Vecka 12

Måndag - Fira bästa systern som fyller år!! Träna bodypump
Tisdag - Lång jobb dag.. träna bodyattack
Onsdag - Hemma mys efter jobbet
Torsdag - Träna core, cykel och bodypump
Fredag - Ut med Jenny, Carolina, Karin och Stina
Lördag - Träna med Ebbe, hans första träningspass på golds :-) 3 års kalas hos Ebba
Söndag - Jobba, vårförsäljning, fam.gtj, insaming till Hela världen - rent vatten

Massage

Jag har haft en skön fredag! Började dagen med massage, sååå skönt!!! Med oljigthår, helt utan smink & med doften av curry åt jag lunch med Jenny och Karin på BIM mmm gott. När jag kom hem duschade jag och sedan fortsatte slappna av enom att sova en stund ;-)

Kvällen har jag och Ebbe tillbringat på birsta med mormor och morfar. Nu sover båda mina killar och jag ser på solsidan, helt okej fredagkväll :-)

Lördagens planer:

- Träna body pump
- Basta & sola
- Stan
- 4 års kalas hos Ella
- Göra mig snygg ;-)
- Vin
- Oscar??


Vill!

- ha VÅR
- ha min skinnjacka på mig istället för dunnjacka
- ha mina converse istället för vinterstövlar
- åka till Barcelona
- åka till fjällen
- göra något roligt i helgen :-)

Bodyattack

hmm jag tränade sist i tisdags, känner verkligen att det kryper i kroppen. Gjort lite armhävningar, situps och benövningar här hemma men jag LÄNGTAR till tisdag då det är dax för body attacken igen. Ska kanske köra ett pass imorgon också..

Veckans träningsplaner ;-)

Måndag - BodyPump
Tisdag - BodyAttack
Fredag - BodyAttack (om det är även denna veckan)
Söndag - BodyPump

Jag hoppas T mår bra och att Ebbe är på bra humör så jag hinner med träningen denna veckan :-)

http://www.lesmills.com/nordic/se/members/bodyattack/a-typical-class.aspx

BODYATTACK™ is designed around a 55-minute two-peak format with 11 music tracks and exercises to challenge cardio fitness and stamina.

1. Warmup

Bodyattack A Typical Class

The focus is on big, simple aerobic moves to get your body warm.

2. Mixed Impact

An increasing range of moves and footstrikes in this track ensure that you are ready for the aerobic action ahead.

3. Aerobic

Step up the intensity and range of movement and get into your personal training ‘zone’ ahead of the peak track to follow.

4. Plyometric

This is where the class hits its first intensity peak, putting your body under load through quick-fire plyometric exercises often used in sports training.

5. Upper Body Conditioning

Time to slow it down, recover and build strength. The focus here is on shoulders, chest, triceps and core conditioning work for toning and shaping the upper body.

6. Running

Loosen up again with some free and patterned running and get those legs ready to fire again.

7. Agility

Test your speed and agility with a big mix of moves and have fun with some class interaction.

BodyAttack A Typical Class

8. Interval

Challenge your cardio systems with a series of work-recovery blocks.

9. Power

Time to dig deep and push yourself through powerful moves for maximum effort. Enjoy the group dynamic that is at the heart of BODYATTACK™.

10. Lower Body Conditioning

Let the heart rate settle while conditioning the lower body for great shape, condition and tone.

11. Cooldown

Congratulations, you made it. Time to recover and stretch.



Tillsammans igen!

Nu är hela familjen tillsammans igen här hemma. Vi hämtade hem Tomas i lördags, skönt! Men det blir ju lite oroligt.. jag är rädd att något ska hända, är klart de inte skulle låta honom åka hem om det var någon fara. När han grinar illa för att det gör ont hugger det till i mig. För varje dag blir han allt piggare och gladare. :-)

Nu behövs ett mål, något att längta till! En resa vore ju inte helt fel :-)


Mys på hotell

Tomas har fått flytta till vårdhotellet så vi har haft fredagsmys och restaurang besök på hotell ikväll ;-) Var mysigt att få vara tillsammans hela familjen utan att ha andra i rummet.

Tomas mår helt okej, han går som en ostkrok men kroken borde bli rakare och rakare för varje dag. Just när vi skulle åka hem fick han super ont.. gör väldigt ont i mig att se honom ha så ont .. MEN jag påminner mig själv och honom varje dag att tumören är borta och det är det som är det viktiga.

Bild från disco på dagis idag ;-)


Ett STORT steg närmare

I tisdags tog de bort tumören på T :-) Operationen gick så bra det kunde gå och läkarna var imponerade över hur mycket tumören hade krymt bara på den senaste månden. Jag var livrädd när läkaren ringde vid 12 tiden i tisdags, har blivit van att få dåliga besked men denna gång var det äntlige en gott besked :-)

Nu ligger han inne på sjukhuset och blir nog kvar där några dagar till, han mår inge vidare och längtar hem.. :-( MEN när han kommer hem är det en Tomas utan tumör HURRA!

Är ju en bit kvar, men nu är det väldigt mycket närmare :-)

OPERATION

Jag är väldigt nervös och tårarna ligger väldigt nära.. Jag VET att allt kommer gå bra och efter denna operationen är ju tumören borta! MEN just nu känns det jobbigt att inte vara där och inte vara nära och inte veta vad som händer..

Operationen startar nu klockan 8 och ska pågå i ca 3 timmar. Vi lämnade Ebbe på förskolan starx efter 6 och sedan körde jag upp Tomas till sjukhuset där han fick en massa tabletter och sedan 7.20 kom de och körde ner honom för att göra honom redo för operation. Jag gick genom sjukhuset och körde hem utan att knappt veta vad jag gjorde.. Gick in en sväng i andaktsrummet på sjukhuset och samlade lite kraft innan jag åkte hem. Nu är det frukost och om någon timme ska jag åka och jobba en sväng.

;-) ♥♥♥


EBBEs namnsdag!

Idag har Ebbe och Ebba namnsdag! Grattis till er!!

Jag vaknade till Här kommer pippi långstrump... och fika på sängen från mina två killar :-) efter tre dagars huvudvärk var det väldigt skönt att få vakna utan huvudvärk och med fika på sängen.

Efter frukost tog vi oss ut för att åka skridskor och pulka med Freja, kunde ha varit väldigt mysigt eftersom solen värmer, himlen är helt blå och sällskapt trevligt..MEN Ebbe skrek större delen av tiden ute att han ville gå in för han frös :-/ hmm ja nu är vi inne igen och han sitter framför en film med blodpuddingsbitar på en tallrik. och något större fel på honom verkar det inte vara ;-)

Ska städa, sätta mig på balkongen en stund, handla inför kvällens middag och sedan tillaga revbensspjäll. Vi får lite besök av goda grannar till middagen.

Njut av solen! Kram

Inskrivning

Idag ska vi iväg på sjukhuset, idag är det inskrivning inför operationen som sker på tisdag. Börjar bli riktigt nervös, för allt.. Känner att mitt huvud har svårt att tänka på annat än oroligheter just nu...

Igår kväll såg vi på Himlen kan vänta fy vad nära det var. Alla tankar, all oro, alla funderingar, all smärta och väntan som de berättade och beskrev lever vi också i. Att somna efter det var svårt, drömt och gråtit vridit och vänt mig. En del dagar gör det så ont i kroppen (hjärtat) att jag bara vill skrika. Jag önskar jag bara kunde fly och glömma allt ont och jobbigt...

Bästa Caroline var förbi jobbet igår med presenter till mina båda killar och både killarna blev mycket nöjda över sina böcker de fick.

Nu åter till min Bibel, läser Lukasevangeliet inför en utbildning jag går. Mycket intressant men ibland förstår jag inte alls vad jag läser ;-)

trött trött och ännu tröttare

Fy vill inte vara så här trött! Har blåsor i munnen och lite ont i halsen :-( Skulle helst vilja sova i typ tre dygn och när jag vaknat åka till värmen ;-)

Var i lördags på bio och såg Shutter island MYCKET BRA!! den måste ni gå och se, hela filmen var bra, spännande!

Nä nu ska jag sova lite i soffan ;-)