Min sköna säng

Ligger i min säng och funderar på att ligga kvar hela dagen ... att vakna och kliva upp i ett tomt hus hör ju inte till vardagen. E sov hos mormor & morfar, T körde Irma till dem nu på morgonen för att sedan åka på jobbet... vore inte helt fel att ligga kvar här tills de kommer hem i em. Men då missar jag hela arbetslags dagen så det är väl bara att stiga upp för om 1 timme hämtar Jenny upp mig.

Lite bilder från senaste tiden då jag haft blogg paus


Ny energi

Idag har jag fått lite ny energi, var en promenad, prat och mys med August & Karin som behövdes!

Irma tyckte det var spännande att hälsa på hos August, katterna var väldigt skojiga att jaga och att slänga sig i sängen med Karin var också en höjdare <3 Om något år kommer August & Irma kunna leka, hoppas de tycker om vara dras sällskap så att mammorna kan prata & dricka kaffe medan barnen leker ;-)


11Maj

firade vi 6 månader som gifta och Irmas 11 månaders dag! Vi firade med att... hmm kommer inte ihåg ..

Så här 6 månader efter vi gift oss heter nu hela familjen Bergström, tog ett tag men nu heter även Ebbe Bergström. Innan vi varit gifta ett år hoppas jag vi hunnit ta oss iväg på någon lite bröllopsresa, vi har planer på en lite längre nästa år när Irma blivit större men i år borde vi kunna ta oss en romantisk helg utan barn & katt.


Slut på energi!

Har senaste dagarna haft slut på energi, flera faktorer som spelat in både när det gäller fritid, jobb & ångest över att Ebbe blivit stor för snabbt ... Måste rycka upp mig, vore enklare om det kunde vara lite sol & värme ute!

Ebbe har idag varit och hälsat på sina blivande fröknar & klasskamrater på skolan. Skoj tyckte han och berättade imponerad om en stor matta de har samlingen på som kallad "tysta mattan" ;-) Han berättade även att han fått en ny kompis... eller iaf är han kompis med henne om hon är kompis med honom visste han inte riktigt ;-)

Min älskade stora prins <3


Värme! Tack!

Är vi inte less på denna kyla ny?! Jag går runt och fryser hela dagarna ju, vore härligt med sol & värme nu!

Har iaf fått massor av värme från vänner i helgen :-)
Fredag lite jobb och sen lunch hos Karin där jag myste med August <3 Sen kvällen spenderades med extra familjen där vi bjöds på god grekiskpytt och vin <3
Lördag hade vi städdag, vi städade städade och städade hela dagen. Om det syns nu? Nja lite renare på toaletten kanske, annars det vanliga kaoset.
Söndag (idag) började jag 6.20 med att leka i Irmas kök i en timme sen blev det frukost hos Johanna. Mysigt att träffa tjejerna över en härlig frukost. Hemma igen fick vi besök av Irmas polare Viggo och hans föräldrar.

Nu TRÖTT och väldigt sugen på godis