Familjedag

Vi har haft en underbar dag, lagom sovmorgon (7.30) för hela familjen, packade och skyndade till Matfors för att bada. På badet träffade vi Axel, Johanna och Jens. Vi kom till badet strax före nio, det var lungt och skönt men en timme senare när vi badat klart var bassängen full med barn och föräldrar. Ebbe njöt av att få bada i det varma vattnet, vi ska försöka ta oss iväg och bada på söndagar nu i höst.

Efter badet åkte vi in hos Astrid där vi fick bullar, kaffe, mjölk och kakor mmmm gott ;-) Sist Ebbe var där och hälsade på var han blyg men i dag for han omkring och var med Astrid när hon fixade fika. I bilen från henne somnade Ebbe och jag sprang in en sväng på polarn och pyret där jag köpte lite nya kläder åt Ebbe.. går massor med kläder, och nu när han börjat växa på båe längden och bredden börjar ju mycket bli för smått även.

En tur ut till birsta där vi tittade på kakel, köpte ljung och tittade på fiskarna inne på Arken. Efter birsta åkte vi upp till Norra berget, super fint väder och genast när vi kom upp till lekparken viskade Ebbe Emma och där var hon Ebbes dagis kompis Emma. han blev super lycklig ;-)

Vi avslutade våran familjedag hemma hos mamma och pappa där vi åt middag, Anna-Mia och Robin var också där, mysigt att vara alla.

Just nu är vi två trött föräldrar som ska titta på teve en stund för att sedan krypa ner i sängen.

*puss*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback