2 1/2 dag på jobbet och HELT slut

Okej är inte bara jobb som tagit knäcken av mig, även dagisstart, tandläkarebesök, vakna nätter och trötta barn.

Nu ligger jag i soffan i stugan och njuter av en värmande eld och en skål godis. Känns som även om det regnar hela helgen så kommer vi få det mysigt.


Ny dag nya tag

Haft en S K I T dag! Längtar efter att åka till stugan och bara mysa, helst med bara min man (fortfarande konstigt att skriva min man istället för Tomas ;-) ) men nu blir det ju med våra älskade ungar och antagligen en hel hög med andra familjemedlemmar vilket också är mysigt. Men just nu vore några dagar med bara Tomas helt fantastiskt underbart!

Irmas första dag på förskolan gick bra, hon hade åkt kanan ca 100 gånger, burit runt på dockorna och ätit god lunch. På tisdag är det min tur att hänga med henne och då ska hon även försöka sova där. Hon har alltid sovit i vagnen på dagen när hon sover och även att hon sover två gånger per dag fortfarande.. ja det går ju säkert bra det också.

Huvudvärk, trötthet och allmänt less kryper jag ner under täcket och laddar för en ny bättre dag imorgon.


ÅNGEST

Imorgon börjar Irma på dagis! Jag är inte redo!! Hon låg ju nyss som en liten skatt på mitt bröst, nu springer hon runt och älskar när det är många barn omkring henne. Blir bra, det vet jag ju men just känslan att jag aldrig mer kommer ha en liten bebis känns lite extra ikväll ..

Har förutom att haft ångest för det idag haft panik hos tandläkaren. Alltså jag har aldrig haft något emot att gå till tandläkaren men denna rotfyllning tar kol på mig!! 4*2 timmar har jag nu legat i tandläkarstolen och gapat, 3*4 timmar har varit med en HEMSK PANIKFRAMKALLANDE ÄCKLIG duk över mun & näsa. Så fort de sätter duken över näsan & munnen får jag känslan av att jag kommer kvävas vilken sekund som helst. Nu är i alla fall tanden rotfylld och bara ett besök återstår sen ska tanden vara hel igen.

Kryper strax ner i sängen och hoppas att jag vaknar till en bättre dag imorgon.


Envis

Idag hänger jag här hemma med en envis liten brud. Helst skulle hon vara inne i badrummet hela dagen finns ju både roligt vatten och tandborste, möjligtvis att vi varvar med att gå ut och gunga.

Våran fröken har verkligen börjat visa vad hon vill, är ju både bra att hon kan visa vad hon vill men även dåligt då hon några gånger per dag bryter ihop pga att hon inte får som hon vill ;-) Men större delen av dagarna är hon en glad tjej som pysslar på med sina dockor, böcker & bollar.

Är ju väldigt snart dax att börja dagis, jag tror lite att det kommer gå bra men mest har jag ångest att min bebis inte ska vara med mig eller Tomas på dagarna. Fortsätter att ha lite ångest till på torsdag då hon börjar :-)


Äntligen

Ojoj jag kunde äntligen logga in via appen :-) Vilket betyder att jag kan blogg igen utan att leta efter datorn ;-)

Har haft en super mysig helg med dop i Söderhamn, dop är så fint och känslofullt. August Erik Roman som döptes spanade nyfiket ut på alla gästerna & lyssnade koncentrerat på all vacker musik som spelades <3

Efter dopet och festen efter åkte vi till stugan där det var ljusnatt, viken lyste mysigt av alla ljus. Mysigt att tända ljus på kvällarna nu när hösten närmar sig men samtidigt lite ångest att sommaren går mot sitt slut..


30 ÅR

Jag är nu 30 år!

Snygg, stark, spänstig och pigg.... vore ju skönt att vara... men jag är iaf en lycklig 30 åring som är väldigt trött för jag har två underbara barn som tar min kraft men är ju även de som gör mig lycklig <3

Volvo, villa, visa, katt, två barn och ett jobb. Var väl nästan så jag som 10 åring hoppades och drömde att min liv skulle se ut vid 30 :-)

Jag hade en underbar 30 års dag i Lönnånger med min underbara  familj  
  

    - Mamma, om denna dagen är en dröm vill jag ALDRIG vakna!

Bättre betyg än så kan jag ju inte få på min födelsedag, tack min kloka son för att du finns!
<3<3<3

I lördags hade jag 30 års fest, kräftskiva med 20 UNDERBARA tjejer! Verkligen en toppen rolig kväll.

   

 
  
  

Så nu känner jag att jag har haft min 30 årskris klart och ska njuta av varje dag för med alla de fina vänner jag ha och min älskade familj kan ju livet inte annat än vara underbart <3


SOMMAREN 2012

Har varit en ganska kall sommar, en del regn och många myggor.
Vi har varit mycket i stugan och hängt med familjen och vänner.

En lite tur till Helsingfors blev det, Ebbe sa en dag -

-Mamma! Jag vill åka utomlands!
-Okej...
-Jag vill åka flyg, tåg, buss eller båt!
-hmm, okej! Vi åker till Helsingfors med färjan
!hihi så vi bokade och drog med oss Elin, Magnus, A & W.

  
   
  

Ebbe var mycket nöjd med resan :-)Blogg appen har inte fungerat på hela sommaren :-( därför dåligt med uppdateringar..

Återkommer med sommarens viktigaste händelse, min 30 års dag ;-)