Midsommarhelgen i Lönnis, Ebbe, Max & Skrållan

 

Idag har vi gjort det som fallit oss in lite bad, lite fix i trädgården, sväng till birsta, gjort fint i sovrummet, fikat med Elin, Magnus & Alfred. Rolf & Anita här och grillade lax med oss. Jag jobbar på att ha så få planer som möjligt denna sommar, ta dagen som den kommer och NJUTA de dagar det är möjligt.

Tomas mår lite bättre idag och har orkat varit med hela dagen utan några större problem, lite vila mellan varven så funkar det :-)