Ee de?

I vårt hus hörs nu om dagarna:

- Ee de? Ee de? Ee de?

Om och om igen. Irma vaknade i måndags och hade tydligen under natten lärt sig massor. Hon började helt plötsligt förstå vad vi säger till henne, när jag sa att hon skulle hämta boken om Ingrid så gick hon iväg för att strax komma tillbaka med boken <3 tänkte att det var en lyckträff men sen har hon fortsatt att hämta boken & bollen när jag bet henne ... inte när Tomas frågar henne ;-)

Sen är det alltså Ee de som hörs och hon pekar på allt, vi svara och hon tittar med sina stora ögon på oss sen kommer frågan om & om igen Ee de Ee de Er de

Annars fick vi ju även en ny kompis i måndags kväll/natt <3 längtar massor att få träffa honom och såklart lite efter att få träffa hans fina, duktiga, underbara mamma. Grät lite när jag fick höra att han kommit ut och sen smälter jag när jag får en bild på sötnosen till min telefon <3

Nu bädda ner mig i sängen, första natten i stugan för i år. MYS!

Bilden- Kvällspromenad med min prins, som var lycklig över att ha FredagsMYS i stugan och sen få gå ut och leka nere på stranden 20.30 på kvällen.Väntan...

Alltså att vänta är jobbigt! Så fort min telefon ringer eller ett sms kommer har mitt hjärta stannat en liten sekund. Men snart mycket snart hoppas jag att det är just det smset/samtalet jag väntat på hela em som kommer <3

I väntans tider har jag tittat på lite kort och hittade detta kort på Ebbe och eftersom Irma hade samma dress på sig idag tog jag självklart kort :-) Lika och samtidigt väldigt olika mina små hjärtan.


Trevlig helg

Helgen startade på botten och sen har det bara blivit bättre! :-)

Träning - bästa sätt att börja lördagen på!

Mys med mina 3 hjärtan innan de for till Sörfors, då de åkte fick jag lyx tid att vila, lyssna på musik, sminka & klä på mig i lugn och ro. Tog sedan bussen till mina nyfunna "mamma" vänner & systeryster.

Tänk vilken tur jag har som fick en helt underbar dotter och tack vare henne träffade jag 4 nya vänner <3 Vi hade en mysig kväll med vin, räkor, nybakat bröd, aioli, citron & marängpaj, skratt, gråt & skvaller.

Helgen avslutades sedan idag med sovmorgon, en heldag hos M&P där vi åt lunch, middag, lekte, dansade, kramades (jag&My) var på kollektivverkstaden som hade öppethus.


Dyr i drift

Jag är LESS, arg, sur, ledsen & LESS Var till tandläkaren och skulle laga en lagning som hade lossnat.. 1300:- skulle det kosta och fyyyyy vad trist det är att lägga pengar på tänderna (fast nödvändigt såklart)

Besöket började med att jag får en bedövningsspruta som läcker och sen en till bedövningsspruta som läcker... härligt för mig som har sprutskräck ... tredje sprutan sticker hon av misstag i min läpp och sen ÄNTLIGEN på rätt ställe. Sen börjar hon borra och borra och borra och borra ännu mer. En annan tandläkare blir inkallad och sen även en till.. där ligger jag gapande och det gör jag totalt i lite mer än 1 1/2 timme. De kommer tillslut fram till att tanden behöver rotfyllas :-(

När de lagade denna tanden för många år sedan har det blivit något tok för under den har det blivit kvar något skräp som tagit kol på tanden..

Efter ca 1 1/2 timme fyller de tanden för tillfället och jag får två nya tider som kommer bli tre el fyra för att komma tillbaka och laga tanden. MÅNGA tusen lappar...

SUCK!!!

Ja jag satt mig i bilen och grät SÅÅ less. Sommarens nöje och budget kommer gå till att laga min tand.. höstens resa blir nog inte av. Tänk så fort vi ska göra något extra så skiter det sig... Men som min älskade man sa är ju tur att det denna gång är pga en rotfyllning vi inte kan åka och inte pga en lång cancerbehandling.

Och efter att brutit ihop och sovit nån timme är jag glad att jag har en fantastisk familj och får jag bara vara med dem så blir allt bra!!

