Löpning

Var ute och sprang igår kändes toppen bra och jag kände att jag hade okej med kondition och kroppen orkade, men så efter ca 2 km började plötsligt må pyton, kände att ta jag ett steg till så spyr jag :-( gick en bit och tänkte att snart känns det bättre men så fort jag börja springa mådde jag super illa. Fick gå hela vägen hem och låg resten av kvällen i soffan och mådde skit :-(  Funderat idag vad som hände? tog jag ut mig för mycket fast det inte kändes så? något konstigt jag ätit under dagen? Känner mig nu lite rädd att springa idag igen så jag väntar tills imorgon med att göra ett nytt försök..


Blir lösen imorgon för er som vill ha inloggingen, maila :-)

Lösenord

Kommer sätta lösenord på min blogg igen, vill du ha inloggningen maila mig så skickar jag den :-)

[email protected]

Ha en härlig helg!

PANIK

våra "underbara" dagislämningar fortsätter :-( han vill verkligen inte gå till dagis... Fy att min prins innan han fyllt 4 år ska ha hunnit varit med om att hans pappa varit sjuk så länge han kommer ihåg, en trött mamma med dålig tålamod, att se sina föräldrar förlora en nära vän & släktning.. är väl inte inte konstigt det kommer reaktioner nu när han börjat ny avdelning med massor av nya barn UTAN Alfred.. och att alla kompisar fått/får syskon och han kaninte förstå att inte han ska få något syskon..

Nä att lämna sitt barn på dagis när han skriker i panik är HEMSKT! Att se fröken hålla fast honom för han inte ska springa efter oss... men jag kan inte ta med honom på jobbet och jag tror at snart mycket snart blir allt bättre... hoppas jag...

Fy jag är en trött mamma som har ont i hjärtat..

Tur är att han är glad och positiv när han kommer hem och enligt personalen större delen av dagen :-)

SKÖNT med helg!

4 års kalas och 26 års kalas är det som gäller i helgen :-)




Fina Finaste Nina som ska firas på söndag.
Världens bästa faster! iaf om ni frågar Ebbe
Här värmer hon upp sin råtta för att försöka sig på att slå rekord i råttspottning :-)

Orolig

Att ha en son som är rädd och orolig när han ska till dagis känns inge vidare :-( Varje morgon är det något nytt som är fel, hosta, ont i huvudet, feber & imorse var det att han var hängig. Är svårt att slappna av och bara tänka på jobbet under dagarna när jag vet att han är orolig för att vara på dagis... han har blivit slagen av "stor-barn"(5år) och någon som tagit teckning och gjort sönder. Det är inte lätt att vara liten och inte förstå varför någon helt plötsligt blir arg på honom utan anledning.. Klart att pojken som gör det också har det jobbigt och antagligen tuffa dagar MEN det hjälper ju inte min prins.. BLÄ fy jag hoppas verkligen det blir bättre snabbt och att gnistan för att gå till dagis kommer tillbaka.

Tur är att Ebbe varje dag Tomas hämtar ser ut att ha super skoj med sina vänner :-) För många fina vänner det har han!

Jag har varit iväg en sväng på Birsta på kvällen för att köpa present till Nina, hamnade då på Åhlens som hade 70% på reapriset köpte många skivor(14st), en halsduk, muffinsformar, hink & spade Ett par nya träningsbyxor skaffade jag mig också för imorgon ska jag ju köra mitt första body pump pass sedan i juni *hjälp*

Ha en mysig kväll! här blir det många ljus och IKEA katalogen :-)


Selånger marknad

Ebbe har under ett år frågat minst en gång i veckan -när är det marknad? idag får han äntligen gå på marknad :-) Han har laddat för att åka karuseller, rida ponny & köpa godis .. kanske även en korv ;-)

Igår kväll cyklade vi upp till mamma & pappa där vi fick god middag, kotletter, med kantareller, rökt fläskfile & klyftpotatis *mums* Var super jobbigt att cykla upp till dem men hem gick det med en väldig fart, tur jag hade fått låna en hjälm. Har verkligen hela sommaren tänk köpa en hjälm för det är självklart att ha en då jag både har en tre åring som jag vill ska lära sig att det ska vara självklart att ha hjälm, sen jobbar jag med ett helt gäng barn som också ska ha hjälm sen är jag även rädd om mitt huvud.


