Sulor

Nu har Irma snuvat och hostat mer eller mindre sen sportlovet, hoppas det vänder nu så hon får vara pigg & frisk. 

Igår och idag har jag varit hemma med henne, vi har lekt och myst massor. Är väldigt härligt att få vara med henne och ha tid att lyssna, berätta & leka med henne. 

Idag har vi även varit på sjukhuset och Irma har fått sulor som ska hjälpa så att inget blir tok med hennes skelett. Efter dagens sjukhusbesök har vi inga nya tider bokade, känns ju nästan konstigt efter att haft något nästan varje vecka de senaste månaderna. skönt!! 
Magi

Hokus pokus 

Igår var jag, Ebbe, Anna-Mia, mamma och pappa på Tonhallen och såg Joe Labero. Det var verkligen häftigt och vi blev helt klart grundlurade. 


Ebbe fick en ny idol och gick mycket nervös fram till Labero för att få en autograf. 

Och autograf fick han både på ett kort och på sin skjorta (som vi aldrig kan tvätta igen) ;-) 


Sen blev det ju ännu mer glädje när Ebbe vaknade och fick se att han fanns på bild på Laberos instagram 
Vågrätt och lodrätt

Trots snöbrist har vi kunnat åka både längdskidor & slalom. I Storulvån fanns det mycket mer snö än här kring stugan så där blev det en tur, lite blåsigt men soligt och skönt att få åka iaf lite längdskidor i år också. 


Fyndade ju både anorak, pjäxor och skidhandskar till Ebbe förra veckan, passade perfekt och lär passa två år till ;-) 


Igår var jag och Ebbe till Storlien igen och gav oss tom ut i de röda backarna, han har verkligen blivit både modigare och säkrare i backen under dessa två dagar. Nästa år blir det skidskola. 


Irmas förkylning vill inte ge sig och febern kommer & går :-( även har förkylningen hoppat över till mig. 

Irma klagade igår på att hon har ont i handen, hoppas verkligen att det inte är lederna.. 
Tårar & lycka

Jag & Ebbe har haft en fantastiskt fin dag i Storlien!


Det började med tårar och Ebbe skulle aldrig mer åka slalom men efter lite kakor gjorde vi ett nytt försök och då gick det mycket bättre. 


Efter att åkt från 10-15.30 med stopp för lite fika, lunch och fika ville Ebbe absolut inte åka hem :-)  


Tack för en fantastiskt härlig dag min älskade Ebbe!! 

Oro & hopp

I onsdags var det dax för Irma att få kortison i sitt knä, vi gjorde oss redo hemma tidigt på morgonen med Embla på både armvecken & händerna. Var på sjukhuset redan innan 7.30 där var de redo och tog emot oss direkt. Irma fick alvedon & lugnande för att sedan göra ett försök att sätta nål, men just när de skulle sticka ringde de från operation och de fick avbryta. 

Irma ville absolut INTE åka på sängen utan Lillan (dockan) fick åka själv och T fick bära Irma. 


Utanför operationssalen fick T stanna och jag fortsatte in med Irma. Irma började bli lite orolig för alla nya människor men det var otroligt fina narkosläkare/sköterska. De lyckades inte få in nålen i handen av någon anledning.. ist fick hon mask och somnade lugnt i mitt knä. Så snart hon hade somnat kom Tina och ett helt gäng in, samtidigt som en sköterska följde mig ut. 

Att sen sitta i fiket och vänta på att de skulle vara klara & Irma vakna kändes som en evighet. När de ringde skyndade vi till henne, så snart hon var i min famn somnade hon om och sova nån timme till ❤️ 

Allt gick väldigt smidigt & bra. Kände verkligen att vi blev väl omhändertagna och att Irma har tur som har en sån proffsig & vänlig läkare. 


När vi var tillbaka på barnavdelningen väntade välling och paket med en hjälte-docka som har fått namnet Milo :-) 

Efter sex timmar på sjukhuset var det dax att åka hem och vila. Vi var alla tre helt slut och myste i soffan hela kvällen och då var ju såklart Ebbe också med och myste med oss. 

Vi tog det lugnt hem under torsdag & fredag då Irma inte skulle belasta benet, gick okej men inte helt lätt för en aktiv & självständig tjej att ta det lugnt. 


Målat, klippt, klistrat, spelat, läst, fikat, tittat på film och lekt med dockorna. 

Nu väntar besök hos sjukgymnast & arbetsterapeut nästa vecka och hos tandläkaren om tre veckor återbesök hos Tina är om 3 månader och fram till dess hoppas vi allt kommer vara toppen bra!