Dåliga föräldrar..

Klockan 17 idag kände sig jag & Tomas som väldigt dåliga föräldrar...

Det började efter lunch när jag började packa ryggsäcken med fika och Ebbe säger

- mamma jag orkar inte gå till skogen... Jag har ont i huvudet, jätte ont och det känns som jag inte orkar något.

Vi trodde han ville slippa skogen och istället sitta hemma och spela tv-spel, så till skogen gick vi.

Vädret var underbart och vi hade härliga timmar i skogen!! Men mellan varven gnällde Ebbe och tjatade om att vi måste åka hem för han frös, svettades, hade ont i kroppen och måste vila. Vi fortsatte säga att han skulle skärpa sig, sluts gnälla och njuta av att vars ute i skogen.

När vi satt oss i bilen somnade han.. brukar sällan hända..

Hemma igen börja vi förstå att han verkligen inte mådde bra, 39,6 grader FEBER och helt slut :-(

Vi har sagt förlåt ordentligt!! Men har helt klart lite ångest att vi inte lyssnade på honom :-/

Vi hittade iaf lite kantareller och njöt av vacker natur & fint väder.


Semester!!?

Tanken var sex dagar i fjällen som nu hunnit minska till att om vi har riktigt tur bli tre dagar men då måste Irma bli frisk imorgon och vi andra får inte hinna bli sjuka ... Ja vi får se hur det går med den saken..

Vi har alltså semester både jag & T, tänk försöka passa på att fixa lite i tvättstugan nu när vi ändå är hemma.. ev kan ju tvättstugan hinna bli klar i år :-)

Ikväll har jag varit på stan där det var tjejkväll, massa erbjudanden och mycket folk. Trevligt!! Och ännu trevligare att få hänga lite med J & V hinner ju sakna dem massor när jag inte jobbat något på hela veckan. Jag köpte två par skor för 159:- FYND!

Puss å godnatt måste väl sova nu för strax vaknar Irma och skriker någon timme eller två :-(


Max & My längtan

La mig just i sängen efter att ha bäddat om och pussat på mina små älsklingar, de är otroligt vackra där de ligger och "snusar" När jag nu sedan la mig ner kände jag att det var för många dagar sedan jag träffade mina andra små älsklingar Max & My <3

Längtar efter att få busa med Max och att få mysa med Mysan. Är även helt säker på att på både Ebbe & Irma längtar efter dem. Typiskt vi ska vara sjuka och antagligen inte kan träffa dem imorgon när vi är lediga.


Nyckelben & ögoninflammation

Sjukstuga är det här!!

Ebbe som fick sig en spricka i nyckelbenet efter att först ramlat/hoppat ner från lekställningen och sen sprungit in i en stolpe. Nu ska han vara lugn och stilla i ca två veckor så det får läka. På torsdag ska han på röntgen igen då de ska titta så inte ledbandet blivit skadat...

Irma kom hem idag med feber och ögoninflammation.

Vab vab vab blir det nu.. Själv känner jag förkylning IGEN *suck*


Johanna + Patrik = sant

Igår grät jag många tårar... av lycka! <3 Började gråta så fort dörrarna öppnades i kyrkan och jag såg det vackra brudparet sen grät jag 45 min framåt :-)

Vacker vigsel och rolig fest, är verkligen underbart med bröllop!


Borde legat kvar i sängen idag

Hade en mysig fm på kyrkis med Irmas polare :-) Både August, Siri, Hjalmar, Ture, och Valter som hon känner sen tidigare var där.

Em sedan kan vi gärna glömma ! Ebbe hade slagit sig illa på skolan och hade ont i sin axel = ledsen för minsta sak. Irma vägrade sova = riktigt SKIT humör
Nu sover båda sött i sina sängar och jag hoppas de är på bättre humör imorgon och att Ebbes axel är bättre så vi slipper åka till vårdcentralen imorgon, skolsköterskan hade tittat på axeln idag men hon kunde inte avgöra om något hade gått sönder men trodde det bara skulle bli blåmärke.. om inte nyckelbenet hade gått sönder men tycker det borde göra ännu ondare på honom då..


