Bygga ut?

grrr ååå jag är såååå less, vill flytta NU!!!! Kankse skulle kunna bygga på en till våning här på huset?? hmm kanske inte skulle vara så populärt...

Finns lite intressant hus ute nu ska ringa imorgon och anmäla in oss på visningar. Igår tittade vi ju på ett radhus på klockaberget var fint och kändes bra men det är ju avståndet till stan, finns många fördelar och nackdelar med att bo där ute. Finns ett till hus där ute som vi ev ska titta på också. Imorgon är det ett radhus här i Granlo som gäller, grannhuset till de vi bjöd på här för någon vecka sedan. Ja innan Ebbe börjar skolan hoppas jag vi hunnit flytta.

Varit hos tandläkaren idag, min tandläkare är så söt och det känns verkligen som hon är bra på det hon gör. Hon berättade om vad hon ville bli när hon var liten, en smurf ;-) Är ju riktigt trevligt att gå till tandläkare när man har en trevlig tandläkare.. ja tills man ska betala 891:- för ett hål.

Kommentarer
Postat av: Trädet

det är nog kul att flytta. men ganska svårt om man är hårt rotad. men tandläkare ska man allt passa sig väldigt noga för. de är ulvar i fårakläder hela bunten. särskilt sådana som säger sig ha vijat vara smurfar. och som du sa det är ju inte gartis!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback