Jan. 29, 2013

Nu är jag otroligt LESS på att vara förkyld, ha huvudvärk och vara små hängig!!!! Nu tänker jag bli frisk och på torsdag börjar träningen igen! Träning och soliga vackra vinterdagar kommer göra mig till en gladare & piggare mamma, pedagog, vän & fru :-)

Ny serie på min tv - GIRLS
Någon som sett den? Värd att titta på?

Här är min busunge som får oss att le och rycka vårt hår ;-)


Möhippa

Igår hade vi möhippa för min fina vän Elin <3 Blev en riktigt rolig, mysig och trevlig morgon-dag-kväll-natt! Dagen började med en vandring hemifrån Elin och upp till Selånger kyrka där hon blev hämtad och körd till Gallerica. På Gallerica hade vi det riktigt mysigt vi åt lunch, skrattade, spelade in några låtar & Elin drejade.

Kan verkligen rekommenderar ett besök på Gallerica i Kolsta!! Mycket fint där och mysig liten butik!

När musiken tystnade ;-) åkte vi till nöjeshallen för en drink och en tur på en STOR penis *haha* skrattar bara jag tänker på hur Elin for omkring *haha* Hon fick stor publik i åldrarna 6-60 år *haha*

Sen blev det vin & choklad provning och middag hemma hos mig, följt av en kväll av vin, sång, prat, skratt och vinst i sing Star 3 gånger (alla gånger) för mitt lag.

Hoppas och tror att även Elin är MYCKET nöjd med dagen <3


Trött.nu

Mitt nya schema och första halvan på denna vecka känns just nu i hela kroppen TRÖTT!!! Tur då är ju att jag & Irma är ledig idag... kanske lite synd att jag inte är ledig själv och skulle kunna sova hela dagen ;-)

Kollade igår klart på Sons of Anarchy, verkligen en bra och beroendeframkallande serie. Känns lite tomt nu när vi sett alla avsnitt som finns inspelade men skönt att kunna gå och lägga sig före midnatt.

Hmm ska tjuvsova lite i soffan nu medan E & I tittar på tv.


Vardag

Nu är vardagen igång på riktigt igen, vakna, lämna, jobba, hämta, äta, sova.
Jag har fått upp i tid vilket betyder längre dagar för både mig och barnen, den lediga dagen i veckan kommer vara extra skön. Barnen kommer vara ca en timmer tidigare på skola/förskola på morgonen och en-två timmar längre på em = trötta och hungriga barn när vi kommer hem. Men nu hoppas jag kunna jobba 80% lång tid framöver, iaf tills Irma är 15 år ;-)

Sitter på jobbet och väntar på barn som kommer för att äta frukost innan skolan, mysigt att börja dagen med tända ljus, kaffe och trevligt sällskap! Ha en härlig dag!!


Utför

Idag har jag & Ebbe varit i Nolby och åkt slalom. Vi är båda väldigt glada att Linda & Ebba drog med oss till backen, hoppas vi kommer i väg snart igen. Jag tycker att slalom är väldigt roligt och ger en frihetskänsla, vore ju super om Ebbe lär sig och vill åka med sin mamma :-)

Nu är vi trötta och myser i soffan hela familjen... längtar till barnen somnar så vi kan titta på Sons ;-)


Skridskor & böcker

Efter två dagar på jobbet var det skönt med lite ledigt ;-) En toppen dag har det varit tycker Ebbe att vi haft. Kulturmagasinet med Max, My, Olle, Axel, Viggo, Vincent & Julia, ett stor gäng från 1 1/2 år till 6 1/2 år. Lekt, läst, spelat och ätit pannkakor.

På em blev det skridskor premiär för i år, Ebbe och två av hans vänner gick ut på isen på ostadiga ben och klev sedan av isen 2 timmar senare med stadiga ben och tjatande om att de vill åka imorgon igen :-) Härligt att höra tjat om att åka skridskor istället för om tv-spel!


2013

Nytt år, nya löften och nya möjligheter!

Vi firade in det nya året hos våra kära vänner/grannar. God mat, god dricka och trevligt sällskap!!