Quem dii diligunt, adolescens moritur

Varit tre dagar som gjort mig trött sååå trött och många tårar ..

Började med att Alfred ramlade nerfrån lekställningen i lekparken och fick åka ambulans, det slutade dock bra! Men jag hamnade i chock några timmar och först på fm dagen efter när vi möte Alfred med familj på sjukhuset, då de var påväg hem kunde jag riktigt andas ut.

Igår var en tung tung dag med massor av tårar och inget tålamod.. Var ett år sedan Pelle lämnade oss, jag kan inte förstå att han inte finns hos oss längre.. kommer nog aldrig förstå det.. <3 <3 <3

Quem dii diligunt, adolescens moritur - Den gudarna älskar dör ung




Idag är jag trött trött trött efter en natt med lite sömn pga av drömmar, funderingar, tankar och en tung mage..

En GLAD och VARM påsk!

Påskafton!



  





   



  




Picknick

En liten  utflykt med våra cyklar tog jag & Ebbe idag

vi plockade vitsippor

tittade på små violer

hörd och sedan såg två hackspettar

fikade festis och leo

sen skynda oss hem för vi var så hungriga på mer fika ;-)



Swedish Hasbeens for H&M



För mig! :-)

Måndag

Träffat läkaren igen idag och hon sjukskriver mig 2 veckor till, ska tillbaka om 2 veckor igen. Varit in en sväng på jobbet där jag städade lite bland mina grejer, känns helt klart konstigt att jag antagligen inte kommer att jobba mera på många månader. Nu har jag gjort en kycklingsallad och väntar på att syster ska göra mig sällskap sen blir det sova.. Trött, trött, trött idag..



En bild jag brukar titta på när energin är slut, här satt jag/vi mot väggen i solen, drack kaffe, såg barnen leka och  njöt av livet!


Vila & gympa pågår hos oss just nu, Jag vi...

img_3183 (MMS)

Vila & gympa pågår hos oss just nu, Jag vilar och då passar Myran på att köra lite gympa ;-) Tomas river vårt badrum och Ebbe är ute & leker med bästa faster Nina. Min kropp har idag inte riktigt velat som mig, haft svimnings känsla & känt mig svag :-( Men jag kör på vila resten av dagen så blir det nog bra.


Relax

I går kväll var jag på himlabadets relax med finaste Anna-Mia & Karin, super mysigt och sååå skönt för en ond & trött kropp & knopp. Vi skrattade, pratade, slappade, åt och simmade ;-) HELT underbart!! Borde verkligen gå minst en gång i månaden för att få en stunds avkoppling och lite ny energi.



Denna poolen var favoriten igår, att ligga i det varma vattnet ute i friska luften ååå härligt

Tack för igår!


Vecka 30

om 76 dagar (?) är det dax för Myran att komma ut, längtar samtidigt som jag känner en rädsla inför allt vad en ny familjemedlem kommer att innebära:

- ingen sömn
- onda bröst
- tidsbrist
- dåligt samvete över att inte räcka till åt BÅDA mina barn
+ allt annat som jag förträngt om första bebisåret och allt jag ännu inte vet kring hur storebror kommer att reagera ...

JA sen kommer ju allt detta jobbiga vägas upp av allt det underbara med ett nytt lite mirakel <3

Min mage vecka 30

med "Myran"

 

med "Pyttis" Ebbe



Magen fortsätter växa i raketfart och är väldigt mycket iväg när jag ska sova..


Vecka 36

är jag inte i men har jag börjat lyssna på, måste SÅKLART välja en bok om en gravid kvinna som försvinner. Lär får noja att jag ska förvinna om några kapitel ;-)

Vecka 36 av Sofie Sarembrant
Beskrivning: (från Adlibris)
Camilla Läckberg har gjort det med Fjällbacka, Åsa Larsson med Kiruna och Ann Rosman med Marstrand - nu är det Branteviks tur att hamna på deckarkartan!

Sommarsäsongen i det lilla fiskeläget Brantevik är över för den här gången. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stämningen är inte på topp. De bästa vännerna Johanna och Agnes är båda gravida och inom några få veckor kommer de att vara mammor.

I ett försök att ändå avsluta vistelsen på ett bra sätt bestämmer sig paren för att gå och sjunga karaoke på den lokala hamnkrogen. Men något går fruktansvärt fel och på morgonen när de andra vaknar är Agnes borta.

Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en på sitt håll för att finna en lösning på gåtan. Men det blir en kamp mot tiden och allt tar en oväntad vändning när en död kvinna hittas uppspolad på en strand ...

