Helt slut!

Jag är helt slut!

När vi kom hem från sjukhuset idag var känslan att jag skulle kunna sovit flera dygn, senaste tiden har verkligen tagit hårt på kropp & knopp. 

Irma har varit super duktig, en riktig liten kämpe! 

Återkommer mer om dagen efter lite sömn 😴 Festhelg

Förra helgen var en riktig fest helg

Fredag gick jag modell, var riktigt nervöst och riktigt roligt. Klänningen jag hade på mig var fantastisk, skulle kunna ha på mig den jämt ;-) 

Helena Granby som designat & sytt denna fantastiska klänning

Lördag var vi på 30 års fest med Hawaii-tema. Perfekt tema för att få lite värme inne när snön vräkte ner ute. 
Ännu mer väntan

Det gick inte som vi hade hoppats i fredags :-( Irmas knäled var för stel så det gick inte att få in sprutan mer än under huden, skulle läkaren försökt tvinga in den skulle de har gjort super ont på vår kämpe. Nu har vi fått ny tid på onsdag då kommer hon blir sövd, känns inge vidare men kommer gå bra och sen hoppas jag verkligen att kortisonen hjälper som den ska. 

Leker i väntan på doktor Tina


Vi tyckte att de började bli bättre men senaste dagarna har det varit värre än nånsin och det har tagit halvdagen för henne att komma igång ordentligt. I måndags & tisdags hade hon så ont att hon bad om att bli buren vilket inte hör till vanligheten. 

Mamma hjärtat värker och det svårt att koncentrera sig på annat, fyfyfy hoppas verkligen allt går bra på onsdag. 

Nervositet

Nervös *2 

På fredag är det dax för Irma att få kortisonspruta i sitt knä, börjar kännas riktigt nervöst.. Vi har sett sista två veckorna hur hon fått ondare och ondare. På morgonen kan hon inte gå och tidigare har hon fixat resten av dagen bra, nu ser man hela dagen hur hon haltar och snabbt blir trött :-( Fyfy jag vill kunna trolla! Trolla bort värken. 


På fredag kväll ska jag gå brudmodell på Lyckliga gatans festmässa, ska bli skoj men fy sååå nervöst. Extra skoj är det för att klänningen jag ska ha är sydd och designad av Helena som äger Lyckliga gatan. 
Chokladbollar

Idag har jag & Irma bakat chokladbollar, sååå skönt att vara ledig onsdagar. Från idag fram till sista maj jobbar jag 80% 
Frågade Irma igår vad vi ska göra när vi är lediga, hon svarade: 

- vi har pyjamas hela dagen!

Det är mammastjej det ;-) Det blir helt klart temat för våra lediga onsdagar. Skratt & tårta

Lycka att höra dem skratta tillsammans 

Idag fyller Max 5 år, han blev firad med tårta & paket. Var härligt att sitta vid köksbordet och höra hur kusinerna lekte  tillsammans & skrattade mesta tiden ❤️ 

Barnreumatism

Mitt hjärta värker... 

I  sju veckor har Irma gått med värk och svullnad i ena knäet. I fredags var vi till läkaren för att få provsvar på de prover som togs för några veckor sedan, allt visar på att hon har barnreumatism. Vad detta kommer innebära har vi ingen aning om förutom att närmaste tiden blir det många besök på sjukhuset för att hitta rätt behandling och lindring. 

Helgen har varit lite upp och lite ner, känns skönt att veta vad som är fel fast samtidigt jobbigt att inte veta vad detta kommer innebära för min skatt. 

Läkaren tycker inte vi ska oroa oss för mycket, 60% blir helt frisk innan de blir vuxna och det finns bra hjälp att få. 

Mitt hjärta värker iaf, att se min skatt inte kunna gå på morgonen gör ont. Tur vi har en tålig & tuff liten tjej!