Tänk vilken tur!

Jag är lycklig, otroligt lycklig! Jag är fantastiska vänner & en helt otroligt underbara syster! Puss puss puss å kram på er!

Vi har varit i Stockholm i helgen jag och mina fina vänner. Tänk vilken tur att vi träffats och lärt känna varandra!

Helgen har varit toppen, litet minus att vi gick och la oss på lördagen (söndagen) kanske ;-) 


1 år & 3 månader

Idag blir min skatt 1 år & 3 månader det fira vi med att gå på kyrkis och träffa polare. Efter kyrkis kom August, Karin & Viktoria på lunch, tycker de borde komma oftare på lunch när jag är ledig :-)

Lite info kring Irmas utveckling & vardag:

- Hon sover DÅLIGT på nätterna (hennes föräldrar ännu sämre)
- Äter allt och mycket. Frukt & bär är favorit.
- Härmar det vi gör, speciellt vad Ebbe gör.
- otroligt duktig att "pyssla på" själv med sina saker eller helst Ebbes saker.
- Favorit saker är dockor, bollar & böcker
- ord hon använder dagligen: pappa, mamma, Ebbe, tack, sitta här, didi=Irma & isan = Flisan, fast oftast är det pappa till allt och alla ;-)
- är nu även inskolad och trivs fin fint på förskolan.Mammas pojke

Efter att vi varit på förskolan med Irma ca en timme på fm frågade jag Ebbe vad vi skulle hitta på..

- vi kan väl åka till birsta city

Mammas pojke ;-)

Han köpte sig en ny skylanders och vi åt lunch innan vi drog hem för att testa den nya figuren.

Nu spelar Ebbe för fullt, Irma klättrar runt på sin mamma som hostar & känner sig helt slut i kroppen :-( Tråk att vara sjuk när vi skulle ha en mysig helg med spel, film & lek.


Förskolan

Idag har jag varit med Irma på förskolan, hon verkar trivas med alla kompisar och att få vara ute är en klar favorit + kanan som finns inne. Vi gjorde ett försök att sova där efter lunch men hon hade lite svårt att slappna av och ville hellre leka än sova. Jag känner att jag får lite ont i magen över att lämna henne där sedan, liten Irma utan mamma & pappa :-( Dock är personalen underbar och det gör ju att jag vet att det kommer kännas bättre snart..

Imorgon dax för jobb igen två dagars jobb innan det är helg igen. Skönt att Tomas tar över inskolningen så jag slipper få ont i magen när hon ska lämnas där "själv" på stora dagis.


Jag är inte sjuk, jag är inte sjuk

Gör mitt bästa för att jaga bort allt ont i kroppen och låsas att jag inte är hängig. Så idag tog jag, Irma & mamma en tur i skogen uppe på södra berget. Skönt att komma ut samtidigt som krafterna snabbt tar slut, varje gång vi hittade nya kantareller fick jag dock nya krafter.

Kantareller, hallon & blåbär fyllde vi korgen med och mycket ny energi som kan vara bra att ha alla regniga dagar i höst.

Irma trivs i skogen, hon promenerar runt , äter blåbär och ser nöjd ut med livet <3

Nu ligger Ebbe i soffan med iPad, Irma i säcken tittande på tv och jag i hängstolen med min kära iPhone ;-) Vi får försöka rycka upp oss när T kommer hem :-)


BLÄ

Förkyld! Ont i huvudet, halsen, fryser, svettas och hostar Är väldigt synd om mig just nu och jag behöver ligga i sängen, stänga av ljudet på de två söta barnen och bara få massage hela dagen ;-)

Haft en lugn mysig helg iaf och plockat många fina kantareller. Är som att hitta guld när man ser de fina gula svamparna sticka upp ur mossan. Inte lika skoj är det sedan att rensa dem, men nu är det gjort och de ligger i frysen. Gott gott i höstens grytor.