Vecka 36 är en deckare som vågar ha höggravida kvinnor i huvudrollerna och som har ett slut som kommer att få dig att tappa andan och längta efter mer ...



Jag är i slutet av vecka 29 och går in på de sista 10 veckorna (?) typ imorgon. Magen växer och börjar bli ganska så obekväm, liksom iväg för det mesta jag ska göra ;-)





Nu ska jag fortsätta lyssna och göra mitt bästa för att inte försvinna ;-)




MIN DAG










Jag & Myran ute på dagens motionspass, skö...

img_0689 (MMS)

Jag & Myran ute på dagens motionspass, skönt väder ute!! Längtar dock väldigt mycket att få spring i dessa skor ist för en lugn promenad.. Sammandragnings pausen över Dax att vandra vidare :-)


The Ark!!

img_0685 (MMS)

The Ark!!


Min ENORMA mage

sen jag började koncentrera mig mer på att jag har en bebis i magen, har min mage växt MASSOR.. konstigt.. även att Myran har börjat leva om som bara den, sprakar, gör volter och hickar. Annars har jag sammandragningar flera gånger i timmen, dock ej onda så det är antar jag bara bra träning inför förlossningen :-)

Varit på birsta med bästa syster nu på fm och shoppade på rea, massor av rea nu på både Lindex, Kappahl & HM. Men jag känner helt klart att det tar på att vara ute bland folk, stressen kommer fort när det börjar bli köer och trängsel.

Nu ska jag och min ENORMA mage (känner mig som ett hus idag) vila lite för att orkar med att gå på konsert ikväll... känns just nu lite nervöst att åka och stå upp två timmar MEN jag vill verkligen se The ARK och blir det för jobbigt är det ju bara att åka hem..



Ebbe var helt slut på fm, febern fortsätta...

img_0670 (MMS)

Ebbe var helt slut på fm, febern fortsätta hänga med :-( blev massa sömn. Efter lunch tittade vi på Bambi och åt vi efterrätt - jordgubbar, Japp & kaffe till mig och en glass till Ebbe. Vi började påsk pyssla, E gjorde en super fin tavla!


SÅKLART

En trött, MYCKET trött mamma & en febrig son.

Efter att hämtat Ebbe på dagis i tisdags slog det till för oss båda, jag som blev så trött som jag aldrig varit tidigare & Ebbe fick feber som pendlar mellan 37,5 & 39,5 :-(

Vi är alltså nu inne på våran andra dag i soffan, har hunnit se:

Alfons
Toy story 2
Shrek 3
Bamse
Nicke nyfiken

Vi har även hunnit med att äta:

Glass
Godis
Yoghurt
Chokladpudding (dock ingen favorit för någon av oss)
Vattenmelon
Äpplen
Massor med vatten
och lite mat ;-)

Sen har vi SOVIT, sovit massor och nu ska vi sova mer så ska vi nog vara piggare både jag & Ebbe om någon...några dagar, ja eller som det känns i min kropp några veckor.


tom... trött...

Var till barnmorskan igår och fick då "order" om att gå till läkaren, gick till läkaren idag med tanken att jag ev skulle få gå ner lite i tid för att undvika all stress som min kropp tydligen inte pallar med.. Är inte lätt för huvudet att förstå att man ska ta det lite lugnare när man har en liten i magen.. Iaf så går jag därifrån och är sjukskriven på heltid, åkte in på jobbet för att pratat med mina kära kollegor där.. Satt mig ner på en stol och kände mig helt plötsligt helt tom, känslan att jag antaligen inte kommer jobba mer innan bebisen kommer är väldigt konstig...

Vad ska jag göra nu på dagarna?? Hur gör man när man gör inget?

Satt mig en stund i gungstolen på balkongen och kändes solen värma, känslan då var trött, trött och trött.. och helt tom i huvudet. Ja om någon dag har jag nog landat lite och fått massor av sömn för kroppen skriker efter att få sova.



Vecka 12, 19 & 24

Är nu i vecka 29 tror jag och magen är bra mycket större än i vecka 24. En ska göra nu när jag är hemma är att läsa böcker, läsa om bebisen i magen, förlossningen & blogga mer om magen ;-)

Alltså fokus på:
- Myran (i magen)
- Mig själv
- Ebbe
&
- lite på Tomas ;-)

MY

Tänk vilken tur jag har! Förutom att jag har världens underbaraste EBBE har jag två underbara syskonbarn MAX & MY!! Kärleken till dem och stoltheten jag känner över allt de gör är ENORM! <3 <3 <3


Idag blev jag Gudmor till MY, att se henne gråta & skratta under dagen (och alla dagar) är fantastiskt

Tack för idag alla fina!!