Utan energi

Efter att ha jobbat två veckor är jag HELT slut :-/ är som kroppen strejkar. Är yr, trött, lätt till gråt och har ingen energi :-( + att idag har jag så ont i lederna att jag bara vill gråta.. Nä fy blir nog en em i soffan med godis & film tillsammans med mina killar. Men först iväg för att hämta Ebbe hos farmor & farfar samt köpa järntabletter känns som det kanske är anledning till min trötthet och att jag är yr. Sen tänkte jag köpa någon fin höstblomma att ställa utanför dörren de jag köpte tidigt i våras är ganska trött nu ;-)

Igår var vi på kräftfest hos A & F var mycket trevligt, de flesta höll sig vaken hela kvällen:-)

Helgen bjuder i övrigt på Selånger marknad som vi ska besöka imorgon, Ebbe har frågat sedan förra året när det är marknad och nu äntligen! Blir ponnyridning, karusellåkning & lite shopping. Vi har turen att få sällskap av Tomas även, han skulle fått cellgifter i onsdags men med för dåliga värden väntar de en extra vecka & nästa vecka byter de dos för att kroppen ska orka med behandlingen ut.

Måste nog få träffa Max i helgen också och få bjuda honom på kaka :-)


1:a veckan..

.. är nu avklarad! Varit en lugn vecka, men första veckan efter många veckors ledighet ska vara lugn :-) Nästa vecka kör vi på lite mer.

Jag sitter nu på balkongen (min nya favorit plats i gungstolen) och lyssnar när Ebbe, Tomas & Nina gör pizza. Mysigt att lyssna när de fixar :-) och nu verkar mamma & pappa komma... Anna-Mia, Max & Carro skulle också komma förbi. Härligt med besök av nära & kära!


LOVE YOU!


Glad!

7.45 gick till dagis med Ebbe..
8.15 ..gick gråtade därifrån... hade en sådan lättnad i kroppen av att lämna honom att det bara brast för mig ;-)
8.30 Kaffe på jobbet med brudarna <3
14.30 Kaffe på jobbet, även Jenny kom in och gjorde oss sällskap. Var härligt att få träffa alla igen!
17.30 In i bilen och hemåt
17.45 Möts av en GLAD kille som verkar ha landat lite av nervositeten inför att börja dagis!

Nu sitter min prins på golvet i köket brevid mig och leker med sitt piratskepp, helt plötsligt har jag inget minne kvar av att han varit ett monster den senaste veckan. Ja tårarna kommer nästan igen över tacksamheten att ha mina fina bästa killar!


Lite jobbångest

Haft en lång semester på sex veckor, veckorna har gått super fort just nu känns det lite tungt att börja jobba igen... men jag vet att det kommer kännas mycket bättre bara jag kommer till jobbet.

Ebbe börjar på ny avdelning imorgon, han har pendlat mellan att det ska bli SUPER roligt och att han inte alls ska börja där. Innan han somnade så längtade han till i morgon då han ska på dagis igen. Vet att det kommer bli toppen på nya avdelningen känns dock trista att inte Alfred & Ebba kommer gå där. MEN de träffas ju ute och hemma.

Känns väl lite extra tungt nu när jag ser att Ebbe inte mår bra, det senaste året har tagit även på honom.. vilket inte är konstigt. Att se sitt barn ha så många tankar i huvudet att han inte vet vad han ska göra av sig själv gör ont.. jag hoppas att när han nu börjar dagis igen får han lite med ordning på sina tankar och sin oro.

Ja jag skulle ju behöva en veckas semster själv nu, men det är väl bara att kliva upp och ta tag i rutinerna igen :-)

ROXETTE

Trodde inte att jag skulle kunna komma iväg på Roxette, men med massor av tur ska jag om några timmar se ROXETTE Ska bli super skoj!!! Tusen tack till snälla F & A som fixade biljetter till oss!