Dyr i drift ... Lite väl många utgifter pga av mig just nu..


Min helg

Har haft en bra helg med 30 års firande, Filip & Fredrik, middag och skratt med Karin & Viktoria, sol, fika i lekparken, cykeltur, middag hos finaste syster där jag fick mysa med Max & My.

Filip & Fredrik var väldigt bra, skrattade nästan hela tiden. Var skönt att få skratta och ha en super trevlig kväll. Att det blev sol idag blev ju sedan en stor bonus på helgen!
Livet

Åter blir jag påmind om hur skört livet är, hur snabbt det kan vända från sol till regn... från skratt till gråt.. Det gäller att ta hand om varandra! Inte stressa igenom livet utan stanna upp andas, tala om för de du tycker om vad de betyder för dig, lägg inte tid på sådant som tar energi ... livet kan vända fort och jag vill inte ångra att jag inte tog tillvara på de vackra och varma i livet.
<3<3<3
Just nu sitter jag och ser min vackra dotter bygga/riva torn jag byggt av klossar, hon utvecklas i en rasande fart just nu pratar och sjunger, har nästan sluta krypa helt utan går mest hela tiden nu och nu verkar både hår & mera tänder vara på gång. Den vackra sonen växer och blir för varje dag mer & mer självständig, kompisar är viktiga och humöret pendlar snabbt från glad till arg <3 Livet går och många vackra betydelsefulla dagar passerar, jag gör mitt bästa att fylla dagarna med sådant som jag & min familj mår bra av.
Många tankar och funderingar fyller mitt huvud just nu är inte något som just drabbat mig denna gång men det berör och känns i hjärtat när livet är så orättvist och när någon mitt i livet inte får leva klart sitt liv här på jorden... <3

Irma 10 månader

Idag blir våran busa 10 månader och för att fira visade hon sin pappa vem som bestämmer! T lägger henne i sängen som vanligt säger god natt och går ut från rummet... det blir snabbt tyst och efter en stund tittar han in för att se så hon somnat ... då är lampan tänd och en glad tjej står i sängen.

10 månader och har alltså idag lärt sig att tända lampan.

Inför 11 månaders dagen tränar vi hårt på att säga MAMMA


IRMA

Idag har IRMA namnsdag, det har firats med påskmiddag & påskägg ;-)

Min älskade fina Irma


GLAD PÅSK!

Vi fortsätter äta godis & fyller idag även på med massa ägg. Men innan jag fortsätter äta blir det ett träningspass, handla till imorgon då vi får gäster och besöka släktingar som behöver en extra kram.

Här är min fina påskgubbe och min fina påskkärring <3

GLAD PÅSK!!
Skärtorsdag

Jag är trött mycket trött just nu, långa (korta) nätter, påskvandringar och påskpyssel har gjort mig helt slut. Igår somnade jag innan 21.30 och det känns som det blir något liknande idag. Ebbe påskägg hjälper just nu till att hålla mig vaken är tur han delar med sig. Spel på ipad och godis är inte helt fel en skärtorsdagskväll.

Påsklov som lär betyda + 5 kg börjar nu vi vill ju gärna vara i fjällen just nu MEN känns jobbigt att åka då Irma tycker att man ska skrika när man åker bil. Vi myser hemma ist med familj & vänner <3

GLAD PÅSK!!!


Jobba som Judas

Idag jobbar jag min första heldag sen jag gick hem för drygt ett år sedan, då med stor mage innehållande en lite Irma nu ett år senare lite mindre mage, bättre kondition och inget illamående ;-) Så nu är det väl bara att köra på!

Ska bli skoj att äntligen få jobba med Jenny igen, vi har inte jobbat tillsammans på 2 år pga av en lite Sam & en liten Irma.

Idag är det påskvandringar som gäller på jobbet och såklart fick jag rollen som Judas ;-) fyra påskvandringar à 1 h och sen lära känna ett gäng nya barn som börjat sen jag slutade. Lär vara trött ikväll efter ca 12 h på jobbet men känns skönt att vara tillbaka.

Nu pussa hej då till min familj och sen borde taxiJenny komma strax.