EBBE 2 ÅR!GRATTIS!!

Ebbe har haft en toppen dag! Han har haft Alfred, Axel, Eira, Freja och Ebba på besök och vilken lycka att alla vara här samtidigt (och vilket liv ;-) ) Är ju häftigt att han har så många vänner som är nästan precis lika gamla mellan 29/12 och 23/3 är de födda våra små skatter. Hoppas de får följa varandra under hela deras uppväxt.

Även farmor, farfar, Nina, momor, morfar, skorpan, Anna-Mia, farmor Birgit, farmor Astrid, Uffe, Lars-Åke, Berit, Stina, Mikaela, Sanna, Elin, Magnus, Sussie, Fredrik, Johanna, Linda och Petter här varit här och firat Ebbe.

Mormor hade fixat en fin tågtårta!

Ja presenter blev det ju i massor även bla.
Docka
Pussel
Brandbil
Böcker
Skor
Vinterstövlar
Kalsonger
Hundar
Sovsäck
Pengar
Spel
Bilnycklar & mobil

TUSEN TACK! Till alla som varit här och gjort Ebbes 2 års dag till en fantastisk dag!

En god jul har det varit

Vi har haft det super mysigt och trevligt hela julhelgen, hunnit träffa nära och kära.

Julafton firade vi här hos oss, fyra generation var vi som firade tillsammans på både min sida och Tomas sida. Julklappar i MASSOR delades ut och jag tror faktiskt inte jag vann i år ;-) Årets julklapp till mig var trädgårdsböcker fick 4 olika.. är väl bara att sätta igång med trädgården till sommaren.

Ebbe fick många nya leksaker och var lika glad för allt han fick, han fick:
- Bamse mysdjur
- Tågbana
- Bil
- Bamse bäddset
- Köksgrejer
- Pyjamser 3 st olika
- Tröjor och byxor
- Strumpor
- Pengar
- Spark
- Handskar

och tänk vår vän fyller ju år i morgon så han lär få ännu mera saker imorgon. Vi har köpt en docka till honom, så att han också får en bebis precis som moster ska få :-)

Nu ska vi snart få besök av Tintin, Cleo, Therese och Lars, även Annika och Daniel skulle titta förbi en sväng på em för att titta på hur vårat kök blev ja lite födelsedagsfika blir det också.

Ska ladda in alla bilder fårn julen ikväll.. om datorn nere inte är för seg kommer de lite bilder här också.

1! Julklapp kvar att inhandla...

ja eller det är en jag inte vet vad jag ska köpa till :-( Resten har jag inhandlat, trodde inte jag skulle hinna få klar alla klappar.. fast det är inte många klappar i år. Vi har köpt en julklapp till Ebbe som han såg nu på fm, jag sa att det är mammas då tittar han på mig och säger - Låna mamma  ja man vill ju inte annat än he han den genast och nu men jag skynda att ställa undan den bättre och är ganska säker på att han kommer bli glad över den på julafton.

Både jag och Tomas har ledigt över hela julen och nyåret, börjar jobba först den 8/1-09 UNDERBART! Men vi har en del att stå i under våran ledighet.. vi ska:

22/12 Ha Alfred och Ebba med familjer på middag
23/12 Mys med Sanna, Eira, Mikaela och kanske Nina kommer förbi också??
24/12 Ska vi fira jul här hemma, tror vi blir 13 stycken ska bli super mysigt!
28/12 Får vi besök av Tintin och Cleo med sina föräldrar
29/12 EBBE 2 ÅR!! KALAS!
31/12 Nyårsfest
4/1 ev fika besök av vänner med deras små

Är härligt när man bara ha massor med roliga och mysiga grejer inbokade :-)

Det är nära nu..

ja det är faktiskt sant vi är nästan klar med kök, vardagsrum, lekrum och hallen uppe :-) Målet var att vara klar med dessa rum till jul och jag tror nu att vi faktiskt nästan kommer att vara klara. Är dörrarna till toan och lekrummet som ska målas och de kommer vi inte att hinna men resten SÅÅÅÅÅ skönt! Nu är det bara resten kvar.... hmmm ja det tar vi och tänker på nästa år... ja eller kanske året där på.... 2009 års mål är att komma utomlands och bara få njuta i en eller två veckor..

Våran dag har varit bra vi har hunnit städa och fixa en del här på fm, vi har hälsat på Sanna och Eira, haft besök av Jessica - Ebbe som alltid vara förtjust i Jessica sprang runt och "gjorde sig till" ;-) tyvärr träffar vi ju inte Jessica och Henrik så ofta nu.. men när det köper ett hus här i området snart (hoppas jag) blir det ändrig på det

Nu har jag och Tomas gjort knäck och mozartkulor med konjak-, whisky-, mint- och 70%chokladsmak mmmmmums
bild på de vackra kulorna finns på bildbloggen... snart

öron ont :-(

Första terminen på förskolan för Ebbe kan man sammanfatta med förkyld, magsjuka, ont i öronen, hosta, feber ja och sedan har han säkert varit pigg och helt frisk i två veckor .. Hoppas på lite mindre sjukdom till våren.

Ja kan väl inte säja att jag själv varit så mycket friskare.. hosta, feber, magsjuka fast jag har varit frisk ganska mycket också ;-)

Toma shar idag varit och fixat julkort.. bättre sent än aldrig!? Förstår inte vart tiden tagit vägen.. att det är julafton om en vecka känns konstigt, har ju inte hunnit med nästan något av det jag skulle vilja ha gjort innan jul.


MAMMA 50 ÅR

Min mamma fyller 50 år idag och tyvärr kan vi inte vara hos henne :-( Hon är i Västerås hos sin bror och de satt där nu, åt god middag och hon hade alla sin nära vänner runt sig... bara vi som saknades .. mmm *snyft* jag saknar min mamma... önskar just nu sååå mycket att jag var där hos henne.. MEN på lördag kommer hon hem och då ska vi fira henne!

Anna-Mia är påväg till mig nu så vi ska planera lite inför lördag.

Imorgon kommer NINA!!!!

Jag ska snart bli moster.. A-M skrev på sin blogg om 5 eller 10 veckor OJOJ snart ju :-)GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA & MORMOR!!

2 ADVENT

Våran dag har varit bra ;-) ja eller ska kanske börja med gårdagen?!

Ebbe, jag och moter (A-M) åkte in på stan och shoppade lite julklappar ja en julklapp köpte vi samt lite annat VIKTIGT som vi verkligen behövde ;-) Åt lunch på mitt favorit fik Barista, Ebbe åt TVÅ pankisar vilket jag tror är nytt rekord detta med maten är liksom inte så skoj tycke rmin underbara son.

Ebbe åkte hem till farmor och farfar, där han även sov. Jag, T och A-M drog på julmarknad uppe på norra berget. Middag hos mamma och pappa och sedan till dagens höjdpunkt: SPECTRA med Anna Stadling det var otroligt bra!!

Dagen idag har vi haft sovmorgon SKÖNT! sedan har Sanna och Eira varit på besök. Ebbe och Eira lekte bra tillsammans och hade kul som Ebbe sa efter att de hade åkte hem ;-)

Nu kommer vi just från Edelweiss där vi varit på invignings mingel, trevligt!

Ebbe har somnat och vi har myst ner oss i soffan blir film och mys nu.