29 ÅR! Lärarutbildad, tvåbarnsmamma med Vo...

img_0623 (MMS)

29 ÅR! Lärarutbildad, tvåbarnsmamma med Volvo, villa & lån ;-) Ja känns helt okej, känner mig redo att gå i på år 30 nu :-)  Har haft besök av familj och vänner, fått fina presenter och pengar till glasögon ... ja är bara att inse att jag måste skaffa det ..  Imorgon kommer bästa syster med familj, då ska jag & Max äta godis ;-)


Lek och skoj... men är det med mamma så rä...

img_7453 (MMS)

Lek och skoj... men är det med mamma så räknas det inte ;-) Vi har nu haft tre dagar då T jobbat, har gått bra förutom att så fort Irma skriker så MÅSTE Ebbe prata och då även överrösta henne. Vi har under dessa tre dagar hunnit med birsta, Sidsjön, himlabadet och tält/kojbygge


En ny vän- Mamma! idag har jag fått en ny vän! Ester är min nya vän.


Idag har vi varit på norra berget hela eftermiddagen, började med Daff daff, lek & cirkus skola tillsamman med familjen Dolk. Efter två roliga timmar möte vi upp ett helt gäng vänner med familjer, barnen träffas inte så ofta.. tror det flesta inte ens kom ihåg varandra. Vi fikade, pratade och barnen lekte otroligt bra tillsammans.
Trolska skogen

Trolska skogen i Mellanfjärden

Väldigt spännande !

Dock har mörkrädslan kommit tillbaka hos Ebbe sen vi var där.. men trollet var ganska otäckt kan ju även jag hålla med om MEN med min skönsång fick jag henne att somna ;-)

MITT UNDERBARA FRISKA HEM

Jag njuter av alla de härliga dagar vi har tillsammans denna sommar, jag och mina tre älsklingar!

Känns underbart att få må så bra som jag gör just nu och jag njuter verkligen av det. Mina älskade fina barn gör mig stolt och den kärlek jag känner för dem är obeskrivlig!!

Ebbe sa när vi kom hem från stugan -

HEM! MITT UNDERBARA FRISKA HEM!

Vad han la för tankar bakom det orden vet jag ju inte men för mig var det härligt att höra och se hans gläjde när han sa det och det är just den känslan är det jag har i kroppen hela dagarna <3Mina underbara friska & nöjda barn!Hihi försök att få fina kort, blev MÅNGA roliga kort iaf och några få som var helt okej ;-)


Ett leende! Det där första leendet värmer ...

img_8481 (MMS)

Ett leende! Det där första leendet värmer extra mycket <3 i lördags på Irmas 5 veckors dag tittade hon på mig och helt plötslig från de allvarliga ansiktet kom ett stort leende. Igår hade Tomas lyckan att få se leendet också :-)


FURUVIK. Vi har haft en dag på Furuvik, my...

img_2439 (MMS)

FURUVIK. Vi har haft en dag på Furuvik, mysigt! Dock mycket folk.. Alfred vann storvinsten på chips-hjulet :-) MÅNGA påsar chips, vi lyckades trycka i oss nästan en innan Söderhamn ;-)


Härliga sommardagar! Har haft många härlig...

img_4864 (MMS)

Härliga sommardagar! Har haft många härliga sommardagar, planlösa men välfyllda med må bra aktiviteter :-)   Har haft grillfest med finaste arbetskamraterna med familjer, badat, shoppat på loppis och bara myst.  Igår fick Ebbe ett golfset av Ts farbror med familj Så nu räknar vi med att han blir golfproffs ;-)


DAGENS HÄLSINGLANDS TIPS! ;-) Trolska skog...

img_9369 (MMS)

DAGENS HÄLSINGLANDS TIPS! ;-) Trolska skogen i Mellanfjärden, 55:- per person passar från ca 3-4 års åldern. Väldigt spännande med tomtar & troll. Vi fick en uppgift som skulle lösas och eftersom Ebbe har en väldigt modig mamma så fixade vi det ;-)


MULLE MECK! Idag har jag & Ebbe hängt hos ...

img_8708 (MMS)

MULLE MECK! Idag har jag & Ebbe hängt hos Mulle Meck i Glada Hudik ;-) Mysigt ställe som är värt ett besök om man har barn mellan 2 och 6 år Lagomt pris 60:- för barn (iaf för en 4 åring) 30:- för vuxna. Mysigt även att få göra något bara jag & Ebbe


IRMA & MIRA Irmas första jämnåriga kompis ...

img_4260 (MMS)

IRMA & MIRA Irmas första jämnåriga kompis De sov, skrek och åt på sin första träff ;-)