Penicillin

Efter att suttit på husmöte på jobbet en stund kände jag mig allt svagare och började bli skakig.. efter mötet var jag nära att åka i golvet blev helt yr :-( Fick en tid på vårdcentralen och eftersom klena jag inte vågade köra bil med rädsla att svimma kom Tomas och körde mig. Efter ett besök inne hos läkaren i MAX 1 minut fick jag utskrivet penicillin och kortisonspray för att bli av med bihåleinflammation. SÅ nu är jag snart pigg och frisk och tänker iNTE bli sjuk mera i år!!!!!!

När jag kom hem somnade jag, sov mellan 15.30-19.00 men känne rmig helt slut fortfarande.. hoppas på att kunna jobba imorgon men vi får väl se.. som tur är har jag lite sovmorgon.

Just nu i Ebbes säng ser det ut så här:


:-) Ebbe lånade detta av sin mormor i lördags och är helt kär i det nu ;-)

Just ja.. tittade min deklaration och såg att jag får tillbaka en del pengar SKÖNT :-)

Söndag i Huli

Uppdrag; fånga snöflingor..
Japp många flingor blev det medan mamma packade in alla saker i bilen ;-)

Vi dukar..

- Ebbe sitta här ... moster sitta där ... dobin sitta där... pappa sitta där... mamma sitta där... Mask ligga i hallen

- Men kan inte Max få ligga i Ebbes rum?

- Nä hallen

- Max kan få låna mammas säng

- Nä hallen

- Men Ebbe kan inte Max få sitta i mosters knä?

- Mosters knä.. ja mask 

Ebbe är verkligen omtänksam mot sin kusin ;-)
;-)

PS3

ja då har man ett playstation 3 !! Coolt va?! ;-) fick med ett döda döda spel och en skräckfilm... hmmm hade hoppast på singstar och en kärlekskomedi.. ja vi får väl se om jag har tur att få ett singstar och buzz så att Tomas kan få mig att känna mig delaktig i  inköpet ;-)

oj nu börjar 183 dagar

Kalas hela dagen

Vi har varit på både 2-års kalas och 23-års kalas idag!

Japp.. för mycket kakor och för lite mat... ONT i magen .... men men kakor är ju gott ;-)

GRATTIS SYSTER!!!


Min dag, TISDAG

Haft en lugn och bra dag! Varit på badet med en grupp barn, fika ganska länge ;-) med min underbara arbetskamrat.. läst kyrkomysteriet för någa barn... pratat lite med mina tre arbetspolare, plockat disk och kunde gå 15 minuter tidigare från jobbet, brukar vara 15 minuter för sent i vanliga fall ;-) 

Kom hem fick världens puss och kram.. potatisbullar och sedan iväg och hälsade på Max och hans föräldrar. Ingalill och Matilda var där och hälsade på så vi vill ju passa på at få träffa dem är ju inte så ofta.

Ebbe pratar många ord i följd nu: Ebbe låna pappas långa klubba .. :-) Sen är han bus bus busig och tokar sig hela tiden.. är bara massor med kärlek då jag tittar på honom.

Tänk vilken tur jag haft som fått en underbar son ... en underbar Tomas .. ett fint hus som jag trivs kanon bra i .. ett jobb jag trivs med ... en familj som är nära, fina och bra vänner!


Veronica Maggio

ja det var ju nu så här att klockan 22.30  åkte jag och Tomas ner till aveny och var redo att lyssna/titta på Veronica Maggio.. vi väntade och väntade... ja just ja vi var även typ först på aveny igår !! .... sen väntade vi lite mera... när klockan var 1 !!!! började hon äntligen.. och hon var mycket bra MEN hon borde ha spelat på något annat ställe och tidigare på kvällen. Kan inte var skoj att spela för ett stort gäng fulla människor. Jag hoppas få se henne snart igen då på en annan scen och TIDIGARE på kvällen.


Hemma igen...

