"Utegångsförbud"

Tomas får inte vara bland folk, då/där det finns risk att han blir sjuk. Hans vita blodkroppar hade minskat = sämre immunförsvar. Lite jobbigt och besvärligt specielt eftersom han mår helt okej och vill försöka göra saker på dagarna för att må bättre. MEN vad gör man?! Att risker att behnadlingen skulle drabbas vore ju inte så bra. Så nu är det lite pusslande för att få ihop hämtningar och lämningar på dagis... dagis är ju ett av ställena han inte ska besöka... är tur det är snälla fröknar som ställer upp och hjälper till med påklädning och ställer ut honom på bron när det är T som hämtar.

Nu måste jag ju till jobbet... ska planera julsamlingar och adventsgudstjänst /3:e advent hela fm lär det ta sedan är det till att hitt på något skoj som barnen ska får göra under em.. hmm inget planerat men något borde vi väl komma på..

Ha en härlig dag!

Kommentarer
Postat av: Marie Fältstam

Min mamma hade precis likadant några dagar efter varje gång hon fått cellgifter sjönk ner till noll och blev inlagd, men sedan fick hon ta en spruta i magen efter varje cellgiftsbehandling som stimulerade benmärgen.

Hon sjönk fortfarande men inte lika mycket som innann och det rättade till sig varje gång efter cirka en vecka.

2009-12-01 @ 13:38:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback