TÄNDER

Skrev för några dagar sedan (hmm veckor kanske) att Ebbe var på G att få tänder, igår kände vi att de spruckit igenom båda två. ojoj vilken storkille han får tänder och han går massor nu, är lika häftigt varje gång han går bättre än tv ;-)

Har "lånat" en bild av Jessica från när vi var på charm i lördags då Ebbe äter citron, citron är en av de få saker han verkligen gillar. Krånglar massor med maten vad han äter är gröt och helst inget annat, kommit på att får han äta allt i bitar själv med händerna äter han men hur mycket får man i sig då?? Allt ligger ju på golvet! Hans farmor hade gjort minibiffar åt honom och det åt han även med god aptit blandat med morötter. Måste nog gör alite små biffar och koka morötter, får ju en piggaren och gladare kille de dagar han ätit ordentligt.

image366

Nu ska vi ringa till pappa/morfar som är ledig och höra om han vill vara me doss något idag eller om han bara ska jobba med badrummen. Ha en underbar dag!!

Kommentarer
Postat av: Lina

Hehe, man kan ju hoppas att det var darfor! Lite svart att tro kanske efter att jag sag kortet du lagt ut pa facebook efter hejda-nu-aker-vi-till-thailand-festen? ;) Sa Ebbe har fatt tander nu i alla fall, skont att han inte blev utan! :) Han ar sa sot att det nastan ar oforskamt! :) Grattis till huset forresten! :) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback