Skäms...

Vi har en ganska liten tomt som känns VÄLDIGT stor ;-) Igår fick vi skämmas, tog för någon..några veckor sedan bort pinnar och rep som satt uppe runt våra hallon och det har ju inte kommit upp igen. Har planerat hur det ska se ut och vad som ska köpas men det tar ibland ett lite längre tid att göra saker än man tänk sig..... Igår tog våran granne tag i saken och satt upp pinnar och rep, vet han bara gjorde det för att var snäll och hjälpsam men fy vad vi skämdes :-/ buskarn ligger över på deras sida och för att de ska kunna klippa gräset ordentligt måste hallonen upp från marken.

Just nu jobbar Tomas och Rolf med att bygga en ordentlig ställning runt hallonen (den grannen satt upp var en enklare och tillfällig ställning.. mest för att kunna klippa gräset) måste väl över och be om ursäkt och tacka..

jaja jag skyller på att jag jobber jämt och att Tomas inte mår helt bra alla dagar ;-)


Min nya pirattröja

Ebbe - mamma det är långisar! näää bara skoja det är en pirattröja ;-)

Vaknade i morse av massor med pussar, kramar, present och frukost på sängen av mina killar. Fick en tröja med detta tryck, en pirattröja enligt Ebbe. Är alltså nu en ganska tuff mamma som går runt med pirattröja här hemma ;-)

 

Efter frukost fixade vi ute på gården med att klippa gräs, dra maskrosor, placer ut pallkragar, rensa en rabatt. När regnet kom gick vi in och målade en pall & en stol i högblank svart färg, fick hjälp (?) av Ebbe, imorgon blir det ett lager till sen har vi en snygg pall uppe på toan och en av sex stolar till pysselrummet är svarta. Har planer på att måla några av stolarna i pysselrummet svarta och några rosa eller gula.

På em träffade vi mamma, pappa, farmor, Uffe, Anna-Mia, Robin & Max på kina där vi åt god mat och firade alla mammor.

Hemma igen drog jag lite mer maskrosor och flyttade på pallkragarna.. får se om de får flytta en gång till imorgon.. Nu sov dax för liten och jag skulle gärna också sova snart, är himlans trött och skulle behöva ledigt några dagar till.


vilken vecka!

fy fy fy borde ha stannat hemma denna vecka, gått på tok och varit motgångar hela veckan... blä ... irritations objekten har varit MÅNGA Har dock varit en del medgångar också :-) sprang vår ruset, fixade att springa hela tiden!!! tog 30 minuter ingen super tid men jag känner mig riktigt nöjd! Berättat för de som bestämmer över oss anställda vad vi på fritids gör och det gick super bra, vi fick massor av positiv feedback!! :-)

Nu är det helg och helgen består av extra ledigdag med Ebbe (dagis stängt) bio SEX AND THE CITY, schlager och morsdags firande.

TRÖTT men nöjd!!

SAM

Jag har träffat en helt underbar lite Sam idag, han var så liten och söt att man blev helt bebis-sjuk ;-) Är inte alla dagar man har en två dagars liten kille i famnen <3 Här i famnen på syrran:

 

Jag borde just nu läsa Apostlagärningarna.. iaf börja.. sen skulle jag behöva rensa/städa mina lådor med kläder, städa toaletten nere, putsa fönster.. MEN jag tror jag ska gå ut en stund och njuta av den härliga värmen vi äntligen fått..måste dock vara nära huset där min prins ligger och sover.


Två bebisar!

Idag har min vän och arbetskamrat fått en liten Sam!(?) Längtar verkligen efter att få träffa dem!!

Även en lite flicka har kommit till världen idag, en lite släkting till mig. Hon har inte fått något namn ännu.

En super fin dag att komma till världen, först riktigt fina dagen! Sol & värme!

Jag har kört ett pump pass idag för att sedan mys med Nina, Jonas, Anna-Mia, Max, Tomas & Ebbe på norra. Skönt att inte behöva frysa :-)


Ebbe vad har varit bäst idag? - du mamma! ;-) ja och att stå på berget och titta på utsikten

Lycklig!

Jag känner mig för först gången på många många dagar väldigt lycklig över att jag har:

* En underbar son
* En fantastisk älskling
* Maxen
* Systeryster
* Finaste vännerna man kan ha

Att gå in och ur kriser hela tiden tar helt klart lite för mycket på krafterna :-/ Tårar och dåligt tålamod finns det gott om... skratt och kärlek lite mindre av.. Men om man kan prata och lära sig uppskatta det fina i livet (svårt att se många dagar) känns allt SÅ mycket enklare. Efter en kväll med avslagen teve och massa prat känns det som vi går mot ljusare tider!

Idag har vi haft en dag på stan, träffade massor av folk vi inte sett på länge, träffade även vänner vi träffar nästan varje dag ;-) Vi besökte alla leksaksaffärer inne på stan, djuraffären, hyrde fyra filmer och åt god lunch.

Kvällen kommer bestå av SUSHI, FILM, GODIS och KÄRLEK ;-)
Mina fina tulpaner som jag står en stund varje dag och beundrar! ;-)Nallar, popcorn och sockerkaka

Många tankar och känslor just nu... kring många olika saker.... både bra och dåliga. Är tur det finns fina finaste vänner när man inte riktigt vet vad man tycker, tänker och känner.

Är tur jag inte behöver oroa mig över att min prins har det dåligt på dagarna iaf :

Foton från dagis under tisdag & onsdag

Lönnis premiär

Var skönt att äntligen få komma till stugan, vi åkte ner på lördag och hem på söndag så det blev en kortis MEN ack så skönt! Ja kanske inte så skönt för pappa som ramlade ner från taket.. han har kommit hem idag efter två nätter på Hudiksvalls sjukhus med ett ledband i knäet av och en spricka på smalbenet.. inte så skoj för honom Jag trodde han var död så när han börja skrika ajajaj andades jag ut ;-)

Tårarna har varit många och tankarna om möjligt ännu fler, kämpat många stunder för att inte gråta och andra stunder inte kämpat mot utan gråtit. Kändes lite lättare idag att prata om det men med vänner som verkligen bryr sig känns ju allt lite lättare!

Nu får det iaf vara nog med jobbigheter på ett LÅNGT tag!!!