Jag dricker ett glas "bubbelvin" och lyssnar såklart på ROXETTE :-) Strax in mot stan!




Sååå skönt

Sitter just nu i gungstolen på balkongen och känner hur solen nästan steker på benen, det är tyst och lugnt. Ebbe har sovit hos farmor & farfar i natt = sovmorgon för mig + att jag fått sova hela natten UNDERBART!


Nya tag!

När jag haft semester har min träning helt enkelt inte funkat av någon konstig anledning.. har varit ute och sprungit någon gång men inte alls mycket..

MEN från måndag kör jag hårt igen :-)

Måndagar: Löpning
Tisdagar: Body attack (om det ligger på tisdagar till hösten)
Onsdagar: Promenad
Torsdagar: Core & body pump
Fredagar: Vila
Lördagar: Body pump
Söndagar: Löpning

Känner mig sugen att köra igång nu, känner i både kroppen och för tålamodet att det behövs!






AHHHH

Jag blir GALEN!!! Mitt tålamod är SLUT! Senaste dagarna har Ebbe gjort ALLT för att driva mig till vansinne, vill bara gråta. Känns otroligt skönt att Ebbes farmor kommer och hämtar honom imorgon fm för att ha honom där över dagen och natten... känns jobbigt att inte orka med sitt eget barn men just nu känns det verkligen för mycket. Tomas som mår dåligt efter gifterna, Ebbe som mår dåligt över att Tomas mår dåligt och jag som inte räcker till... fy vilken skit dag..

Imorgon ska jag fylla på lite energi, lämna bort mitt eget barn och istället vara barnvakt till Max och hitta på något skoj med honom sen ska jag SOVA länge på fredag :-) Kanske bio eller något imorgon kväll om jag får något sällskap.. Mikaela är nog inte så svår flörtad.

och något bra idag är att jag träffat två underara små bebisar, en liten tjej och en ännu mindre kille Bebissjuk.. JA eller Ebbe har ju gjort allt för att bota mig så kanske inte ;-)

Kalasfix & Stan

Vi väntar på att bästa A-M ska komma och hämta oss, mednas vi väntar leker Ebbe i sitt rum med alla sina gubbar. han har MASSOR med smågubbar, både från när T var liten och sådana Ebbe & T köpt nu under semestern. Är verkligen spännade att lyssna på leken, ofta är Max, mamma, pappa, Alfred & Skorpan med, har han varit arg på mig eller T är det ofta att vi är dumma även i leken ;-)

Efter en sväng på stan blir det kalasfix, är verkligen stort kalas idag ;-) blir en hallontårta, ballerina och kaffe. Mysigast är ju att få träffa hela familjen!

hihi detta kort är på en del av min fina familj.. sen kan man ju fundera på hur fin de var på detta kort ;-)

AUGUSTI

ojoj sommaren går ju tok fort!! Jag har redan haft fem veckors semster och går nu in på min sista vecka :-/ hoppas på att finna massor av energi denna vecka för att orka dra igång nästa vecka med inskolningar och planering inför höstterminen.

Vi har varit i Enafors seanste veckan och haft det super mysigt:
- Tittat på vattenfall
- Varit till Norge och badat i havet
- Fikat goda bullar
- Sett bävrar
- Paddlat kanot
- Åkt båt
- Ätit god mat
- Fyllt år ;-)
- Hälsat på mina fina tremänningar i Undersåker
- Varit (som alla gånger vi är där uppe) och tittat i kapellet vi ska gifta oss (inom 10 år)
- Haft tid att tänka och bara vara

Idag har Elin, Magnus & Alfred fått tillökning i familjen, en liten kille som är underbart söt längtar tills jag får träffa honom om någon dag.

Eftersom alla vi känner fått eller ska få barn typ nu så har jag och Ebbe varit på stan och shoppat presenter både till de nya små och till de nyblivna storesyskonen. Även Nina, Sanna & Mikaela har/haft födelsedag.. massor med presenter blev det :-) Tur man kan fynda lite på stan nu på rea.