Himlabadet. Min & Ebbes lediga onsdag har ...

img_4718 (MMS)

Himlabadet. Min & Ebbes lediga onsdag har denna vecka innehållit bad i många timmar på himlabadet tillsammans med Max, My & Anna-Mia SKOJ!!! Efter badet var det besök hos Carro (frisör) där Ebbe blev snygg i håret och jag bokade tid att fixa mitt hår nästa onsdag. Nu slut i ryggen.. men sugen på birsta.. hmm men ryggen säger nog nej...


100 dagar

Ojoj idag är det 100 dagar till BF, känner lite lätt panik.. Har tittat igenom lite små kläder eller snarare massor av kläder i 50, 56 & 62, efter tre barn i familjen blir det ju en del kläder + att jag råkat köpa några nya på rean ;-)
Vi har börjat tänka hur Myrans rum ska vara men mest hur vi ska ha det nya badrummet & tvättstugan som vi inte kommit igång med ännu.. Om 80 dagar MÅSTE den vara klar!!

Mår sisådär.. ont i ryggen/svanken och trött, har även en del värk som är pga stress (enligt BM & okej jag kan väl hålla med... lite) Men vi längtar efter Myran, mest av alla längtar Ebbe :-)

Var hos BM i fredags och då låg hjärtljud på 142 och magen vara lite under min kurva men inte mycket. Ska tillbaka om 2 veckor för flera prover och ny koll.. och till dess ska jag sluta stressa... men hur då?


Ojoj vilket sportlov! Längdskidor, slalom,...

img_3145 (MMS)

Ojoj vilket sportlov! Längdskidor, slalom, skoter och nu kom nyss Otto med familj. Blir en bra sista kväll här uppe med lek & mys.. ev lite melodifestival. En nöjd och utvilad familj som åker hemåt imorgon. Hade dock lätt kunnat stanna flera dagar till...


Härlig dag i Storlien! Var längesedan jag ...

img_1289 (MMS)

Härlig dag i Storlien! Var längesedan jag känt sådan glädje i hela kroppen som idag när vi körde ner i pisterna. Var första gången för Ebbe på ett par slalomskidor, han skrek hjälp första åken sen övergick det till FORTARE! ;-) Nu sitter vi nöjda och fikar våfflor, bullar, glass & kaffe


Enafors med mina hjärtan! Vi har det helt ...

img_2988 (MMS)

Enafors med mina hjärtan! Vi har det helt underbart skönt.. lite blåsigt men man kan ju inte få allt ;-) Sol, blå himmel & lugn, är ju faktiskt inte så man kan klaga då. Myran har ju klagat på sin mamma en del de senaste veckorna genom att ge mig hemsk värk och illamående, men nu njuter både Myran & mamman av att bara vara. Jag borde alltså nu ha lärt mig att inte stressa, bara njuta och ta det lugnt...


Ledig! Idag har vi hängt några (många) tim...

img_9628 (MMS)

Ledig! Idag har vi hängt några (många) timmar på drakborgen med Jenny, Ella & Sam. Trevligt och skoj att få umgås med dem, var ett tag sedan.  Har varit otroligt skönt att vara ledig idag, kunna tagit det lugnt och ägnat tid med min skatt. Vi tog en lugn morgon med lek innan drakborgen, leksaksaffär och lite shopping på Willys Nu har vi njutit ute i solen och just lagt oss på soffan :-) Med långa dagar på jobbet är det verkligen skönt att få jobba lite mindre tid nu under våren, kunna ta hand om mig själv och min skatt.


SaveSmart

Jag buzzar just nu om SaveSmart, här har du chansen att fynda.

Om SaveSmart

Vad är SaveSmart?
SaveSmart är en medlemsorganisation för konsumenter. Medlemmar kan genom den här webbplatsen ta del av aktuella erbjudanden inom olika områden. Det är konstnadsfritt att bli medlem.

Unika erbjudanden
Våra erbjudanden är ofta helt unika och vi strävar efter att förhandla fram ett så bra pris på varorna som möjligt efter principen: Ju fler vi är ju billigare blir det.

Vi breddar utbudet hela tiden
Vi jobbar kontinuerligt med att bredda utbudet så alla skall kunna hitta något av intresse. Här finns alltid bra fasta erbjudanden och månadskampanjer. Tanken är också att det skall vara en levande sida där våra medlemmar själva går ihop om gemensamma inköp och använder oss som förhandlare.

Helt kostnadsfritt
Det är helt gratis att vara medlem i Savesmart. Du handlar direkt hos leverantören och betalar med valfritt kreditkort eller mot faktura.

Bli medlem idag och spara pengar!


Klicka på denna länken och registrera dig:

http://www.savesmart.se/referral/7777892c