.. ja då var jag och Ebbe hemma IGEN.. fast denna gång är det bara Ebbe som är dålig. I helgen som var hade han ögoninfektion och var hemma måndag med si mormor .. fick kort dag på tisdag och var med sin farmor.. var pigg i HELA 2 dagar innan febern, snuvan och hostan var åter :-( Han är trött, gnällig och faktiskt ganska jobbig då han endast ska vara närnr och helst uppe i min famn HELA TIDEN. och det är ju mysigt om han nu inte skulle gnälla hela tiden så det känns som huvudet ska exploddera ..

Vad som gjort honom på lite bättre humör nu på morgonen:

- youTube klipp med barnsånger
- prata med moster i telefon .. ja eller han sa hej sen var han tyst ;-)
- mjölk i flaska.. vilket är det enda han vill han när han är sjuk


Igår var Ebbe hos frisören för första gången, han satt helt stilla och sa inte ett ord.. jo när Carro frågade om han ville ha färg i håret hörde vi en lite lite röst som sa ... ja... ;-)


Utmanad av A-M

♥ Tre jobb jag har haft: Beijer, bingolotto & förskola

♥ Tre platser jag har bott på:
Granloholm, Korsta & Granlo

♥ Tre saker jag gillar att se på TV: Desperate, greys & dirty sexy

♥ Tre favoriträtter: Sushi, Lasange & Kräftor

♥ Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:
Enafors, Lönnis & Thailand

♥ Tre personer jag utmanar: Johanna, Jenny & Anna-Matilda

Grått

Just kommit hem efter söndagens familjegudstjänst, var inte fullt i kyrkan men helt okej med folk, barnkören sjöng fint och allt funkade bra.. pulkåkning, frågeslinga och fiskdamm ... ett helt okej arbetspass med andra ord.

Nu sover Ebbe HÅRT i soffan... hmm han lär inte sova i tid ikväll ... men men vi får väl mysa i soffan hela kvällen tillsammans hela familjen.

Ute fortsätter vädert vara GRÅTT och TRIST.. blä.. vill ha fina soliga dagar nu!!!!!! beöver energi av solen känner jag.


ANNA!

Anna Ternheim var helt underbar!! Men ville bara höra mer och mer och aldrig gå hem. Just nu spelas hennes första skiva hos oss ja även den är mycket bra men att se henne sjunga live var bättre. Nästa konsert på tur är nästa helg då Veronica Maggio spelar på aveny, hoppas bara jag få med mig sällskap... Sanna?? :-) kanske någon mer som är sugen att gå??


Bekväm?!

Har funderat mycket de senaste dagarna hur skönt det är att Ebbe börjar bli "enklare" att ha att göra med... nä han är inte enkel när han trotsar ihjäl sina föräldrar.. tjatar så vi helst skulle vilja trycka på mute knappen... helt plötsligt blir en liten liten pojke som ska bli buren överallt... vägrar äta och sova...  hmm sova var jag kanske lite orättvis för han är troligt duktig de flesta kvällar att somna själv i sin säng utan att kliva upp och sedan sova nästan hela natten där.

MEN för det mesta är Ebbe en glad och positiv kille som lyssnar, sover, äter, leker med oss och själv, skrattar och busar.

Ja skulle man nu få ett till barn kommer vi ju att få gå igenom dessa bebis-år igen.. oron över ALLT, LÅNGA nätter,
och ännu mera KÄRLEK...

Ja som ni kanske förstå så funderar jag just nu massor på ett barn till eller inte... ena stunden känner jag nä vi ska nog inte ha flera barn... och nästa känns det som självklart ska vi försöka få ett till barn.... mmm svårt... Skulle jag vara säker på att det inte skulle bli några problem att bli gravid, jag skulle må toppen under hela graviditeten och förlossningen skulle gå lätt skulle jag nog inte fundera lika mycket ;-) för att jag skulle älska barnet överallt när de kommer ut till oss har jag ingen tvekan om!